Aman çok da derdimdi. .sdAnasını markiz yaptı, 2 kardeşini kont yaptı, kendisi mal mülk aldı üstüne bakan oldu, kralı ikna etmesi için herkesten rüşveti aldı daha nolsun
Aman çok da derdimdi. .sdAnasını markiz yaptı, 2 kardeşini kont yaptı, kendisi mal mülk aldı üstüne bakan oldu, kralı ikna etmesi için herkesten rüşveti aldı daha nolsun
Seni de Suudi kralına yollayalımAman çok da derdimdi. .sd
Seni yollayalım bence bu azgınlığını oralarda onlar dindirir anca.Seni de Suudi kralına yollayalım
Heyatım ben yemek düşkünüyümSeni yollayalım bence bu azgınlığını oralarda onlar dindirir anca.
Yerken geberirsin inş. bir gün.Heyatım ben yemek düşkünüyüm
Sen erkek + para +altın + mücevher +Yalı düşkünüsün yani beni sokarsın her türlü
Devils 1.sezon
tam @kerem in alamanyasının ekonomisi çökecekti müdahele ettiler .ss keşke bıraksalarmış.ss elenaorcuğum sağolsun <3
Ekli dosyayı görüntüle 125764
neyse
morgan kötü diye beklerken tümsezon meğer katil karısıymış
karısı da massimo ile de beraber olmuş, morgan da massimoyu oğlu olarak görüyor tam aşkı memnu üçgeni
bankanın sahibi amcalar son bölümde morgan a kazık atmasalar herkesi ortadankaldırıp kazanıyordu
arjantinli kızın ölümü çok basit oldu yazık oldu
point: 8.9
Mary & George 1.sezon : @serhatt ve @Emre Ozansoy un hayallerini yaşayan ; ingiltere kralını baştan çıkarıp ülkeyi üstüne yzptıran george oğlanın dizisi çıkmış bu oğlan da son zamanlarda hep birilerine veriyor gönlünü @Carpe Diem in red blue white filminde de öyleydi
Ekli dosyayı görüntüle 125765
çok anlatacak bişi yok klasik bir entrika dizisi olmuş ; sonunda ilahi adalet gerçekleşmişç
point: 8,5
Supersex 1.sezon: @The_Erinch in yakından tanıdığı @Yakamoz-Asi de bildiği ama @12.Adam ana sınıfı yılalrında zirvede olan rocco siffredi abinin hayat hikayesini anlatıyor klasik aile dramalarının yanında şöyle sahneleri de var ilgilenen izleyebilir
Ekli dosyayı görüntüle 125766
point: 8.4
İvet çok mutlu oldun galiba izleyinceİzledin mi roccoyu
İvet çok mutlu oldun galiba izleyince
öven çokda imdb puanı nedense düşük gelmişEkli dosyayı görüntüle 128482Ekli dosyayı görüntüle 128481
Prime da izledim.Bugün bitirdim.
Bu Romalılar ile Osmanlıların iç dünyası bana göre her açıdan aynı..
Hırs
Şehvet
Vahşet
Sex
Para
Kumar
Zevkten adam öldürme
Kardeş öldürme
İhanet
Kan
Taht Hırsı
Dizi +18. RTÜK sokak röpartajları ile uğraştığından neyseki görmemiş diziyi.
Ben beğendim diziyi..istediğim gibi ilerlemedi ama bakalım ikinci sezonu nasıl olacak
Prime. az ama öz dizi yapıyor.
10 üzerinden 8 veriyorum
@Araf kulağı çınlasın bu konuda ne didişirdik @bazinga da biraz öyledir.. Başkalarının verdiği puana göre dizi yada film izlerler..öven çokda imdb puanı nedense düşük gelmiş
dizilerde imdb puanı 7 aşağısını pek izlemiyorum, yoksa konu tam benlikmiş
sanırım psikolojik bişey imdb ye bakmadan izlersem beğeneceğim bir dizi veya film imdb ye bakınca değişiyor. bir an etkisinden kalıyorum çare yok bu işe
Tereddutteyim göz atacağım. Sezon bitmesini bekliyorum. Seversem hemen biterEkli dosyayı görüntüle 128494
Türkler beğenmemiş..
Netflixin Bridgestone dan sonra en çok izlenen dizisi olsu.
Ben bilim kurgu türünü çok sevdiğim için hemen izleyip,bitirmişdim.
Tanıdık hikayeyi farklı işlemişler ve birçok olaya vurgu yaparak.
Kendi adıma beğendim.
10 üzerinden 8.