Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Çok kaliteli bir diziydi :A İzlemeyerek çok şey kaybettin :A @Sherlock @MasacRE @MEnes
Kesinlikle çok kaliteliydi, izlemeyenler kendileri kaybettiler... :A Neymiş töre dizileri gibi müziği varmış, şöyleymiş böyleymiş... Bu sebeplerden dizi mi bırakılır be kardeşim... :A @Sherlock @MasacRE @Araf
@Araf isimli şahıs Battlestar Galactica hakkındaki söylemleri ile yine kanımı dondurdu, bir de gitmiş bu diziyle falan kıyaslamış... :A
Ters köşeleri ve ilk üç sezon için bile izlenir bu dizi :A Özellikle malun 5'linin ortaya çıkış bölümü unutulmaz.. @Sherlock @MasacRE @MEnes

Bilmez miyim uzun uzun yazmışsın.. :A
Tost makinelerinin açığa çıktığı efsanevi bölüm... :A @MasacRE

1x6 1x7

İlk 5 bölümden daha iyilerdi.

Misket oynamayı çocukluktan beri bir türlü kavrayamadım burada da pek bir şey anlayamadım o yüzden ama olsun. :A

1 numaralı bey amcanın ölümü üzdü. 456'nın amcamıza karşı sahtekarlık yapması da...

7. bölümdeki oyun çok iyiydi. 3 kişi kaldı bakalım ne olacak. :A

VIP olayı da enteresandı. Her şey zengin eğlencesiymiş meğer. :A

8/10 8/10

• Beğendim
Reactions: Dosi
1x6 1x7

Misket oynamayı çocukluktan beri bir türlü kavrayamadım burada da pek bir şey anlayamadım o yüzden ama olsun. :A

1 numaralı bey amcanın ölümü üzdü. 456'nın amcamıza karşı sahtekarlık yapması da...

8/10 8/10
En iyi bölümüne 8 puan vermişsin. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Herkes 10 vermek zorunda mı :A ayrıca kısa ve öz yorum olmuş. Destan yok :A :A

Normal. Aşırı konuşuluyor.
Herkes 10 puan vermek zorunda değil de, en yüksek puan verilebilecek bölümdü. Sanırım misketlerle duygusal bağ kuramadı, ondandır. :A

Netflix'in LCDP, Dark gibi birçok dizisini geçmiştir rahatlıkla. LCDP ble bu kadar çok konuşulmuyordu. :A

• Güldürdün
Herkes 10 puan vermek zorunda değil de, en yüksek puan verilebilecek bölümdü. Sanırım misketlerle duygusal bağ kuramadı, ondandır. :A

Netflix'in LCDP, Dark gibi birçok dizisini geçmiştir rahatlıkla. LCDP ble bu kadar çok konuşulmuyordu. :A
Dark'i bir tek @Tolstoyevski 'den duydum dersem garip olmaz :A varlığından hiç haberim olmadı öncesinden :A
1x6 1x7

8/10 8/10
Buradaki misket oyunları garipti ondandır. Küçükken çok oynardim, iyide oynardim. Hiç biri oynadıklarım oyunlar arasında değildi :A

Bu arada 8.bölüm çok kısa. Bugün bitiririrsin gibi. Genel yorumunu merak ediyorum.

Dark'i bir tek @Tolstoyevski 'den duydum dersem garip olmaz :A varlığından hiç haberim olmadı öncesinden :A

Buradaki misket oyunları garipti ondandır. Küçükken çok oynardim, iyide oynardim. Hiç biri oynadıklarım oyunlar arasında değildi :A

Bu arada 8.bölüm çok kısa. Bugün bitiririrsin gibi. Genel yorumunu merak ediyorum.
Dark yine popüler bir diziydi ama tabii LCDP kadar değildi. :A

Genel yorumu, 8 puanın altında olacak garanti. 7 ya da 7.5 arasında bir puan bekliyorum. Hani üç bölüme puanı, 7.6 puan ediyor. Hepsine puanını da yazmadı. :A

• Güldürdün
Dark yine popüler bir diziydi ama tabii LCDP kadar değildi. :A

Genel yorumu, 8 puanın altında olacak garanti. 7 ya da 7.5 arasında bir puan bekliyorum. Hani üç bölüme puanı, 7.6 puan ediyor. Hepsine puanını da yazmadı. :A
Ben 8 vermiştim. O 7 verebilir :A son bölüm oran düşürür :A
------

Dün gece bitirdim fena değildi, 7 puan alır. :A

Finali de akşama izlerim. :Z
Final bölümüne vereceğin puanı az çok tahmin ediyorum :A
Akşama fırlat bekliyoruz :A

Son bölümü baz alırsa ve şimdiden 7 puan verdiyse, o puan düşebilir belki. :A
evet biraz öyle gibi ama daha hiç 6 vermediyse 7 olur fakat 6.5 çok uzak değil :A

Edit: bir tek 1. Bölüm, 6-7 ve 8 belirtmiş.
7,8,8,7 puan :A

• Güldürdün
Reactions: Araf