Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

world without end 6-7-8. bölüm ve bitti :X

son bölüm güzelmiş, ilk bölümde esir alınan kralı göstermediklerinde saçma bulmuştum ama kral muhafız çıktı :F 7 bölüm muhafız diye yutturdular:X
petranilla ve 2 oğlu öldü oh olsun :F @Çiğdem- ile @destere ye de öyle sonlar diliyorum :F hele ralph parlağı kendi çocuğu olduğunu bilmediği 8-9 yaşoındaki biir tarafından öldürüldü çok iyi oldu :F
caris ve merthin mutluluğa yelken açtı:bhr:
phlippa ölmeyeydi iyiydi :( neyse sir roland a kavuşur iyi yaptı :X
thomas kralmış meğersem totoş bir kral tam ingiltereye layik :X
wulfric ve gwenda da 1 çocuk kaybetti ama olsun 1 tanesi var hala gerçi gwendanın boynuzladığı adamdan :))
başrahibe ölmeyeydi iyiydi got taki margeynin babaannesi gibi bişidi renk katiyidi :(

The Fall sonunda bu diziye başlamaya karar verdim çoktan niyetim vardıda bir türlü başlangıç yapamamıştım , ayrıca dizide hannibal in psikoloğu güzel doktor Gillian Anderson da varmış yani her türlü izlenir @Forumdash izleyecekti öyle söylemişti @OzaN @sürgünüm ve @xemrexxx @yatutarsa sizlerinde haberi olsun kadın güzel dizi güzel bundan iyisi şamda kayısı :)

The Fall sonunda bu diziye başlamaya karar verdim çoktan niyetim vardıda bir türlü başlangıç yapamamıştım , ayrıca dizide hannibal in psikoloğu güzel doktor Gillian Anderson da varmış yani her türlü izlenir @Forumdash izleyecekti öyle söylemişti @OzaN @sürgünüm ve @xemrexxx @yatutarsa sizlerinde haberi olsun kadın güzel dizi güzel bundan iyisi şamda kayısı :)
Başlık açayım izleyen çıkar belki 5 bölümlükmüş zaten. :)

öyle bir ihtimal yok şu an ikinci sezonu yeni başladı birinci sezon 5 bölüm yani her türlü dizi gider , ayrıca imdb puanı 8.2 :)
napayım imdb yi @Çiğdem- in topik vampirler dizisi 8.1;baklavalı okçu dizisi 8.2;çinli perili dizisi 8.7 almışş kim takar imdb yi :F neyse vahide teyzenin konusuna bak sen :X

Geçen hafta The Missing'e başlamıştın vazmı geçtin? :)

Kendi çapımda ilginç bir dizi etkinliğine başladım. Dört tane küçük kanallarda yer almasına rağmen sürekli karşıma bir yerlerde çıkan ve bir şekilde ilgimi çeken 20 dakikalık az bölümlü komedi dizisine birden başladım. Her bir bölümü izledikten sonra bir diziyi iptal edeceğim ve üçüncü bölümler sonrasında kazanan diziyle yola devam edeceğim. Neyse dört dizinin ilk bölümlerini izledim kısa kısa yorumlarım şöyle:

Vicious 1x1

Yaşlı eçcinsel dizisinde ilgi çekici ne olabilir diye düşünüyordum. Fakat dizi beni şaşırttı. Soğuk bir dizi beklerken sıcak bir diziyle karşılaştım. Yine de çok iyi değil tabii ama en azından ilerisi için bir umut var.

Bu arada diziye asıl başlama sebebim Ian McKellen ama ben Derek Jacobi'yi daha çok beğendim. :)

6/10

--------------------------------

Young & Hungry 1x1

Bol gülme efektli, ucuz bir komedi çıktı. Abartılı oyunculuklar, abartılı olaylar falan ilgimi çekmedi. Cristela ayarı bir dizi bence...

4/10

Garfunkel and Oates 1x1

Dizi sıkıcı başladı ama devamında güzelleşir gibi oldu.

Diziye başlama sebebim The Big Bang Theory'deki Lucy idi ve müzik ağırlıklı bir dizi gibi gözükmesiydi. Dizideki en güzel şey açık ara söyledikleri şarkılar. Daha fazla müzik olmalı bu dizide. :)

5/10

Review 1x1

Dizinin çok ilginç bir konusu var. Başrol oyuncusu da oldukça yetenekli. İlk bölüm çok eğlendirmedi ama ilerisi için umut yok değil. İnşallah iyiye gider. :)

5/10

İlk bölümler sonrası oluşan sıralama:
  1. Vicious
  2. Review
  3. Garfunkel and Oates
  4. Young & Hungry

Etkinliğin ikinci gününü de geride bıraktım ve finale kalan iki dizi belli olmuş oldu...

Review 1x2

İlk bölümden daha iyiydi sanki, ya da diziye alışmaya başladığımdan öyle geldi. Dizi pek sıkmıyor şimdilik ama devamı gelecek mi bakalım. :)

6/10

-------------------------

Vicious 1x2

İlk bölümden daha iyiydi bu da. Diziye alışmaya başladım, bazı espriler kötü ama genel olarak güzel dizi. Zaten çok az bölümlü olduğu düşünülürse sezonu tamamlarım gibi. :)

7/10

-------------------------

Garfunkel and Oates 1x2

Dizide bir gelişme yok, ilerisi için umut vermiyor. Kötü bir dizi değil ama yeterince iyi değil. Müzikler de bir yere kadar. :) Bizimle değilsin. :(

5/10

Günün sonucunda etkinlikte son sıralama:
  1. Vicious
  2. Review
  3. Garfunkel and Oates
  4. Young & Hungry

The Comeback 1x9 1x10

Günün etkinlik yorumunu yapmadan iki günlük The Comeback yorumunu yapayım. :)

Dizi iyi gidiyor, sıkmadan izlettiriyor kendini artık.

