Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

forumdash da doğru yolu bulacaktır ama diğerlerinden hiç ümitli değilim :D
arkadaşları tümdende haksız bulmuyorum aslında benimde öyle araya renk olarak kattığım bir kaç ergonomik dizi var :)) hayat sıkıcı geçince araya renk katmak şart inandırıcı konuya sahip olmasalarda en azından seyirlik zevki olan diziler her zaman gidiyor :)

@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar :) en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik :))
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım :)

bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?:)
Hikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerim :X En ergenik dizi PLL'ki 3 sezon ortasında bıraktım. Bütün gizemi büyüsü kayboldu dizinin. The 100'de aşka meşke sevişe sararsa onu da bırakırım:X

The 100'de en çok hikayesini beğendiğim kişi avatarımda :X sen nasıl buldun bu kızı @yatutarsa??? Gerçi daha erken ama ilerleyen günlerde yorum yaparsan etiketlersin :X

Hikayesi ve beni sürükleyen macerası varsa ÇÖP TV'de de olsa izlerim :X En ergenik dizi PLL'ki 3 sezon ortasında bıraktım. Bütün gizemi büyüsü kayboldu dizinin. The 100'de aşka meşke sevişe sararsa onu da bırakırım:X

The 100'de en çok hikayesini beğendiğim kişi avatarımda :X sen nasıl buldun bu kızı @yatutarsa??? Gerçi daha erken ama ilerleyen günlerde yorum yaparsan etiketlersin :X
ilk izlenimlerim pek olumlu değil abisine bile çok atar yapıyor :D

pll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğim :) o kadar 5 sezon atlatmışım kalmış iki sezon bırakıpta tüm emeğimi heba edemem :) bana yazık :) hem hannoş var ?
senin avatardaki kız süper ama onun için diziye sıfırdan başlamak zor ihtimal :)

@Çiğdem- le @xemrexxx den umudu kestim zaten nerde ergonomik bir dizi var oraya koşuyorlar :) en son bu the 100 dizisinde @Forumdash ı kaybetmiştik .. şu an üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorumki senide kaybettik :))
sırada @sürgünüm var o da ergonomik dizilerin cazibesine kapılırsa yapayalnız kalacağım :)

bu arada under the dombıra dizisi hangi kanaldaydı onun ikinci sezonunun ne zaman başlayacağına bakacaktım bulduğum adres tüm dizileri vermiş under the dombıra yı vermemiş ?:)
en ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı :(

pll de ben pes etmedim sonuna kadar gideceğim :) o kadar 5 sezon atlatmışım kalmış iki sezon bırakıpta tüm emeğimi heba edemem :) bana yazık :) hem hannoş var ?
senin avatardaki kız süper ama onun için diziye sıfırdan başlamak zor ihtimal :)
Daha ilk sezon 13 bölüm :X yeniden başlamak için geç değil:X Sen ki PLL'ye 3.sezondayken başlamiştin. En sıkıcı sezonda diziye başladın. Dizi UTD gibi, ilk sezonu muhteşem :X

pll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebiliriz:))

Daha ilk sezon 13 bölüm :X yeniden başlamak için geç değil:X Sen ki PLL'ye 3.sezondayken başlamiştin. En sıkıcı sezonda diziye başladın. Dizi UTD gibi, ilk sezonu muhteşem :X
ilk sezonun ilk bölümünün ilk 20 dakikasını izlemiştim tahammül edemeyip terketmiştim bir daha girişeceğim boş bir zamanda :)
UTD hangi kanalın dizisi ikinci sezonu ne zaman başlıyor bilgin varmı acaba ? yukarda sormuştum soru güme gitti ? :)

pll bu reytinglerde devame derse 10.sezonu rahat görür hannoşun torununu bile görebiliriz:))
artık 20 sezon devam etsede bırakmam ölene kadar devam :)

ilk sezonun ilk bölümünün ilk 20 dakikasını izlemiştim tahammül edemeyip terketmiştim bir daha girişeceğim boş bir zamanda :)
UTD hangi kanalın dizisi ikinci sezonu ne zaman başlıyor bilgin varmı acaba ? yukarda sormuştum soru güme gitti ? :)

artık 20 sezon devam etsede bırakmam ölene kadar devam :)
UTD 3.sezona geçti de yazın başlar yine :X

en ergenik olmayan cw dizisi lo daha 3 kereden fazla sevişmediler hayalinde tamamlayabileceğin ka bile sahne çıkmadı :(
zaten seyircilerinin geneli 7-12 yaş arası öyle olunca sevişmeleri göstermeleri imkansız :) oraları ben tamamalrım sorun yokta yeterki konu tutarlı olsun :)

UTD 3.sezona geçti de yazın başlar yine :X
pardon üçüncü sezonu ne zaman diyecektim zaten :) arada güzel gidiyordu julia nın boşluklarını dolduruyorduk ne güzel yani boş zamanlarımızı julia izleyerek dolduruyorduk demek istedim :)

yok lo misal @Çiğdem- in vampire diaries in de her bölüm bişiler oliyi diyiler :X boobsların %70i baklavaların tamamı gözüküyormuş :X
vampire diares a da baktım constantine den çok daha güzel özgür takılan oyuncular açısından :) ama vampirler sarmamıştı :)

pardon üçüncü sezonu ne zaman diyecektim zaten :) arada güzel gidiyordu julia nın boşluklarını dolduruyorduk ne güzel yani boş zamanlarımızı julia izleyerek dolduruyorduk demek istedim :)

vampire diares a da baktım constantine den çok daha güzel özgür takılan oyuncular açısından :) ama vampirler sarmamıştı :)
zaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemez:X

The 100 1x1

Henry Ian Cusick brotha var dediler geldik :D

Dizinin konusunu beğendim gibi aslında güzel de gidiyordu ama son dakikalara doğru ileride ergen dizisine dönecekmiş gibi bir his oluştu bende. :( Muhtemelen yanılmayacağım ama birkaç bölüm daha izleyeyim

Son olay merak uyandırdı ama "burada yalnız değiliz" temasının alasını Lost'ta yaşadık zaten yavan geldi bu biraz :D

7.5/10

@GreatOttoman sen de bir bak istersen :)
Brotha varsa izlenir. :D

The Comeback 1x7

Dizi gayet iyi gidiyor. İyi ki de ilk bölümlerde erken pes etmek gibi bir hata yapmamışım. Tarzına alıştıkça daha fazla zevk alıyorum diziden ama bir üst seviyeye çıkamadı daha. :)

Dizinin bundan sonra nasıl bir yöne gideceğini de merak ettim doğrusu. :)

7/10

zaten özgürlük olmasa @Çiğdem- izlemez:X
bir an önce z. nation a başla mükemmel gidiyor dizi

bu başlık altında yazıyorken bari başlıktaki konunun anlamına uygun bişey yazayım :)

z. nation 1x9 izledim süperdi ayrıntılar z. nation sayfasında tüm kalite avcılarını diziye bekliyorum özellikle @Harunnn60 la @Çiğdem- duysun :)