Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

HELL ON WHEELS 4X12. BÖLÜM

harikaydı , muhteşemdi , hüzünlüydü

sadece offf ruth diyorum:(

fringe 6.-7.-8. bölüm

fbı içindeki köstebek konusu iyi gidiyi adam köstebek şüphesinden yırtmak için kendi kalbine virs bulaştırdı.karısı da maşallah bilmesine rağmen iyi oynadı
6.bölümdeki kadınların kafasına radyasyon veriliyidi sonra etraflarındakilerle öliyilerdi bunu @Çiğdem- e de yapmalı.
7.bölümü beğendim konusu daha insaniydi :X
8.bölümde walter amca akıl hastanesine geri döndü biraz kötü etkilendi:( kızıl karı iyiydi ama sonu kötü oldu :( akıl hastanesinin müdürü de tam kıldı.ss

7.bölümün konuklarından biri miles matheson amcaydı @Forumdash

6.bölüm: 8.8 point
7.bölüm: 9.4 point
8.bölüm:9 point

@destere boobs yok dizide sen gelme:)))

fringe 6.-7.-8. bölüm

fbı içindeki köstebek konusu iyi gidiyi adam köstebek şüphesinden yırtmak için kendi kalbine virs bulaştırdı.karısı da maşallah bilmesine rağmen iyi oynadı
6.bölümdeki kadınların kafasına radyasyon veriliyidi sonra etraflarındakilerle öliyilerdi bunu @Çiğdem- e de yapmalı.
8.bölümde walter amca akıl hastanesine geri döndü biraz kötü etkilendi:( kızıl karı iyiydi ama sonu kötü oldu :( akıl hastanesinin müdürü de tam kıldı.ss

Hiç hatırlayamadım :F Adam birtek Revo'da güzel oynuyordu sanırım. Revo yayınlandiği zamanda IMDB'ye bakmasam Twilightta oynadiğini bile anlayamazdım :F

Boobs yok ama hangi sezonun kaçıncı bölümdüy unttum
Oliva'dan küçük bi lez öpüşü var :X

Hiç hatırlayamadım :F Adam birtek Revo'da güzel oynuyordu sanırım. Revo yayınlandiği zamanda IMDB'ye bakmasam Twilightta oynadiğini bile anlayamazdım :F

Boobs yok ama hangi sezonun kaçıncı bölümdüy unttum
Oliva'dan küçük bi lez öpüşü var :X
imsb ye bakamazson zati öylebiryer yok.ss

fringe 6.-7.-8. bölüm

aaa hadi oradan bee o radyasyonu sana vermeli asıl belkı kıllnırsın azıcık:kiki::kiki::kiki:

Vicious 1x7 (Christmas Özel)

1x6 kadar olmasa da çok iyi bölümdü. Bu diziyi baya sevdim ya ilk bölümlerden bu kadarını hiç tahmin edemezdim. :D Detaylı sezon yorumunu da yaparım yakında. :)

8/10

----------------

The Comeback 1x12 1x13 (Sezon Finali)

Dizi gittikçe zirve yaptı, son iki bölüm harikaydı.

Paulie G'ye aşırı gıcık oldum ama Valerie iyi haddini bildirdi. Comeback'in fiyasko çıkması kötüydü ama sonunda Valerie sevinince biz de sevinmiş olduk tabii. :)

Bu arada dizideki Comeback'in ilk bölümden gelecek sezon onayı alıp gerçeğinin 9 sene sonra alması ise çok ironik. :)

Detaylı sezon yorumu çok yakında...

9/10 9/10

fringe 6.-7.-8. bölüm

spoiler içine boobs koysaydın bari boşa okuduk onca konuyu :)

fringe 1x9

dizi foxta değil de hbo da olsa
olivia tanka südyenle değil çıplak girerdi
@destere bayram ederdi

john un olayı uzayıp sıkıcı oluyor derken bu bölüm işler değişti
john gerçekten yaşiyi mi olivianın hayalleri mi belli değil
peterın da düşmanlaeını gördük
nina teyze çok akıllı her şeyi uzaktan halledebilir
broyles hala şüpheli
walter amca ile bell in geçmişine gitmeli

point:9

fringe 1x9

dizi foxta değil de hbo da olsa
olivia tanka südyenle değil çıplak girerdi
@destere bayram ederdi

john un olayı uzayıp sıkıcı oluyor derken bu bölüm işler değişti
john gerçekten yaşiyi mi olivianın hayalleri mi belli değil
peterın da düşmanlaeını gördük
nina teyze çok akıllı her şeyi uzaktan halledebilir
broyles hala şüpheli
walter amca ile bell in geçmişine gitmeli

point:9
hanı resim :)

scorpion 1x9

cabe amca süperdi :X waltera oğlu gibi davraniyi wlater da ralph e oğlu gibi davraniyi :X
@Çiğdem- bence kaçırma cabe amcayı 60 yaşında hala aşık olabiliyor tam senlik :F @destere nin tozunun attırır :::::X

point: 9.1