Özellikle 9. bölüm belki de en iyi bölümüydü şu ana kadarki. Üç bölüm kaldı sadece, güzel olacaktır kalan bölümler. :)

8/10 7/10

Etkinliğin üçüncü ve son gününde şampiyon belli oldu...

Vicious 1x3

Dizi, gittikçe açılıyor. Başta Derek Jacobi daha iyi diyordum ama özellikle bu bölüm Sir Ian McKellen coştu. :) Diziyle yola devam. :):)

8/10

-------------------

Review 1x3

Dizi iyice farklı bir hale gidiyor ama kafama takılan ciddi mantık hatası: Bu adamın karısı falan bilmiyor mu kocasının böyle bir program sunduğunu???

Etkinlikte ikinci olarak elendi ama ben dizinin izlemeye değer olduğunu düşünüyorum ve Vicious'u tamamladıktan sonra tekrar döneceğim en azından 1-2 bölüm daha şans vermek üzere. :)

7/10

Etkinliğin sonucunda son sıralama:

1. Vicious
  2. Review (Şimdilik)
  3. Garfunkel and Oates
  4. Young & Hungry

dizilere geçmeden önce @OzaN young&hungry izlemiş vışhhhh:F

faking it 2x8
karma partnersiz kaldı yazık be güzelim kıza:( abisi zen de totoş çıktı :F
lauren canım ne güzel konuştu güzellik yarışmasında kızcağız 10 yıldır baba baskısı altındaymış:( theo ile işleri pişirecekler gibi
amy reagan dan ateşli sahneler bekliyiz
shane de parlak oğlana iyi konuştu neyse osun inkar etme totoş:F

gelelim yeni dizi seçmesine

outlander 1x1= konunun çekiciliği orta düzeyde iyi kullanırlarsa dizi açılır.zaten claire iyileştirdiği parlağa bol bol veriyidir ileriki bölümlerde ondan @destere izlemiştir.

supernatual 1x1=beklediğim gibi bir başlangıç oldu. @Çiğdem- in neden dean ci olduğunu anladık. şımarık -asi çocukları seviyi

fringe 1x1= 81dk idi pilot bölüm ama sıkmadı.olivia gibi fbı ajanı vardı da biz mi uçak bombalamadık.walter amca ileride açılacak gibi

affair 1x1 =yorumlanacak fazla bir şey yok sıkıcı bir dizi bence.alison rolü yanlış seçilmiş 6.5 demiştim ama şimdi düşnünce 5.5 anca ediyi ilk bölüm

ilk bölümlere göre

fringe: 9 point
outlander: 8 point
supernatural: 8 pointti ama şu tavandaki ölülerin yanması çok amatörceydi o yüzden 7.5 point
affair: 5.5 point

fringe devam edicem gibi. fırsat bulunca outlanderın da 2.bölümüne bakarım iyiyse devam diğer ikisini at şimdilik çöpe hatta affairi önce yak sonra at

@sürgünüm @Forumdash

dizilere geçmeden önce @OzaN young&hungry izlemiş vışhhhh:F

faking it 2x8
karma partnersiz kaldı yazık be güzelim kıza:( abisi zen de totoş çıktı :F
lauren canım ne güzel konuştu güzellik yarışmasında kızcağız 10 yıldır baba baskısı altındaymış:( theo ile işleri pişirecekler gibi
amy reagan dan ateşli sahneler bekliyiz
shane de parlak oğlana iyi konuştu neyse osun inkar etme totoş:F

gelelim yeni dizi seçmesine

outlander 1x1= konunun çekiciliği orta düzeyde iyi kullanırlarsa dizi açılır.zaten claire iyileştirdiği parlağa bol bol veriyidir ileriki bölümlerde ondan @destere izlemiştir.

supernatual 1x1=beklediğim gibi bir başlangıç oldu. @Çiğdem- in neden dean ci olduğunu anladık. şımarık -asi çocukları seviyi

fringe 1x1= 81dk idi pilot bölüm ama sıkmadı.olivia gibi fbı ajanı vardı da biz mi uçak bombalamadık.walter amca ileride açılacak gibi

affair 1x1 =yorumlanacak fazla bir şey yok sıkıcı bir dizi bence.alison rolü yanlış seçilmiş 6.5 demiştim ama şimdi düşnünce 5.5 anca ediyi ilk bölüm

ilk bölümlere göre

fringe: 9 point
outlander: 8 point
supernatural: 8 pointti ama şu tavandaki ölülerin yanması çok amatörceydi o yüzden 7.5 point
affair: 5.5 point

fringe devam edicem gibi. fırsat bulunca outlanderın da 2.bölümüne bakarım iyiyse devam diğer ikisini at şimdilik çöpe hatta affairi önce yak sonra at

@sürgünüm @Forumdash
sadece asi şımarık demek eksik kalır bence ayrıca çok sexsi çok yakısıklı çok krizmatik çok sevimli çok tatlı say say bitmez bence hahah :A:A:A:A