işin içinde sen olduktan sonra her yol fındık bahçesine çıkarhahahahha akrepten fındık toplantısına nasıl bir bağlantı kurdun öyle sen cnm pess doğrusu korkulur senden
işin içinde sen olduktan sonra her yol fındık bahçesine çıkarhahahahha akrepten fındık toplantısına nasıl bir bağlantı kurdun öyle sen cnm pess doğrusu korkulur senden
senn gel bir burayada ozaman görürsün fındık bahçesini akşamlara kadar bak çalıştırmıyormuyum seni canını çıkartıcam vlla görürsün senişin içinde sen olduktan sonra her yol fındık bahçesine çıkar
Başlık açayım izleyen çıkar belki 5 bölümlükmüş zaten.The Fall sonunda bu diziye başlamaya karar verdim çoktan niyetim vardıda bir türlü başlangıç yapamamıştım , ayrıca dizide hannibal in psikoloğu güzel doktor Gillian Anderson da varmış yani her türlü izlenir @Forumdash izleyecekti öyle söylemişti @OzaN @sürgünüm ve @xemrexxx @yatutarsa sizlerinde haberi olsun kadın güzel dizi güzel bundan iyisi şamda kayısı
harika olur, başlık açılırsa eminim izleyici sayısı artacaktırBaşlık açayım izleyen çıkar belki 5 bölümlükmüş zaten.
sen izpliyorsan nasılsa 1 aya bitirilme haberi gelir diye kimse bakmazharika olur, başlık açılırsa eminim izleyici sayısı artacaktır
öyle bir ihtimal yok şu an ikinci sezonu yeni başladı birinci sezon 5 bölüm yani her türlü dizi gider , ayrıca imdb puanı 8.2sen izpliyorsan nasılsa 1 aya bitirilme haberi gelir diye kimse bakmaz
napayım imdb yi @Çiğdem- in topik vampirler dizisi 8.1;baklavalı okçu dizisi 8.2;çinli perili dizisi 8.7 almışş kim takar imdb yi neyse vahide teyzenin konusuna bak senöyle bir ihtimal yok şu an ikinci sezonu yeni başladı birinci sezon 5 bölüm yani her türlü dizi gider , ayrıca imdb puanı 8.2
Geçen hafta The Missing'e başlamıştın vazmı geçtin?The Fall sonunda bu diziye başlamaya karar verdim çoktan niyetim vardıda bir türlü başlangıç yapamamıştım , ayrıca dizide hannibal in psikoloğu güzel doktor Gillian Anderson da varmış yani her türlü izlenir @Forumdash izleyecekti öyle söylemişti @OzaN @sürgünüm ve @xemrexxx @yatutarsa sizlerinde haberi olsun kadın güzel dizi güzel bundan iyisi şamda kayısı
izliyoruz hala @Forumdash la birlikte vazgeçmek yokGeçen hafta The Missing'e başlamıştın vazmı geçtin?
kaçışın yok izleyeceksinnapayım imdb yi @Çiğdem- in topik vampirler dizisi 8.1;baklavalı okçu dizisi 8.2;çinli perili dizisi 8.7 almışş kim takar imdb yi neyse vahide teyzenin konusuna bak sen
senin o bahsettin diziler amerikanın en iyi 5 dizi listesindelernapayım imdb yi @Çiğdem- in topik vampirler dizisi 8.1;baklavalı okçu dizisi 8.2;çinli perili dizisi 8.7 almışş kim takar imdb yi neyse vahide teyzenin konusuna bak sen
baklva bakımından öylediler yoksa sen izlemezdinsenin o bahsettin diziler amerikanın en iyi 5 dizi listesindeler
sadece asi şımarık demek eksik kalır bence ayrıca çok sexsi çok yakısıklı çok krizmatik çok sevimli çok tatlı say say bitmez bence hahahdizilere geçmeden önce @OzaN young&hungry izlemiş vışhhhh
faking it 2x8
karma partnersiz kaldı yazık be güzelim kıza abisi zen de totoş çıktı
lauren canım ne güzel konuştu güzellik yarışmasında kızcağız 10 yıldır baba baskısı altındaymış theo ile işleri pişirecekler gibi
amy reagan dan ateşli sahneler bekliyiz
shane de parlak oğlana iyi konuştu neyse osun inkar etme totoş
gelelim yeni dizi seçmesine
outlander 1x1= konunun çekiciliği orta düzeyde iyi kullanırlarsa dizi açılır.zaten claire iyileştirdiği parlağa bol bol veriyidir ileriki bölümlerde ondan @destere izlemiştir.
supernatual 1x1=beklediğim gibi bir başlangıç oldu. @Çiğdem- in neden dean ci olduğunu anladık. şımarık -asi çocukları seviyi
fringe 1x1= 81dk idi pilot bölüm ama sıkmadı.olivia gibi fbı ajanı vardı da biz mi uçak bombalamadık.walter amca ileride açılacak gibi
affair 1x1 =yorumlanacak fazla bir şey yok sıkıcı bir dizi bence.alison rolü yanlış seçilmiş 6.5 demiştim ama şimdi düşnünce 5.5 anca ediyi ilk bölüm
ilk bölümlere göre
fringe: 9 point
outlander: 8 point
supernatural: 8 pointti ama şu tavandaki ölülerin yanması çok amatörceydi o yüzden 7.5 point
affair: 5.5 point
fringe devam edicem gibi. fırsat bulunca outlanderın da 2.bölümüne bakarım iyiyse devam diğer ikisini at şimdilik çöpe hatta affairi önce yak sonra at
@sürgünüm @Forumdash