@bazinga'nın yorumu: https://izleryazar.com/squid-game-1-sezon/
@Tolstoyevski, @The_Erinch, @Dosi, @xdragxx, @DarkLegenD, @Maskeli Fedai, @Yakamoz-Asi, @BARON男爵, @MEnes, @bazinga, @Forumdash, @Cervantes ve dizinin diğer izleyicileri.
Teşekkürler, reklam ücretini IBAN'ına yatırıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 110233
@bazinga'nın yorumu: https://izleryazar.com/squid-game-1-sezon/
@Tolstoyevski, @The_Erinch, @Dosi, @xdragxx, @DarkLegenD, @Maskeli Fedai, @Yakamoz-Asi, @BARON男爵, @MEnes, @bazinga, @Forumdash, @Cervantes ve dizinin diğer izleyicileri.
Ayakçın olduk iyice, getir götür işlerini hep bize yaptırıyorsun. Bir zahmet yatır.Teşekkürler, reklam ücretini IBAN'ına yatırıyorum.
Çıkmaz ayın son çarşambası ...Yakında izleyeceğim ama ne zaman bilemem
Sınavlarım bitsin izlicemÇıkmaz ayın son çarşambası ...
Bunu izledim bugun @kerem için paylaşcaktimBarış Özcan'ın Squid Game incelemesi ve eleştirisi:
"Diziyi yapabilmek için verdiği o emekleri görmezden gelemeyiz. Yıllarca uğraşmış, çalışmış çabalamış ve kapitalizm ve modern toplum eleştirisi yaptığı bu eserini, bu kavramların en büyük aktörlerinden olan Netflix sayesinde bize de ulaştırmayı başarabilmiş. Bu yüzden gerçekten tebrikler."
Kaç gündür var
Yeni fark ettim sanırım.Kaç gündür var
Şimdi Hande yapcam zatenYeni fark ettim sanırım.Barış Özcan bir yandan da iyi eleştiriyor tabii, ben kaldırırdım belki videodan etkilenip.
Barış Özcan'dan Hande Yener videosu bekliyoruz.Şimdi Hande yapcam zatenB.Ö'den etkilendiğimden değil ama
Hande Yener videosu değil de müzikle alakalı bir video yapsaBarış Özcan'dan Hande Yener videosu bekliyoruz.
Barış Özcan genelde uzay videoları çekiyor ve global. Müzik videoları çekeceğini sanmıyorum, çekerse o da global olur.Hande Yener videosu değil de müzikle alakalı bir video yapsaGünümüze şekil değiştiren müzik anlayişi, sektörün değişimi falan filan
You sıkıcı ilerliyor, balıklama mı atlasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?