Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Bir bölüm daha izleyecektim aslında da tabletimin şarjı bitti.
Boşverdim valla bu ayarda giderse her daim izlerim isterse 1000 bölüm olsun.

Yok ben de durdurup su içmeye indim bizim antrede ayna var koşa koşa çıktım hiç bakmadan.
Ama ben bir film izlemiştim ismi "Aynalar" aynı bu konu işleniyordu o çok daha korkunçtu izlemeni tavsiye ederim eğer korku seviyorsan o filmden sonra aynalardan uzak duruyordum şimdilerde yendim bu korkuyu ama diziyle yeniden başlayacak.

Düşünsene gece kalkıp aynaya bakarak 3 defa "Glory Marry" diyorum gözlerim çıkılıyor. Takarım ben de buna şimdi.

He bu ipucu yetti, düşündüm ne gibi bir sırrı olabilir diye aklıma değişik değişik şeyler geldi gece gece.

Ben en çok 2. sezonu merak ediyorum sen bayağı övdün şeytanlar, cadılar bela olacak hepsi diyordun.
Dean Polat oluyorsa Sam Baron olur o zaman.

hahahaha ayy gece gece kırıze girdim sayende aynadan kaçman harika

filmi izlemem ben tam korku izleyemiyorum cnm içinde fantastik barındırması gerekiyor🙂
ben 10 yıl olmuş o cümleyi hala ayna karşısında söylemedim neme lzım ya aynadakı çiğdem o lafı duyunca kımırdamadan durursa ben hareket ederken o etmezse haha cnaım çıkar korkudan kana gerek yok
şeytan olayı aslında ilk sezon bitmeden ortaya çıkıcak cnm deanın annesinin katili zaten güçlü bir şeytan onla yolları keşisicek ilk sezonda🙂

Zaten küçükten beri o aynayı sevmem içimden aynaya uçan tekme atmak geliyor ama annem de bana uçan tekme atar herhalde.
Ahaha.
En azından aynaya bakabiliyorsun o kadar ilerlememiş bu korkun.
Of yanlız cidden çok korkunç be aslında böyle bir şey gerçek olsa sevmediğin insanlardan bu yolla kurtulursun temiz cinayet.

Benim en korktuğum cindir.
Şeytan neyse de. .ss Hadi ya biran önce gelmem lazım o bölümlere. :-(

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 1. BÖLÜM

Muhteşem bir bölümdü. Ya da ne zamandır izlemiyorum bana çok güzel geldi.
Orasını bilemem ama ilk sezon ilk bölüm gibi güzeldi bu bölüm.
Özlemişim dizimi. Diğer bölüme geçelim.

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 2. VE 3. BÖLÜM

Özlemişim ha cidden.
2. Bölüm çok iyiydi, baya aksiyon hareket vardı. 3. Bölüm sıkıcıydı ama sonda şok oldum. Shane'den böyle bir hareket aslında şaşmamak lazım. Neyse güzel iki bölüm daha. 4. Bölüme geçelim.

@Çiğdem- bu supernatural gercekten super 3. Bolumdeyim neler neler oldu saol bunuda onerdigin için

Supernatural 1x6

Oldukça güzel, heyecanlı bir bölüm oldu yine.

Her serefinde kurtuluyor bu ikili, hiç hapise girmeyecekler mi?
@Çiğdem- Dean bu sefer totoyu kaptırdı dedim ama son anda kurtuldu, insan bedenine bürünen hayaletle iyi başa çıktılar.
Güzel bölüm oldu ama babaları ve Sam'in sevgilisi hakkında bir gelişme göremedik yine.

@Çiğdem- bu supernatural gercekten super 3. Bolumdeyim neler neler oldu saol bunuda onerdigin için
2 bölümmü izledin @cookies izlediğin bölümlerim yorum yapsana burada 🙂🙂🙂

@mrt-06
cnm o şekil değiştirendi süpernaturalda bazen ortaya çıkıyor şekil değiştirenler 🙂🙂🙂 babası konusuna daha var ileride o cnm 🙂🙂🙂

çiğdem supernatural bende izledim süper ya dean süper

7.bölüm çok daha heyecanlı cnm o yaratıcı dediğim yaratıklardan birisi olucak şuana akdar izlediğin en iyi bölüm 5.bölümdü bence şimdi en iyi 2.izlediğin bölüm olucak 7.bölüm çok heyecanlı bir bölüm 🙂🙂🙂

4. Bolumu bitirmeme az kaldi

Yorum yapcak ne var kız iste tek yorum yapacağım sey : Bunlarin babasi ne kadan gezme meraklisiymis be bi yerindr durmiyi ilk bölüm beyazlar icindeki kadin , 2. Bölüm orman yaratığı 3. Bölüm bir ruhla uğraştilar ama şunu soylemeliyimki bu 3 bolumdede oynayan kadinlarin hepsi ayni ayol hep ayni tip Kıvırcık saclar ayni yüz tipi falan

Ve hepside bizim kardeslere sarktilar bence

5.bölüm en korkuncu cnm süpernatural tarihinin en korkunc bölümlerinden @mrt-06 izledi o kurtuldu bakalım sen napıcaksın

@Çiğdem- bide bu dean çok kız hastası ya sam öylemi ne kadar iyi bir çocuk