Maskeli Fedai
Favori Üye
Çok değişken gruplar gerçekten o sebeple kaale almaya değmiyor o zaman da almamıştımTwitter'da bu kez sana destek yazıları gelmiş amaokumak zevkli
![]()
Üzüldüm canım senin adına inşallah Son Yaz Kaos olarak geri dönerİlk sezonuyla adını Türk dizi tarihine yazdırdı kesinlikle. Yolları açık olsun.![]()
Yapacak bir şey yok Funda Eryiğit'in çıkmasıyla dizinin bu noktaya geleceği belliydi..Çok değişken gruplar gerçekten o sebeple kaale almaya değmiyor o zaman da almamıştım
------
Üzüldüm canım senin adına inşallah Son Yaz Kaos olarak geri döner![]()
Hırsız...İlk sezonuyla adını Türk dizi tarihine yazdırdı kesinlikle. Yolları açık olsun.![]()
Türk dizi tarihi: Beni bu mention'dan çıkarın.İlk sezonuyla adını Türk dizi tarihine yazdırdı kesinlikle. Yolları açık olsun.![]()
Starın durumu rezalet bence o da iyi olsa bu kadar iyimser davranmaz.Ya gerçekten dizilerin böyle peynir ekmek gibi final yapması hiç hoş değil. Basbariz diziler final yapmak için başlıyor.
Bir de diziler o kadar düzensiz başlıyor , o kadar birbirini tekrar eden konular varki ve de bu kadar süreyi uzun tutmaları o kadar anlamsız ki nerden eleştireceğimi bilemedim.
Eskiden diziler 70 de final yaptığında ne kadar az yayınlanmış derdik , şimdiye bakıyorum da 70 i görüyorsa bir dizi çok büyük bir başarı.
Eskiden bir dizi final yapmadan önce başka kanallarla görüşülür. Kanal değişikliği olurdu , final yapılmaması için elinden gelen yapılırdı ama şimdiye bakıyorum da ( fox un 11 tane dizisinin olması ) o kadar saçma ki zaten biz bu final haberlerini bekliyorduk. Sonuçta + 4 gün ekleyecek halleri yoktu haftaya.
Çok sıkıldım bu dizilerin peynir ekmek gibi harcanmasından. O kadar emek varki. Senaristinde oyuncusuna , ışıkçısında kameramanına... Bu yönden Star tv yi gerçekten tebrik ediyorum. Final yapacaksa bile 13 ü ( hatta Akrep o oranlarla 26 yı ) kadar sürmüştü.
Az dizi yapın öz yapın. Sonuçta bir reyting bile kaç bin insan demek. Zaten bunları biz izleyelim diye yapıyorlar. Ama bu dönemde senaristlere bile kızamıyor insan. Çünkü rahat yazamıyorlar. Bu hafta düşükse haftaya öyle bir şey yazması gerekiyorki ( ki böyle yapmaya kalkıp saçmaladıkları oluyor ) artsın.
Bence artık bu kadar reytingin önemsenmemesi lazım. ( Zaten herkesin evinde olmayan bir cihaz için nasıl böyle bir karar veriyorlarsa. )
Bu diziyi izlemiyorum ama demek ki çok dolmuşum bu konuda , yazma gereksinimi hissettim.
Yalnız Star TV, Akrep'i babasının hayrına devam ettirmedi. Yurt dışı satışı için yapılan anlaşmadan dolayı 26'ya tamamlandı ki Son Yaz da aynı şekilde yurt dışı satışından dolayı 26'ya tamamlanıyor.Çok sıkıldım bu dizilerin peynir ekmek gibi harcanmasından. O kadar emek varki. Senaristinde oyuncusuna , ışıkçısında kameramanına... Bu yönden Star tv yi gerçekten tebrik ediyorum. Final yapacaksa bile 13 ü ( hatta Akrep o oranlarla 26 yı ) kadar sürmüştü.
Naptım be..Hırsız...
Balon Oda'na bin basarTürk dizi tarihi: Beni bu mention'dan çıkarın.![]()
O Balon Oda dediğin dizi geçen sezon her cuma bu diziyi eziyordu yalnız.Naptım be..
------
Balon Oda'na bin basar![]()
Ne desem anlamayacaksın, neyse ben bu konuyu kapatıyorum.Boşver canım insanlar ne anlamak istiyorsa anlasın. Batuhan'ın şu an tavrı twitterdaki ergen fanlardan farksız![]()
Duydum demesi bence daha kötü.Farkı var batuhan bu yorum sana yakışmadı sen denizi bilirsin dolanıyor demedi duydum dedi şunu düşünemiyorsunuz eğer final konuşulmasaydı bu haber yayılmaz @denizz19 de bunu duymazdı bunu anlamıyorsunuz işte bunu bilmen lazım ben hercaide yaşadım bunu yapımcılar ne zaman yalanlasa devam etmiyor bunu hep gördük değilmi Batu
İyi de Birsende duydum diye haber yapıyor duydum deyince ne oluyor kiNe desem anlamayacaksın, neyse ben bu konuyu kapatıyorum.
Duydum demesi bence daha kötü.
Bu sezon da Arka Sokaklar eziyor senin diziyiO Balon Oda dediğin dizi geçen sezon her cuma bu diziyi eziyordu yalnız.![]()
Hakkını verelim Birsen'in duyum haberciliği yaptığını hiç görmedim. Zaten dizinin reytingleri sallantıdayken ve kesin bir karar yokken "Final yapacağını duydum" demek fanların eline kibrit tutuşturmaktan farklı bir şey değil. Geçen hafta reytingler yükselseydi ve bir şans daha verme kararı alınsaydı bu sefer Deniz büyük linç yiyecekti.İyi de Birsende duydum diye haber yapıyor duydum deyince ne oluyor ki
Hakkını verelim Birsen'in duyum haberciliği yaptığını hiç görmedim. Zaten dizinin reytingleri sallantıdayken ve kesin bir karar yokken "Final yapacağını duydum" demek fanların eline kibrit tutuşturmaktan farklı bir şey değil. Geçen hafta reytingler yükselseydi ve bir şans daha verme kararı alınsaydı bu sefer Deniz büyük linç yiyecekti.
Tamam da en azından 13 e tamamlıyor dizilerini genel olarak , reytingi kötü olsada. Bari hikayelerini 13 hafta anlatmalarına izin veriliyor. Kötü reytingli dizilere en çok tahammül eden kanal Star tv. Diğer kanallar final yapmadan bile kaldırdıkları oluyor.Yalnız Star TV, Akrep'i babasının hayrına devam ettirmedi. Yurt dışı satışı için yapılan anlaşmadan dolayı 26'ya tamamlandı ki Son Yaz da aynı şekilde yurt dışı satışından dolayı 26'ya tamamlanıyor.![]()
Aynısını dün ben yazmıştım benden görüp mesajımı kopyalamışsın.Naptım be..
------
Balon Oda'na bin basar![]()
Boş kaoslarla uğraşmak tarzım değil.FOX'u protesto edelim UŞM'den sonra Son Yaz olmuyo böyle@serhatt