Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

gotham izlemeye gidiyorum izlemediysen izlemeyi unutma ?

feliticiy ilk sezon geliyor merak etme cnm bölümünü unuttum şuan ama çok yakında gelicek🙂

flash olan çocuk barry 2.sezonda geliyordu 🙂🙂🙂
Anladim kız

2. Bolum yorumum :
Annaaamm adada arrow arrowu vurdu ???
bişi anlamadim ben

Bu arada bu arrowa acıyorum ben ya herkesin elinde tabanca bunun elinde ok

Anneye sinir oldum ölsün gitsin :kızgın: :kızgın: botuda o batirtmis :kızgın:

Polisler de amma merakli arrowu yakalamaya

cnm arrowun olayı o zaten robin hud benzerliği vardır yanı flashın silahı hızıysa arrowunda silahı ok ve yayı ama silahtan daha iyi yanı zamanla görüceksin

the flasha benzerliği çok normal the flash arrowun yan dizisi sonucta cnm arrow dizisinden türemiş bir dizi 🙂🙂🙂

Tamam kız

3. Bölüm yorumum :
Ayy felicitym gözüktü yerim ya

Arrow gercek kimligini korumasina söyledi bende bi hisimla 4. Bolumu actim adam katilsin falan diyor melune
yani 4. Bölüm 3. Dkde bıraktım
guzel dizi bana bunlarla gel yarin flashiminda bölümü geliyor

Bu arada filintada baya aksiyonlu dizi babam izliyorduda guzel dovusuyorlar yabanci dizilerdeki gibi

beğenmene sevindim cnm arrowu seviceğini biliyordum çok güzel bir dizidir diğer bölümler dahada açılıcak dizi 🙂🙂🙂

beğenmene sevindim cnm arrowu seviceğini biliyordum çok güzel bir dizidir diğer bölümler dahada açılıcak dizi 🙂🙂🙂
Aynen kız süper

Bişi sorcam :
o adada arrow kiyafeti giyen adam kimlerden saklaniyor silahli milahlilar bide adaya insan tuzaklari koymuşlar 😱 😱
O arrow kiyafeti giyen ölüyormu bu arrowu nasil buluyorlar ilk bolumun ilk dklerinde vermislerdide ben bişi anlamamistim

cnm o arrow kılıklı adam çinnli bir adam vardı galiba onu diyorsun olivere o adada yol göstericek olan adam olucak yanı oliverin arrow olması için bir bakıma eğiticek oliveri ustaı gibi düşün yanı ama ölüp ölmediğini söyleyemem

Bari kimlerden kaçıyor onu söyle