Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

fringe 14.-15. bölüm

@Çiğdem- in olivia ya yaptğı kara büyü devam ediyi .ss kızın başına gelmedik kalmadı @destere
ama
ilk aşamayı geçti bombayı durdurdu.
çocukla iletişim kurduğu anlar güzeldi kesinlikle çok iyi bir anne olur
o kel adam yine çıktı kesin kötü bişiler olacak
walter amcanın dansı kopardı

14.bölüm: 8.8 point
15.bölüm: 9 point
@destere artık benimle konuşmk istemiyor galiba @xemrexxx 🙁🙁🙁🙁🙁🙁

Yine film kalitesinde harika bir bölümdü. Müziği, felsesi, olay örgüsü her şey on numara. Death Note'dan sonra ikinci bir efsane anime oldu gözümde. Zamanla Death Note'u geçebilir.

8.8,9/10

@xemrexxx çok şanslısın önünde izleyeceğin mükemmel bir 4 sezon daha var keşke Fringe ile ilgili bildiklerim hafızamdan silinse de yeniden izlesem. :(

Benim merak ettiğim böyle bir diziyi izleyenler Muhteşem Yüzyıl veya herhangi bir Türk dizisinden nasıl zevk alır ki? :A Harem içi olaylar....

Yine film kalitesinde harika bir bölümdü. Müziği, felsesi, olay örgüsü her şey on numara. Death Note'dan sonra ikinci bir efsane anime oldu gözümde. Zamanla Death Note'u geçebilir.

8.8,9/10

@xemrexxx çok şanslısın önünde izleyeceğin mükemmel bir 4 sezon daha var keşke Fringe ile ilgili bildiklerim hafızamdan silinse de yeniden izlesem. :(

Benim merak ettiğim böyle bir diziyi izleyenler Muhteşem Yüzyıl veya herhangi bir Türk dizisinden nasıl zevk alır ki? :A Harem içi olaylar....
harem içi olayları nasıl işlediklerine ve oyunculuklara bağlı olay:))) meral okay sıkmadan anlattı bize olayları zaten oyuncu kadrosu türkiyenin en iyisiydi :))) yurtdışındakilerin şöyle bir tanımı var my için: game of thrones without +18 ya da game of thrones for women :)))

hahahah bahane üretmesine yardımcı olma benceeee :F:F:F
ayol sizin zaten garip bir ilişkiniz var seni 80-90 kere boynuzladı hep affettin:F gerçi sen 3 katı boynuzlamışsındır :F misal senin supernatural 200 bölüm olmuş her bölüm jensenle boynuzladın destereyi ama desterenin izlediği 6-7 diziyi toplasan anca 200 bölüm eder:F

fringe 14.-15. bölüm

@Çiğdem- in olivia ya yaptğı kara büyü devam ediyi .ss kızın başına gelmedik kalmadı @destere
ama
ilk aşamayı geçti bombayı durdurdu.
çocukla iletişim kurduğu anlar güzeldi kesinlikle çok iyi bir anne olur
o kel adam yine çıktı kesin kötü bişiler olacak
walter amcanın dansı kopardı

14.bölüm: 8.8 point
15.bölüm: 9 point
@destere artık benimle konuşmk istemiyor galiba @xemrexxx 🙁🙁🙁🙁🙁🙁
alakası yok? cevap verebilmem için mesaj gelmesi lazım? bazı etiketlemeler mesajla ulaşmıyor? mesela bu yazıları buraya tesadüfen bakınca gördüm bana bildirim gelmedi ...

alakası yok? cevap verebilmem için mesaj gelmesi lazım? bazı etiketlemeler mesajla ulaşmıyor? mesela bu yazıları buraya tesadüfen bakınca gördüm bana bildirim gelmedi ...
o sorun bendede var @OzaN nada söylemiştim isim arattırma butonu varken ismimi arattırıyordum etiketleri öyle buluyordum bana bildirim gelmediği için :kiki::kiki::kiki:
şimdi arattırma butonuda yok gelmeyen bildirimelri bulamıyorum halıyle 🙂🙂🙂

o sorun bendede var @OzaN nada söylemiştim isim arattırma butonu varken ismimi arattırıyordum etiketleri öyle buluyordum bana bildirim gelmediği için :kiki::kiki::kiki:
şimdi arattırma butonuda yok gelmeyen bildirimelri bulamıyorum halıyle 🙂🙂🙂
artık tesadüfen el yordamıyla bize yazılan mesajları arayıp bulacağız başka yapacak bişey yok :))

Suburgatory

Normalde Cnbc-e'de gördükçe zaplardım ama tesadüfen Six Feet Under'daki Billy, George Altman'ın sahnesine denk geldim. Dış görünüşü değişmiş baya ama sesinden tanıdım :D Onun için baktım birkaç bölüm, güzel diziymiş.

