ayol ideal kız öyle oluraaaa neyini örnek alıcam be ozillinin
ayol ideal kız öyle oluraaaa neyini örnek alıcam be ozillinin
Hiç hatırlayamadım Adam birtek Revo'da güzel oynuyordu sanırım. Revo yayınlandiği zamanda IMDB'ye bakmasam Twilightta oynadiğini bile anlayamazdımfringe 6.-7.-8. bölüm
fbı içindeki köstebek konusu iyi gidiyi adam köstebek şüphesinden yırtmak için kendi kalbine virs bulaştırdı.karısı da maşallah bilmesine rağmen iyi oynadı
6.bölümdeki kadınların kafasına radyasyon veriliyidi sonra etraflarındakilerle öliyilerdi bunu @Çiğdem- e de yapmalı.
7.bölümü beğendim konusu daha insaniydi
8.bölümde walter amca akıl hastanesine geri döndü biraz kötü etkilendi kızıl karı iyiydi ama sonu kötü oldu akıl hastanesinin müdürü de tam kıldı.ss
7.bölümün konuklarından biri miles matheson amcaydı @Forumdash
6.bölüm: 8.8 point
7.bölüm: 9.4 point
8.bölüm:9 point
@destere boobs yok dizide sen gelme))
imsb ye bakamazson zati öylebiryer yok.ssHiç hatırlayamadım Adam birtek Revo'da güzel oynuyordu sanırım. Revo yayınlandiği zamanda IMDB'ye bakmasam Twilightta oynadiğini bile anlayamazdım
Boobs yok ama hangi sezonun kaçıncı bölümdüy unttumOliva'dan küçük bi lez öpüşü var
Öyle mi yazdım iyi bak Alıntı yaparken içindekilerle oynamayalim oynaşmayalımimsb ye bakamazson zati öylebiryer yok.ss
vay totoş nasıl değiştirdi 😱Öyle mi yazdım iyi bak Alıntı yaparken içindekilerle oynamayalim oynaşmayalım
aaa hadi oradan bee o radyasyonu sana vermeli asıl belkı kıllnırsın azıcıkfringe 6.-7.-8. bölüm
fbı içindeki köstebek konusu iyi gidiyi adam köstebek şüphesinden yırtmak için kendi kalbine virs bulaştırdı.karısı da maşallah bilmesine rağmen iyi oynadı
6.bölümdeki kadınların kafasına radyasyon veriliyidi sonra etraflarındakilerle öliyilerdi bunu @Çiğdem- e de yapmalı.
8.bölümde walter amca akıl hastanesine geri döndü biraz kötü etkilendi kızıl karı iyiydi ama sonu kötü oldu akıl hastanesinin müdürü de tam kıldı.ss
spoiler içine boobs koysaydın bari boşa okuduk onca konuyufringe 6.-7.-8. bölüm
çiğdeme radyasyon verip patlatma fikri nasıl sencespoiler içine boobs koysaydın bari boşa okuduk onca konuyu
hanı resimfringe 1x9
dizi foxta değil de hbo da olsa
@destere bayram ederdiolivia tanka südyenle değil çıplak girerdi
john un olayı uzayıp sıkıcı oluyor derken bu bölüm işler değişti
john gerçekten yaşiyi mi olivianın hayalleri mi belli değil
peterın da düşmanlaeını gördük
nina teyze çok akıllı her şeyi uzaktan halledebilir
broyles hala şüpheli
walter amca ile bell in geçmişine gitmeli
point:9
seversin senohaaa 60 yasındakı adamı ne yapacam ben beee
var ama biri inek öteki de @Çiğdem- gibi hangi parlağı seçse bilemiyor ayrıca dediğim gibi baklava ve boobs yerine zeka konuşuyor sana göre değilbu dizide hep oğlanlarmı birbirine davranıyor ? hiç kız yok mu ?
bu dizide hep oğlanlarmı birbirine davranıyor ? hiç kız yok mu ?
emrenin izlediği dizilerde erkeklerin birbiriyle olan ilişkileri konu alınıyor hep neden otür dizileri seçiyor acaba hahahavar ama biri inek öteki de @Çiğdem- gibi hangi parlağı seçse bilemiyor ayrıca dediğim gibi baklava ve boobs yerine zeka konuşuyor sana göre değil
demekki emrede bir gül ağalık varemrenin izlediği dizilerde erkeklerin birbiriyle olan ilişkileri konu alınıyor hep neden otür dizileri seçiyor acaba hahaha