'Son Yaz' Final Yapıyor! | FOX

Çok değişken gruplar gerçekten o sebeple kaale almaya değmiyor o zaman da almamıştım

------

Üzüldüm canım senin adına inşallah Son Yaz Kaos olarak geri döner
Yapacak bir şey yok Funda Eryiğit'in çıkmasıyla dizinin bu noktaya geleceği belliydi..

Ahahahahha.. Yapma...

Starın durumu rezalet bence o da iyi olsa bu kadar iyimser davranmaz.

Reactions: cookies and STAR
2.sezon,geçen sezon kadar güzel olmasa da iyi şeyler vaat ediyordu bence.Hayırlısı olsun artık.

Yalnız Star TV, Akrep'i babasının hayrına devam ettirmedi. Yurt dışı satışı için yapılan anlaşmadan dolayı 26'ya tamamlandı ki Son Yaz da aynı şekilde yurt dışı satışından dolayı 26'ya tamamlanıyor.

Boşver canım insanlar ne anlamak istiyorsa anlasın. Batuhan'ın şu an tavrı twitterdaki ergen fanlardan farksız
Ne desem anlamayacaksın, neyse ben bu konuyu kapatıyorum.

Duydum demesi bence daha kötü.

Son düzenleme:
İyi de Birsende duydum diye haber yapıyor duydum deyince ne oluyor ki
Hakkını verelim Birsen'in duyum haberciliği yaptığını hiç görmedim. Zaten dizinin reytingleri sallantıdayken ve kesin bir karar yokken "Final yapacağını duydum" demek fanların eline kibrit tutuşturmaktan farklı bir şey değil. Geçen hafta reytingler yükselseydi ve bir şans daha verme kararı alınsaydı bu sefer Deniz büyük linç yiyecekti.

Reactions: Angelica

Batuhancım hiç bir haber boşuna çıkmaz bir çok dizide bunu gördük ayrıyeten Birsen hep konuşuluyor duyduğuma göre diye haber yapar yani oda duyduklarını haber yapıyor

Tamam da en azından 13 e tamamlıyor dizilerini genel olarak , reytingi kötü olsada. Bari hikayelerini 13 hafta anlatmalarına izin veriliyor. Kötü reytingli dizilere en çok tahammül eden kanal Star tv. Diğer kanallar final yapmadan bile kaldırdıkları oluyor.

Reactions: Emre Ozansoy