State of Affairs S01B01 izledim
Dün gece ilk bölüme nihayet başladım. Yeni sezon dizileri duyuruldugunda en heycanlandiğim yapımdı. Maalasef izleyince ben de pek çok insan gibi hayal kırıklığına ugradım
Homeland ve House of Cards izleyen kesimin kesinlikle izlememesi gerek bir dizi olmuş. Şimdilik politaka/siyaset olarak pek HoC üzerinde gitmesen de, yok Homeland'lik ağır basmişti.
Fakat bir Charlie bir Homeland'in Carrie'si olamamiş maalasef
sanırım The Blacklist'in ekibi tarafından yapılıyordu dizi. Geçişler, diziye hareket getirse de dialog karmaşası yüzünden diziye adapte olamıyorsunuz.
İlk bölüm itibariyle bize gösterilen fragmandaki konu bitti, her hafta başka bir suçun üzerinden mi gidecekler yoksa aynı senaryo üzerinden mi gidecekleri bilemedğim için 2.bölüme de bakarim.
Katherine Heigl'i Greys Anotomy'den tanırdım ama diziyi izledim desem yalan olur. Yine de sempatik ve güzel buldugum isimdi. Bu yuzden kendisinin başka bir filmi olan Life as We Know it filminde izlemiştim ve romantik komediye daha çok yakıştıgını gördüm. Keşke böyle bir dizi yerine sıradan aile içi bir konuyu ele alan yada romantik komedi türü bir dizide yer alsaymiş.
Şimdilik Katherine Heigl hatrına
6/10 veriyorum. Ama 2.bölüme olumsuz değilim hala
@destere