Vikings
1x1
Bu ne biçim diziymiş yahu. Spartacus sayesinde tarih dizilerinden nefret etmiştim. Her tarih dizisi Spartacus gibi sıkıcıdır ve iğrençtir genellemesini yapmıştım. Yanılmışım.
İskandinav doğal ortamı müthiş. Dizide basbayağı Cesur Yürek (Breveheart) havası sezdim. Ayrıca Game Of Thrones kadar kaliteli de.
Başkarakter bildiğin marvel evrenindeki Thor'u oynayan adama çok benziyor. Hatta uzun süre ikisini de aynı adamın oynadığını sanmıştım.
Dizinin konusu çok güzel, sürükleyici ve Spartacus gibi sıkıcı ve iğrenç değil. Spartacus'a lanet olsun o ne pis o ne sıkıcı o ne iğrenç diziydi öyle. 4 bölüm zor dayanmıştım.
Bu diziye bugün başlamış olmam biraz geç olmuş gibi gözükse de toplamda 19 bölüm yayınlanmış zaten. Bizim Türk dizilerinin bir sezonunun çeyreği (süre ile birlikte)
Normalde 1 haftada rahat hepsini bitirebilirim ama Game Of Thrones gibi yokluk çekeceğimden korktuğum için azar azar izlemeye çalışacağım. En azından günde 1 bölümü geçmemem gerek.
@destere sağolsun onun övgüsü sayesinde merak edip başladım diziye, iyiki başlamışım.
Kanalı sıkıntı gibi geldi belgesel kanalı galiba. Inşallah büyük kanallardan birine geçer HBO, ABC gibi.
9.6/10