Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

1746571819834.png

3 Cisim Problemi sezon 1. Zaten daha 1 sezon var sadece.

Bilim kurgu, gizem, gerilim, aksiyon

İlk başlarda güzel bir gizemle başlayan gittikce içine çekti dizi. Uzaylılarla ilk temas konusunda epey heyecanlandım. Sonra dünyaya duyrulmasi, uzaylıların bunu sanal yolla bildirmesi, içindeki örnekler gündelik hayattan kesirlerle dolu olması diziyi boşa çıkarmıyordu ve heyecan giderek katlandı.

Sezon finaline yakın dizi pek keyif vermedi ve son bölüm boş geçmiş gibi birşey oldu. Dizide yarın kalmislik var. İlk 6 7 bölüme kadar çok güzeldi ama sonrası senaryo bakımından bocalamış hissettim.

Yeni sezon çıkarsa izlerim keyif verirse devam ederim :)

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
1747170804768.png

Medical Drama hastası olrak bu diziyide izledim.
2005 yılından beri kesintisiz Greys Anatom izlediğim için şuan için onun üzerine bir medical görmedim.

Pulse gelirsek,sıkışmış bir konusu olduğunu düşünüyorum.Dar açılarda geçen bir dizi olmuş.
Aynı kişinin boğuk hikayesi boğdu beni..

Tramva vakalarıda etkilemedi hiç.

Ama bu türü sevdiğim için izledim ve bitirdim.

10 üzerinden 6.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness

Instant Star 1 x 12​

1749326752276.png

eski bir dizi beğendim iyi gidiyor

Konusu
Jude Harrison, G Major'ın şarkıcı/şarkı yazarı yarışmasına katıldığında, işinin harika olacağını biliyor, ancak tüm bu lanet şeyi kazandığını öğrendiğinde şok oluyor! Şimdi, bir kayıt sözleşmesi, yakında yayınlanacak bir single ve yapımcısına olan büyük aşkıyla Jude, kendisinden daha büyük bir dünyada yol alıyor en eski rock n' roll hayalleri. Spot ışıklarının altına itilen Jude, oraya ait olduğunu kanıtlamak için çaresizdir... ama henüz araba kullanacak yaşta bile değildir.

Son düzenleme:

Tim Rozon için başladım abi bu ne yaw huzur evindekileri toplamışlar diziye :F

konu çok kötü devam etmemesi normal
1749473904205.png

Son düzenleme:
Conviction
1750545198800.png

Bu diziyi iptal ettiler çok güzeldi izlemesi tam baba yerde de ani final yapmışlar sebebi net aslında

Amerikalılar hiçbir zaman gerçeğe ilgi duymamışlardır. Adalet istedikleri ifadesi bir yalandır ve birçok başarısız dava ile birlikte, bunu yüzlerine vurmak elbette yardımcı olmaz.

The Following
1751135613455.png

sevdiğim özledikçe tekrar ettiğim dizi erken final yaptıklarına sinir olduğum 1.Sezon daha olmalıydı dediğim dizilerin arasın da