Suburgatory

Normalde Cnbc-e'de gördükçe zaplardım ama tesadüfen Six Feet Under'daki Billy, George Altman'ın sahnesine denk geldim. Dış görünüşü değişmiş baya ama sesinden tanıdım :D Onun için baktım birkaç bölüm, güzel diziymiş.
O dizi bana çok sempatik geliyor hiç izlemedim ama seveceğime nedense emin gibiyim. :D Bir ara izleyeceğim ama ne zaman? :):)

fringe 17.bölüm
@Çiğdem- ile @destere ye de cortexiphan vermişler galiba :F
olivia nın ilaçla yaratılmış ikizi varimiş yazık adama unutmamış :( insanları etkilemesi ilginçti duygularına erişebiliyordu
walter amca esprileriyle gğldürüreken son sahne olmadı bell totoşu ile zamanında kötü deneyler yapmışlar artık bell amca da ortaya çıkmalı

bu bölüm sıkıcı geldi biraz point: 8.1

State of Affairs S01B01 izledim

Dün gece ilk bölüme nihayet başladım. Yeni sezon dizileri duyuruldugunda en heycanlandiğim yapımdı. Maalasef izleyince ben de pek çok insan gibi hayal kırıklığına ugradım:(

Homeland ve House of Cards izleyen kesimin kesinlikle izlememesi gerek bir dizi olmuş. Şimdilik politaka/siyaset olarak pek HoC üzerinde gitmesen de, yok Homeland'lik ağır basmişti.

Fakat bir Charlie bir Homeland'in Carrie'si olamamiş maalasef:( sanırım The Blacklist'in ekibi tarafından yapılıyordu dizi. Geçişler, diziye hareket getirse de dialog karmaşası yüzünden diziye adapte olamıyorsunuz.

İlk bölüm itibariyle bize gösterilen fragmandaki konu bitti, her hafta başka bir suçun üzerinden mi gidecekler yoksa aynı senaryo üzerinden mi gidecekleri bilemedğim için 2.bölüme de bakarim.

Katherine Heigl'i Greys Anotomy'den tanırdım ama diziyi izledim desem yalan olur. Yine de sempatik ve güzel buldugum isimdi. Bu yuzden kendisinin başka bir filmi olan Life as We Know it filminde izlemiştim ve romantik komediye daha çok yakıştıgını gördüm. Keşke böyle bir dizi yerine sıradan aile içi bir konuyu ele alan yada romantik komedi türü bir dizide yer alsaymiş.

Şimdilik Katherine Heigl hatrına 6/10 veriyorum. Ama 2.bölüme olumsuz değilim hala:) @destere

State of Affairs S01B01 izledim

Dün gece ilk bölüme nihayet başladım. Yeni sezon dizileri duyuruldugunda en heycanlandiğim yapımdı. Maalasef izleyince ben de pek çok insan gibi hayal kırıklığına ugradım:(

Homeland ve House of Cards izleyen kesimin kesinlikle izlememesi gerek bir dizi olmuş. Şimdilik politaka/siyaset olarak pek HoC üzerinde gitmesen de, yok Homeland'lik ağır basmişti.

Fakat bir Charlie bir Homeland'in Carrie'si olamamiş maalasef:( sanırım The Blacklist'in ekibi tarafından yapılıyordu dizi. Geçişler, diziye hareket getirse de dialog karmaşası yüzünden diziye adapte olamıyorsunuz.

İlk bölüm itibariyle bize gösterilen fragmandaki konu bitti, her hafta başka bir suçun üzerinden mi gidecekler yoksa aynı senaryo üzerinden mi gidecekleri bilemedğim için 2.bölüme de bakarim.

Katherine Heigl'i Greys Anotomy'den tanırdım ama diziyi izledim desem yalan olur. Yine de sempatik ve güzel buldugum isimdi. Bu yuzden kendisinin başka bir filmi olan Life as We Know it filminde izlemiştim ve romantik komediye daha çok yakıştıgını gördüm. Keşke böyle bir dizi yerine sıradan aile içi bir konuyu ele alan yada romantik komedi türü bir dizide yer alsaymiş.

Şimdilik Katherine Heigl hatrına 6/10 veriyorum. Ama 2.bölüme olumsuz değilim hala:) @destere
sarı at karıncası katherine miydi :) kadın bir harika konudan nefret ettim yoksa kadının herbi yeteneği güzel :)

konu tam @sürgünüm için? homeland ı çok sevmişti bunuda kaçırmasın :)

sarı at karıncası katherine miydi :) kadın bir harika konudan nefret ettim yoksa kadının herbi yeteneği güzel :)

konu tam @sürgünüm için? homeland ı çok sevmişti bunuda kaçırmasın :)
Homeland'i ben de seviyorum ama @sürgünüm ve @OzaN hiç beğenmezler, o yuzden etiketlemedim :X En azından benim sebebim Katherine'di :X

reign 2x8

@destere prenses claude lord narcisse nin kucağına bir oturdu görecektin adam kız kalktığında pelerinle önünü kapadı
lord narcisse ölsün artık çok uzadı olayı
protestanlar ayaklanici gibi bunun da arkasından elizabeth ya da narcisse çıkar
lola narcisseye rol yapmaktan kurtuldu francise yaklaştı sanki
2 bölümdür greer ve letih igöremiyiz
kenna da 30 saniye gözüktü .ss
conde de hain çıkabilir bir yandan mary e yaklaşiyi mary hissetti bence

reign 2x8

@destere prenses claude lord narcisse nin kucağına bir oturdu görecektin adam kız kalktığında pelerinle önünü kapadı
lord narcisse ölsün artık çok uzadı olayı
protestanlar ayaklanici gibi bunun da arkasından elizabeth ya da narcisse çıkar
lola narcisseye rol yapmaktan kurtuldu francise yaklaştı sanki
2 bölümdür greer ve letih igöremiyiz
kenna da 30 saniye gözüktü .ss
conde de hain çıkabilir bir yandan mary e yaklaşiyi mary hissetti bence
peki prenses ayaklandığında prensesin arkası açıkmıydı ? :) kapalıysa bişey olmamıştır :)