Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

fringe 2x3

olivia cığım için iler yoluna girmeye başladı :X
nina teyzenin gönderdiği adam işe yariyi gerçekten :X
kel adam yine çıktı ne zaman gelse kötü şeyler oliyi şimdi de walter amcayı izliyiler.ss
bu bölüm ırak a gittik ileride de peterın geçmişine gidebiliriz
astrid i deli ediyi walter amca:X
ineğin burgere alınması iyiydi

kız @Çiğdem- walter amca 60 küsür yaşında güneş doğarken evin içinde çıplak şekilde zıpliyimiş hayat dolu adam tam senlik bak kapmazsan @destere kapar:X

point:9

fringe 2x3

olivia cığım için iler yoluna girmeye başladı :X
nina teyzenin gönderdiği adam işe yariyi gerçekten :X
kel adam yine çıktı ne zaman gelse kötü şeyler oliyi şimdi de walter amcayı izliyiler.ss
bu bölüm ırak a gittik ileride de peterın geçmişine gidebiliriz
astrid i deli ediyi walter amca:X
ineğin burgere alınması iyiydi

kız @Çiğdem- walter amca 60 küsür yaşında güneş doğarken evin içinde çıplak şekilde zıpliyimiş hayat dolu adam tam senlik bak kapmazsan @destere kapar:X

point:9
BB deki walter amcamızla benzerliği var mı yoksa sadece isim benzerliğimi .. gerçi bb deki walter amca gibisi benzeri pekde olmaz olmayacaktır :)

hayırrr yaaa yaşlı adam sevmiyorum ben anlatıyorum sana evet anladım diyorsun sonra başka onuda diyorsunkı çiğdem yaşlı adam seviyormus hahah :F:F:F
artniyetle yapmıyorum:) demekki çabuk unutuyorum? şimdi mesela sen söyledin yarın yine benzer yorum yapabilirim :))

birbirlerini taciz ettiler deme şimdi ? öyle bişey varsa diziyi @xemrexxx ye terkederim :)

orda neler oluyor ? bunu rectify yorumunda söyleyecektim aslında iki gün kayboldun dizileri beşer beşer bölümler halinde izlemeye başladın :)
Yok ya bu öyle bi dizi değil, öyle olsa xemrexx izlerdi zaten :D

Bi kadın babaya kendini zorla taciz ettirdi :D Oğluda bi kızı zorla taciz etti :D

111 GB'lık Breaking Bad 5 sezon bölümleri 1080p olarak iniyor. Uyuşturucu yapıyor dizide. Fragmanı hoşuma gitti ve zaten uzun zamandır tavsiye edilen bir diziydi bende başlayacağım inince :Z :Z

fringe 2x4 2x5 2x6 2x7

olivia iyileşti ve sahalara döndü çatla @Çiğdem- :Z
francis totoşunun gerçek kimliği anlaşıldu ve oliviacığım icabına baktı :X bovlingci adam da oli ciğime mi suluniyi ne .ss
adamların kuma dönüştüğü bölüm iyiydi :X kardeşini korumak için tee rusyalardan amerikaya gelmiş adam hastan hastane dolaşmış
zihin kontrol edebilen çocuk psikopat çıktı.nina teyzenin bir şeyler sakladıpını anladık böylece. bell amca ile de mesajalşıiyi.
walter amca rebecca denen kadını görünce @destere leşti :X

fringe 2x4 2x5 2x6 2x7

olivia iyileşti ve sahalara döndü çatla @Çiğdem- :Z
francis totoşunun gerçek kimliği anlaşıldu ve oliviacığım icabına baktı :X bovlingci adam da oli ciğime mi suluniyi ne .ss
adamların kuma dönüştüğü bölüm iyiydi :X kardeşini korumak için tee rusyalardan amerikaya gelmiş adam hastan hastane dolaşmış
zihin kontrol edebilen çocuk psikopat çıktı.nina teyzenin bir şeyler sakladıpını anladık böylece. bell amca ile de mesajalşıiyi.
walter amca rebecca denen kadını görünce @destere leşti :X
Toplam dizi 100 bölüm dayanabilecek misin ? :D
Birde sen yurdun internetinden mi bağlanıyorsun

Californication 7x5

Dizi ortalamasının altında bir bölüm olsada yinede beğendiğim sahneler vardı :D

Hank'in oğluna kadın ayarlaması ve oğlunun halleri çok iyiydi :D

Karen'e gıcık oldum yine :D

Charlie'de bahtsız bedevi mübarek, hep hüsran :D

8.5/10

scorpion 1x10

dahilerimizin insani yanlarını gördük
toby happy e yakınlaştı
slyvester korkuları ile yüzleşti
walterın yeni panpası oldu
bosnaya gidip pilotu da yazılımı da kurtardık

point:8.5

faking it 2x10
laurel için üzülmüştüm bölüm sonu iyi toparladı :bhr:
karma ve amy nin rüyaları çok @destere likti:A
shaneninki açıkladı sonunda

fringe 2x8
walter amca geçmişte bu kel adamlarla biiler yapmış bakalım öğreniriz birkaç bölüme
peter da da var bişiler silahı bir o kullanbildi kellerle ilgisi var gibi

bu arada kellerden biri ilk defa bir kızı sevdi o da öldü be yazık be yüzyıllarca yaşa ilk defa duygu hisset ve öl :( dimi kız @Çiğdem-

fringe 2x9

bu bölüm biraz düşüktü diğer bölümlere göre ama
walter amca duygulandırdı. kaybolması,boynuna cihaz takması falan
astrid ile muhabbeti de iyiydi birbirleri için endişelendiler

@Çiğdem- kız senin içine de 1.2 metrelik parazit yerleştirmeli

point:8.5

fringe 2x10

walter amcayı çok üzdüler :(
adamın beyninden parçalar başkalarına nakletmişler yazık be :( bir de bunu yapan bell amcaymış son sahneden onu anladık. walter ile peter arasındaki bağ güçlendi.olivia walterı seçip adamı bırakmakla doğru yaptı

point:9.2