Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

The Rookie 7 x 12 The Purge gibi bölüm olmuş

ihtiyar nolan her zaman ki güldürdü

Bradford ve chen sıkmaya başladı artık

Wesley evers daha fazla katmalılar harcanıyor çocuk :(

Son düzenleme:
windfall 2006
1743865520055.png

13.Bölümlük güzel dizi erken final olması üzücü olmuş
Luke perry :love1:

Reacher 3S

İyi başladı ama sonradan çok sıkıcı bir şekilde devam etti neredeyse diziyi yarıda bırakacaktım ama genelde başladığım bütün dizi sezonlarını bitirdiğim için bunu da o yüzden sonuna kadar götürdüm.

Birinci bölüm çok sağlam bir sezon açılışı yaptı ve birinci sezon kadar beğeneceğimi düşündüm ama Alan Ritchanson dışında kadro çöp, senaryo dersen The Night Agent için ne dediysem bunun için de geçerlidir bu tür dizilerin senaryoları çok hızlı bir şekilde çözülüyor ve sıfır heyecanla izlemeye devam ediyorsunuz.

Şahsen kimseye önermeyeceğim bir sezon oldu.

Vikings Valhalla dizisini izledim ve çok beğendim. Vikings'in 100 yıl sonrasını anlatıyor. Puanım 9.

Dizide kötüler bile mert, bire bir kılıç kapışmasından kaçmıyorlar hiç :D Knut Harald'ın oğluyla kavuşabildiğini görebilseydik keşke. King Knut karakteri favorim oldu.

The Last Kingdom dizisinin 3.sezonu çok iyiydi. Puanım 9. Kaldı 2 sezonum yani 20 bölüm.

Alfred öldü. Uhtred ve Alfred'in vedalaşmaları çok duygusaldı. Bakalım kalan 2 sezon nasıl olacak

Night Agent dizisi 2 sezonu da bitirdim. İkinci sezonu ilk sezona göre daha güzel buldum. Aksiyonu bol ilk sezon 2 3 bölüm çok sıkıci geçmişti izlerken zorlanıyordum ne nedir felan derken 2. Sezonla birlikte dizi bambaşka hal aldı. Aksion polisiye ajn gerilim dizisi.

Bana tavsiye eden @The_Erinch ve @Yakamoz-Asi teşekürler. 🌹

3. Sezonu beklemekteyim hemde İstanbul haberleri vardı daha da heyecanlıyım :)

Vikings Valhalla dizisini izledim ve çok beğendim. Vikings'in 100 yıl sonrasını anlatıyor. Puanım 9.

Dizide kötüler bile mert, bire bir kılıç kapışmasından kaçmıyorlar hiç :D Knut Harald'ın oğluyla kavuşabildiğini görebilseydik keşke. King Knut karakteri favorim oldu.
İnşallah kısa sezonluk bir dizisidir. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch
1746559468506.png

Türkçe adı Sonsuzluk Yolcusu..

Netflixin sessiz sedasız yayına sürdüğü ama İMBD puanının 7.7 çıktığı,bilimkurgu dizisi..

Dizi beyin yakan modda bilimkurgulardan..önce basit gibi geliyor ama 3 bölümden sonra kademe kademe işler değişiyor.

Yoğun gizem ve bilimkurgu içeriyor...

Türü sevenlere tavsiye ederim.
Türkiyede bile 1.sıraya yerleşti en çok izlenenelerde..

@RüzgarGülü @Mr.At @BARON疼痛 @Gerekli24 @Royal_Highness @Dante @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi