Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

dizilere geçmeden önce @OzaN young&hungry izlemiş vışhhhh:F

faking it 2x8
karma partnersiz kaldı yazık be güzelim kıza:( abisi zen de totoş çıktı :F
lauren canım ne güzel konuştu güzellik yarışmasında kızcağız 10 yıldır baba baskısı altındaymış:( theo ile işleri pişirecekler gibi
amy reagan dan ateşli sahneler bekliyiz
shane de parlak oğlana iyi konuştu neyse osun inkar etme totoş:F

gelelim yeni dizi seçmesine

outlander 1x1= konunun çekiciliği orta düzeyde iyi kullanırlarsa dizi açılır.zaten claire iyileştirdiği parlağa bol bol veriyidir ileriki bölümlerde ondan @destere izlemiştir.

supernatual 1x1=beklediğim gibi bir başlangıç oldu. @Çiğdem- in neden dean ci olduğunu anladık. şımarık -asi çocukları seviyi

fringe 1x1= 81dk idi pilot bölüm ama sıkmadı.olivia gibi fbı ajanı vardı da biz mi uçak bombalamadık.walter amca ileride açılacak gibi

affair 1x1 =yorumlanacak fazla bir şey yok sıkıcı bir dizi bence.alison rolü yanlış seçilmiş 6.5 demiştim ama şimdi düşnünce 5.5 anca ediyi ilk bölüm

ilk bölümlere göre

fringe: 9 point
outlander: 8 point
supernatural: 8 pointti ama şu tavandaki ölülerin yanması çok amatörceydi o yüzden 7.5 point
affair: 5.5 point

fringe devam edicem gibi. fırsat bulunca outlanderın da 2.bölümüne bakarım iyiyse devam diğer ikisini at şimdilik çöpe hatta affairi önce yak sonra at

@sürgünüm @Forumdash
affair e verdiğin puandan ne kadar totoş dizi heveslisi olduğun anlaşılıyor zaten :)
outlander ı bari ömerçip etme? düzgün izle :) outlander harikadır bu saydıklarının içinde en kalitelisidir

the affair i nerenle izledin onuda anlamadım:) diziyi ilk bölümde çok sevmiştik sonra tempo artmadığı için eleştirdik sen @beyazsoy gibi iki dakika izleyip yorum yapıyorsan anca böyle bir yorum çıkar ortaya :)

the fall dizisinede göz at :)

affair e verdiğin puandan ne kadar totoş dizi heveslisi olduğun anlaşılıyor zaten :)
outlander ı bari ömerçip etme? düzgün izle :) outlander harikadır bu saydıklarının içinde en kalitelisidir

the affair i nerenle izledin onuda anlamadım:) diziyi ilk bölümde çok sevmiştik sonra tempo artmadığı için eleştirdik sen @beyazsoy gibi iki dakika izleyip yorum yapıyorsan anca böyle bir yorum çıkar ortaya :)

herkes iki dakikada bu Amerika lıların ne mal olduklarını anladı sen hala anlamadım ya)))

ne var lo affirde konu yok sex doğru düzgün yok :A

sadece asi şımarık demek eksik kalır bence ayrıca çok sexsi çok yakısıklı çok krizmatik çok sevimli çok tatlı say say bitmez bence hahah :A:A:A:A
vışşhhhh aşka bak :F

@xemrexxx etkinliğimi yürütmüşsün resmen. :D
izlediğim dizi sayısı azalınca mecbur :(

fringe 2. ve 3.bölüm

2.bölüm
ilk bölüm ka akıcı olmasa da
kızın kalbi durmuşken walter amcanın cips yiyerek çalıştırması iyiydi :X
broylesda bişi var oliviaya totoşluk yapmasa bari
nina teyze de zeki birine benziyi ama tüm bu olanlarla bağını çözemedim

point:9

3.bölüm
@Forumdash revolutiondaki aaron bu bölüme konuktu.revodaki gibi adamın beynini ele geçirmişler:F
insan beyninin telsize dönüşmesi ilginçmiş.
broyles beklediğim gibi totoş çıktı nina teyze ile birlikte bişiler çeviriyiler
ajan scott ın ölmüş beynindne bilgi aliyiler .ss
peterın anasına nolmuş merak ediyoruz gelse de walter amca şenlense bir de peşinde birileri var gibi (b)

bu bölümde de olaylar walter amcanın eski işleriyle bağlantılı çıktı o yüzden 9.2 yerine 8.8

@destere @Çiğdem- izleyin dicem ama boobs ve baklavalar yerine beyin var bu dizide:)))

fringe 2. ve 3.bölüm

2.bölüm

3.bölüm
@Forumdash revolutiondaki aaron bu bölüme konuktu.revodaki gibi adamın beynini ele geçirmişler:F
peterın anasına nolmuş merak ediyoruz gelse de walter amca şenlense bir de peşinde birileri var gibi (b)

bu bölümde de olaylar walter amcanın eski işleriyle bağlantılı çıktı o yüzden 9.2 yerine 8.8

@destere @Çiğdem- izleyin dicem ama boobs ve baklavalar yerine beyin var bu dizide:)))
ben sırf bu iğrenclikler var diye baslamadım bu diziye :F:F:F

fringe 2. ve 3.bölüm

2.bölüm

3.bölüm

oha 40 yılın başi adam gibi hatta dibinin dizisini izliyorsun ağlıcam şimdi:(

@Çiğdem- almost human izlediysen buna bayılırsın ama senin bi huyun var bitene başlamıyorsun:(

ayol vampili,cinli,perili,şeytanlı şeyleri izliyon da organlardan mı korkuyon :F
o dizilerde iğrenclik olmuyorkı cnm onlar korkuya giriyor ama firinge izlicek olanların çok sağlam bir midesi olması lazım :F:F:F

@Çiğdem- almost human izlediysen buna bayılırsın ama senin bi huyun var bitene başlamıyorsun:(
almost human izlemiştim ama bu dizide iğrenc sahneler çok var diye bakmamıstım midem kaldırmıyor otür şeyleri 🙂🙂🙂

fringe bitmedi mi zati :F

ben hep adam gibi diziler izlerim :) sizin sanatsal anlayışı soyunmak olan dizilerinizi izlemiyisem kusura bakma:XXXX

fringe bitmedi mi zati :F

ben hep adam gibi diziler izlerim :) sizin sanatsal anlayışı soyunmak olan dizilerinizi izlemiyisem kusura bakma:XXXX
Laf sokmayı bırak da yanına adam topla tekzleyerek ziyan etme:X Lost izlemediysen ilk sezon finalini tam anlamazsın:X

evet fringe bitti

o dizilerde iğrenclik olmuyorkı cnm onlar korkuya giriyor ama firinge izlicek olanların çok sağlam bir midesi olması lazım :F:F:F

almost human izlemiştim ama bu dizide iğrenc sahneler çok var diye bakmamıstım midem kaldırmıyor otür şeyleri 🙂🙂🙂
keşke izleyebilseydin:(

fringe 4. ve5. bölüm
@Çiğdem- kel yumurta gibi bir adam çıktı
gerçi pek insani tepkiler vermiyi ama neyse :X

walter amcanın geçmişine birkaç flashback yapsak iyi olur :X böyle çok havada kalıyor adamın zekası :X
john melunu öldü mü ölmedi mi şşimdi o makineye balı olan kimidi (b)
walter amca astrid e yürüyor mu ne

neyse
4.bölüm:9.2 point
5.bölüm:9 point

Vicious 1x4 1x5 1x6

Dizi baya iyi gidiyor. İyi ki önyargılı davranıp izlememezlik etmemişim. Özellikle 6. bölüm süperdi, Judi Dench katkısı da iyiydi. :D

Christmas bölümünü de izledikten sonra sezon yorumunu yaparım. :)

8/10 8/10 9/10

--------------

The Comeback 1x11

Süperdi bölüm, son zamanlarda izlediğim en iyi komedi bölümlerinden biri olabilir. 28 dakika nasıl geçti hiç anlamadım. Özellikle benim ilgimi çeken ödül konularına değinmesi harikaydı. Şu ana kadarki en iyi bölümdü bence:

9/10

reign 2x7

helal olsun lola sezona ezik başladı hızla zirveye tırmandı
hem francisi hem narcisseyi öldürecek sırları biliyi

dizinin friendzonesu conde
mary e aşık, bu bölüm protestanım diye öne çıktı mary istedi diye ama önümüzdeki bölüm bedelini ödeyecek gibi

claude @Çiğdem- örnek al :F
bash kızı ellemeyince claudebash ı ellemeye başladı helal olsun her şeyi erkeklerden beklemicen :F kenna yı da kıskanmasa iyiydi

greer ve lord castelroy
narcissenin planı en çok onları etkilici gibi greer e bişi olmasın da yaşlı lord amca önemli değil

@destere

point: 8.5 (catherinenin gördüğü garip şeyler olmasa9 du )

reign 2x7

helal olsun lola sezona ezik başladı hızla zirveye tırmandı
hem francisi hem narcisseyi öldürecek sırları biliyi

dizinin friendzonesu conde
mary e aşık, bu bölüm protestanım diye öne çıktı mary istedi diye ama önümüzdeki bölüm bedelini ödeyecek gibi

claude @Çiğdem- örnek al :F
bash kızı ellemeyince claudebash ı ellemeye başladı helal olsun her şeyi erkeklerden beklemicen :F kenna yı da kıskanmasa iyiydi

greer ve lord castelroy
narcissenin planı en çok onları etkilici gibi greer e bişi olmasın da yaşlı lord amca önemli değil

@destere

point: 8.5 (catherinenin gördüğü garip şeyler olmasa9 du )
aaaa neyini örnek alıcam be o
zillinin
:F:F:F