Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

Breaking Bad 1. Sezon 7 bölüm bitti. Güzel bir tanışma sezonu. İlk 1 2 bölüm harici aktı gitti :)

Gerçek bir hikayeden uyarlanan ağır ama sağlam bir dram/korku karışımı, ilk sezonu çok sevebileceğiniz ama tekrar dönmek istemeyeceğiniz bir dizi aynı True Detective S1 gibi.

8.5/10
1_lfR8ML93xlqFrdOWtvrWUw.jpg

1734870993678.png

Demin bitirdim..
Gerçekliği olabilecek bir doğal felaket ki 1949 da olmuş.
Daha önce izlediğim 2 ayrı filmle aynı paralallelikteydi.

Özellikle son bölümünde çok ağladım.

Doğal felaket;dram ,aksiyon ,heyecan ve duygusallık ve tabiki Netlix değişmezi LGBT barındıran iyi bir diziydi.
4 bölümlük ; bölüm başı ortalama 55 dk.

@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal Highness

Ekli dosyayı görüntüle 131578

Demin bitirdim..

Doğal felaket;dram ,aksiyon ,heyecan ve duygusallık ve tabiki Netlix değişmezi LGBT barındıran iyi bir diziydi.

Bende dün izledim abi, kisa ama öz olmus bence de. Begendim bende tavsiye ederim.

• Aynen
Reactions: The_Erinch

Demin bitirdim..

listeme aldım 4. Bölümlük çok kısa benim için hafta sonu başlarım teşekkürler kardeşim
devam ediyor diye yazmışlar lakin Netlix dizileri yarıda bırakma gibi huyu da var

• Beğendim

Demin bitirdim..

Listeme aldım. En kısa zamanda izlemek istiyorum.

• Beğendim
Suan hangisini izliyorsun? :D
Eskiden başladıklarım ve ara ara birkaç bölüm izlediklerim çok da son zamanlarda Squid Game ve Pera Palas'ın 2.sezonu yeni bitti. Araya Gassal'ı sıkıştırdım. The Crown ve Black Mirror 2.sezonu izliyorum, Modern Family 4.sezondayım, Netfilix Adsız Aşıklar'a başladım dün. 24 dizisinin son sezonu olan 8.sezonunda birkaç bölümüm kaldı. Şimdi baktım Netflix Mezarlık 27 Şubat'ta geliyormuş. Prens 3.sezon çekiliyor..

Liste daha uzar gider :A:A

Eskiden başladıklarım ve ara ara birkaç bölüm izlediklerim çok da son zamanlarda Squid Game ve Pera Palas'ın 2.sezonu yeni bitti. Araya Gassal'ı sıkıştırdım. The Crown ve Black Mirror 2.sezonu izliyorum, Modern Family 4.sezondayım, Netfilix Adsız Aşıklar'a başladım dün. 24 dizisinin son sezonu olan 8.sezonunda birkaç bölümüm kaldı. Şimdi baktım Netflix Mezarlık 27 Şubat'ta geliyormuş. Prens 3.sezon çekiliyor..

Liste daha uzar gider :A:A

Anam anam anam, sen iyice corba yapmissin arkadas. :D bu listeye baska dizi sigmaz gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness