Aga güzel konula ilgi çekici de 2 saat sıkar yahu3 değil ama 2 saat yapmışlığı var.
Aga güzel konula ilgi çekici de 2 saat sıkar yahu3 değil ama 2 saat yapmışlığı var.
Bence akıyor bu videoda 2 saatlik süre. Hatta biraz önce yine izlemeye başladım senin yüzünden.Aga güzel konula ilgi çekici de 2 saat sıkar yahu
Sırf o yüzden LCDP ve Dark izlemedim Bu istisna olduBen de tam tersi her yerde gündem olduğunu görünce izleyesim değil kusasım geliyor
@Araf ı Sabarsever bilirdik ama Battlestar Galactica'yı sevmeyip bunu izlemesi gözümdeki değerini düşürdü Şerlok beyciğim
Dark o kadar popüler değil ya. İzleyebilirsin onu iyi dizidir, hem de beyin yakıcı tam senlik LCDP'yi de ben o gündemin en tepesinde olduğu zaman izlememiştim. Baya bir süre bekletmiştim izlemek için. Belki bunu da öyle yaparımSırf o yüzden LCDP ve Dark izlemedim Bu istisna oldu
@Maskeli Fedai yoldaşımız da affetmemiş Utku beyciğim. @MEnes ile birlik olup “bu ikili çok güçlü” diyerek izlemişler bu diziyi.@Araf ı Sabarsever bilirdik ama Battlestar Galactica'yı sevmeyip bunu izlemesi gözümdeki değerini düşürdü Şerlok beyciğim
Dark'ı aslında 7 bölüm izlemiştim de sonradan çok yoğun bir insan olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım.. (Pehhhh ) Lan izle güzel dizi.. 😡@Araf ı Sabarsever bilirdik ama Battlestar Galactica'yı sevmeyip bunu izlemesi gözümdeki değerini düşürdü Şerlok beyciğim
------
Dark o kadar popüler değil ya. İzleyebilirsin onu iyi dizidir, hem de beyin yakıcı tam senlik LCDP'yi de ben o gündemin en tepesinde olduğu zaman izlememiştim. Baya bir süre bekletmiştim izlemek için. Belki bunu da öyle yaparım
@MEnes ile bir olup sizinle yollarımızı ayırma kararı aldık.. @MasacRE@Maskeli Fedai yoldaşımız da affetmemiş Utku beyciğim. @MEnes ile birlik olup “bu ikili çok güçlü” diyerek izlemişler bu diziyi.
Bak bak, nasıl da hemen hainlik planları yapıyor Hainli Fedai. SABAR bir bütündür, ayrılamaz… @MEnes @Maskeli Fedai@MEnes ile bir olup sizinle yollarımızı ayırma kararı aldık.. @MasacRE
Ne kadar güzel olabilir ki en fazla bu kadar abartılacak Klasik Netflix abartması işte
Bu adama bir şey demeye gelmiyor Şerlok beyciğim. Resmen fırsat kolluyor bizi satmak için...Bak bak, nasıl da hemen hainlik planları yapıyor Hainli Fedai. SABAR bir bütündür, ayrılamaz… @MEnes @Maskeli Fedai
Çerezlik işte İzleyip geçecen yorum morum analiz gerektiren bir dizi değil O yönden haklısınNe kadar güzel olabilir ki en fazla bu kadar abartılacak Klasik Netflix abartması işte
Bu adama bir şey demeye gelmiyor Şerlok beyciğim. Resmen fırsat kolluyor bizi satmak için...
Hainli Fedai işte Utku beyciğim, işi gücü hainlik olmuş bu herifin… @Maskeli FedaiBu adama bir şey demeye gelmiyor Şerlok beyciğim. Resmen fırsat kolluyor bizi satmak için...
Tam beklediğim yorum ve puan. Final tam anlamı ile büyük hayal kırıklığı oldu. 6.5- 7 vereceksen genele doğru tahminler ettim @Araf1x9 (Sezon Finali)
Her yönden tırt bir finaldi. Bence konuyu hiç iyi bağlayamamışlar, son oyun kötüydü, sürpriz kötüydü. Gelecek sezona yol açma çabaları kötüydü. İzlemem muhtemelen ikinci sezonu.
Genel anlamda fena dizi değildi ama öyle yer gök inletecek bir niteliği de yoktu. Pazarlama harikası sonucu olarak bu kadar ilgi gördü. Sezona genel puanım 7 civarı olacak.
6/10
4445512200 film, 4445510 dizi bölümü izlemiş entelektüel adamın mükemmel yorumu.1x9 (Sezon Finali)
Her yönden tırt bir finaldi. Bence konuyu hiç iyi bağlayamamışlar, son oyun kötüydü, sürpriz kötüydü. Gelecek sezona yol açma çabaları kötüydü. İzlemem muhtemelen ikinci sezonu.
Genel anlamda fena dizi değildi ama öyle yer gök inletecek bir niteliği de yoktu. Pazarlama harikası sonucu olarak bu kadar ilgi gördü. Sezona genel puanım 7 civarı olacak.
6/10
Entelektüel yorumlarım entelektüel yorumları hak eden yapımlara özgüdür.4445512200 film, 4445510 dizi bölümü izlemiş entelektüel adamın mükemmel yorumu.
Dünyayı kasıp kavuran, popüler kültürün bir ögesi olan ama kaliteli olmadığını düşündüğün bir dizi için değil yani.Entelektüel yorumlarım entelektüel yorumları hak eden yapımlara özgüdür.
Ne yapman gerektiğini biliyorsun...Dünyayı kasıp kavuran, popüler kültürün bir ögesi olan ama kaliteli olmadığını düşündüğün bir dizi için değil yani.
Sessizce konudaki mesaj sayısına bakın, hani şu an şu mesajda yazdığım.
@Tolstoyevski, @The_Erinch, @Dosi, @xdragxx, @DarkLegenD, @Maskeli Fedai, @Yakamoz-Asi, @BARON男爵, @MEnes, @bazinga, @Forumdash, @Cervantes ve dizinin diğer izleyicileri.
Böylece @bazinga için zaman kaybı olmamış olurdu.