Hahaha harika.Senarist elbette ki yalanlayacakHaber dün alınmışmış saftaları dönüyor he he yedik bizde
Beni lincleyenler utanır mı sanmam![]()
1 ay olsa gene iyi 10 gün deMaalesef baştan belliydi, keşke geçen sezonun sonunda güzel bir şekilde sonlansaydı. Yazık oldu kadroya…
FOX bir ayda iki final haberi!
Hahahah çok iyiymiş böyle şeyler görürsen at
Özre gerek yok. Yaşları çok küçük hepsinin ne konuştuklarını bilmiyorlar@denizz19 sana net özür borcu olanlar var. Zaten hep yalan haber yapanlara yazmazlar. Doğru haber verenlere yazarlar.
Napsın fox 2 reyting alıyolarMaalesef baştan belliydi, keşke geçen sezonun sonunda güzel bir şekilde sonlansaydı. Yazık oldu kadroya…
FOX bir ayda iki final haberi!
@denizz19 sana net özür borcu olanlar var. Zaten hep yalan haber yapanlara yazmazlar. Doğru haber verenlere yazarlar.
Asıl takıntıyı daha görmedin yarın O3 Medya binasına gideceklermiş.Diziye değil de takıntılı fanlarına üzüldüm. Bugün de onlar için yakalım...
Yapımcı nalaka? FOX'un binasını basmalılar.Asıl takıntıyı daha görmedin yarın O3 Medya binasına gideceklermiş.![]()
Mantık beklemiyoruz kendilerinden.Yapımcı nalaka? FOX'un binasını basmalılar.![]()
Dizi açık arttırmaya çıkmış.Sezon finalinden sonra yazılan bir tweet.Ben de bu kadar öngörülü olabilsem keşke.
Niye özür borcu olsun? Dizinin kaderi geçen hafta netleşecekken Deniz bir anda final iddiaları dolanıyor dedi. Daha kesin bir final kararı yokken böyle söylentiler yaymayı yanlış buluyorum.@denizz19 sana net özür borcu olanlar var. Zaten hep yalan haber yapanlara yazmazlar. Doğru haber verenlere yazarlar.