Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik )
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım
bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?
Benden yana sıkıntı olmaz izlediğim diziler belli, ağır takılmaya devam ediyorum The Newsroom gibi ama ben senin hakkında farklı düşünmeye başladım. Son dönemde baya bozdun.
Benden yana sıkıntı olmaz izlediğim diziler belli, ağır takılmaya devam ediyorum The Newsroom gibi ama ben senin hakkında farklı düşünmeye başladım. Son dönemde baya bozdun.
sen Z. nation ı izledinmi ne güzel yorum yapmıştım.. akşam izlemeden spoi kutucuğunu açmayın dedim buna rağmen @Forumdash okumadan açmış spoi u, mahfetmiş konuyu ama @sokak sanati spoi yemekten korktuğu için açmaya çekinmiş sanırım
sen Z. nation ı izledinmi ne güzel yorum yapmıştım.. akşam izlemeden spoi kutucuğunu açmayın dedim buna rağmen @Forumdash okumadan açmış spoi u, mahfetmiş konuyu ama @sokak sanati spoi yemekten korktuğu için açmaya çekinmiş sanırım
Dizi fena değil ama pek de sevemedim, daha doğrusu bana hitap etmedi. Yalnız Ilana'yı çok sempatik buldum. Bırakacaktım ama onun hatrına 1-2 bölüm daha izleyeceğim galiba.
happy ile toby arasında bişşiler olmasını bekliyiz artık
walterın ralph i çocuğu gibi görmesi ilginç daha derinde bişiler var gibi
müzisyen çocuk ilginç çıktı sonunda programı yok etti
toby i balkondan sallandırmalarını uzatsalar iyi olurdu eğlenceliydi
world without end 4. ve 5.bölüm
izleyen yok nasılsa.ss
bu bölümde lezbiyen rahipleri ve totoş keşişleri gördük yakında çarpılacaklar @destere @Çiğdem
iki bölüm arası 7 yıl geçti 8-10 bölümlük ingiliz dönem dizileri hep böyle.ss
kral savaşı kazandı kingsbridge geleceğine söz verdi bu sefer babasını öldüren adamı görür orada final olur
godwyn ve anası çöok total tipler işleri güçleri kötülük yapmak hayır yapıyonuz bari biraz akıllıca yapın çok basit yöntemleri var anası zati önce yengesini öldürdü sonra ağabeyini en sonunda yiğeninin de ölümüne sebep oliyidi kadında ne hırs varimiş
wulfric ve vahşi kızın aile olma çabaları sürüyor en sonunda kavuşurlar umarım topraklarına
ralph totoşu 2dir 4ayak üstüne düşüyi.ss
caris ile herkes sevişmek istiyi merthin,godwyn şimdi de rahibelerden biri
merthin italayay gitti aile kurdu finale döner
manastırın başrahibesi artık godwyn ve anasından kurtulsa iyi olur
happy ile toby arasında bişşiler olmasını bekliyiz artık
walterın ralph i çocuğu gibi görmesi ilginç daha derinde bişiler var gibi
müzisyen çocuk ilginç çıktı sonunda programı yok etti
toby i balkondan sallandırmalarını uzatsalar iyi olurdu eğlenceliydi
world without end 4. ve 5.bölüm
izleyen yok nasılsa.ss
bu bölümde lezbiyen rahipleri ve totoş keşişleri gördük yakında çarpılacaklar @destere @Çiğdem
iki bölüm arası 7 yıl geçti 8-10 bölümlük ingiliz dönem dizileri hep böyle.ss
kral savaşı kazandı kingsbridge geleceğine söz verdi bu sefer babasını öldüren adamı görür orada final olur
godwyn ve anası çöok total tipler işleri güçleri kötülük yapmak hayır yapıyonuz bari biraz akıllıca yapın çok basit yöntemleri var anası zati önce yengesini öldürdü sonra ağabeyini en sonunda yiğeninin de ölümüne sebep oliyidi kadında ne hırs varimiş
wulfric ve vahşi kızın aile olma çabaları sürüyor en sonunda kavuşurlar umarım topraklarına
ralph totoşu 2dir 4ayak üstüne düşüyi.ss
caris ile herkes sevişmek istiyi merthin,godwyn şimdi de rahibelerden biri
merthin italayay gitti aile kurdu finale döner
manastırın başrahibesi artık godwyn ve anasından kurtulsa iyi olur
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.