RüzgarGülü
Favori Üye
Ekli dosyayı görüntüle 131578
Demin bitirdim..
Gerçekliği olabilecek bir doğal felaket ki 1949 da olmuş.
Daha önce izlediğim 2 ayrı filmle aynı paralallelikteydi.
Özellikle son bölümünde çok ağladım.
Doğal felaket;dram ,aksiyon ,heyecan ve duygusallık ve tabiki Netlix değişmezi LGBT barındıran iyi bir diziydi.
4 bölümlük ; bölüm başı ortalama 55 dk.
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal Highness
listeme aldım 4. Bölümlük çok kısa benim için hafta sonu başlarım teşekkürler kardeşimEkli dosyayı görüntüle 131578
Demin bitirdim..
Doğal felaket;dram ,aksiyon ,heyecan ve duygusallık ve tabiki Netlix değişmezi LGBT barındıran iyi bir diziydi.
Listeme aldım. En kısa zamanda izlemek istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 131578
Demin bitirdim..
İkiside keyifle izlediğim dizilerdi.Bu hafta The Night Agent ve haftaya da The Recruit'un yeni sezonlari geliyor. Simdiden sabirsizlandim
Izleyecekmisiniz @The_Erinch @Royal_Highness
İkiside keyifle izlediğim dizilerdi.
Night Agent ilk bölümünü tekrar izledim
İkiside keyifli, aksiyon dizileri
Maalesef ikisini de izlemedimBu hafta The Night Agent ve haftaya da The Recruit'un yeni sezonlari geliyor. Simdiden sabirsizlandim
Izleyecekmisiniz @The_Erinch @Royal_Highness
Maalesef ikisini de izlemedim
Başladığım dizileri bitirebilsem yenilere yer açılacak ama bu ne zaman olur bilemiyorum
Eskiden başladıklarım ve ara ara birkaç bölüm izlediklerim çok da son zamanlarda Squid Game ve Pera Palas'ın 2.sezonu yeni bitti. Araya Gassal'ı sıkıştırdım. The Crown ve Black Mirror 2.sezonu izliyorum, Modern Family 4.sezondayım, Netfilix Adsız Aşıklar'a başladım dün. 24 dizisinin son sezonu olan 8.sezonunda birkaç bölümüm kaldı. Şimdi baktım Netflix Mezarlık 27 Şubat'ta geliyormuş. Prens 3.sezon çekiliyor..Suan hangisini izliyorsun?
Eskiden başladıklarım ve ara ara birkaç bölüm izlediklerim çok da son zamanlarda Squid Game ve Pera Palas'ın 2.sezonu yeni bitti. Araya Gassal'ı sıkıştırdım. The Crown ve Black Mirror 2.sezonu izliyorum, Modern Family 4.sezondayım, Netfilix Adsız Aşıklar'a başladım dün. 24 dizisinin son sezonu olan 8.sezonunda birkaç bölümüm kaldı. Şimdi baktım Netflix Mezarlık 27 Şubat'ta geliyormuş. Prens 3.sezon çekiliyor..
Liste daha uzar gider
Aynen öyle Şimdilik bunları biraz azaltayımAnam anam anam, sen iyice corba yapmissin arkadas. bu listeye baska dizi sigmaz gibi.
Fair city seyret @Yakamoz-AsiAnam anam anam, sen iyice corba yapmissin arkadas. bu listeye baska dizi sigmaz gibi.