'Son Yaz' Final Yapıyor! | FOX

Ali Atay geçen sezonun sonunda kendi isteği ile ayrılacakmış ama vazgeçmiş sonrasında. Hatta Funda Eryiğit'te aldığı ayrılık kararına daha sonra üzülmüş. 😱

• Güldürdün
Reactions: cookies
Maalesef baştan belliydi, keşke geçen sezonun sonunda güzel bir şekilde sonlansaydı. Yazık oldu kadroya…

FOX bir ayda iki final haberi!

• Güldürdün
Reactions: cookies
Bu sezon geçen yılki atmosferinden uzaklaşmış olsa da mevcut dizilerden çok daha iyiydi, yazık olmuş üzüldüm. Umarım iyi bir finalle sonlandırırlar.

10 gün önceden apar topar belli olan final için sanki uzun süredir belliymiş gibi "büyük final" yazmak da ne bileyim. :A

@denizz19 sana net özür borcu olanlar var. Zaten hep yalan haber yapanlara yazmazlar. Doğru haber verenlere yazarlar.

Ben Twiiter de dedim Denize boşuna kızmayın 2 gün sonra haber gelecek dedim ama anlamadılar yapımcı yalanlayınca normal olarak Denize kızıldı ama belliydi reytingler cumartesi bende izledim senaryoyu akıcı tempolu yapmadılar seyircide geri çekildi tabii

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Diziye değil de takıntılı fanlarına üzüldüm. Bugün de onlar için yakalım...

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
@denizz19 sana net özür borcu olanlar var. Zaten hep yalan haber yapanlara yazmazlar. Doğru haber verenlere yazarlar.
Niye özür borcu olsun? Dizinin kaderi geçen hafta netleşecekken Deniz bir anda final iddiaları dolanıyor dedi. Daha kesin bir final kararı yokken böyle söylentiler yaymayı yanlış buluyorum.

Bunun malum kişinin Masumlar Apartmanı'nda yaptığından hiçbir farkı yok.