Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

İlk sezonu bitirmişsin, sabret 2.sezonuda bitir diziyi seveceksin

@OzaN

İnşallah.
Bu arada sezon yorumunu unutmuşum onu da yapayım aklıma gelmişken.
Diziyi fazla gömmeden güzel bir yorum yap

Bu arada Ari Gold'la ilgili bi yorumu gördüm
Olmamış o yorum
Ari Gold dizinin efsane karakteridir, ilerleyen bölümlerde seveceksin

Valla hiç öyle gelmedi ama bakalım.

İlk 2 sezon bişey bekleme diziden dedim kaç defa

Şu anda hiçbir karaktere alışamadın daha ama 3.sezondan sonra hepsini sevip, birçok sahnelerinde güleceksin

Özellikle Ari Gold'un Lloyd'a söylediği laflara çok güleceksin

Bir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım.
2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası.

Bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyor
haberin olsun
Takip ettiğim dizileri indirmezsem içim rahat etmiyor, o durdurma tuşuna basıp içeriden içecek almanın getirdiği zevk, anlayamazsınız. 😛

Alıntıladığın iyi oldu ilk sezonu bitirdim, ikinci sezonu indirmeye başlamam lazım.

2 Broke Girls 1x1

Genelde arkadaki seyirci gülme seslerini sevmesemde, biraz bana nostalji havası verdi ve biraz hoş karşılamış olabilirim bu dizi için.

Belki 3-4 sene önce olsa tüm 20 dakika boyunca gülebilirdim ama bu zaman için yetersizdi. Çok çok üst düzey değildi espiriler ama 1-2 yerde çok üst noktaları yakaladı ve bayağı güldüm.

O sahneler hatrına 1-2 bölüm daha deneyeceğim diziyi.
Karakterleri sevdim bu arada, buda denememi 1-0 önde başlatıyor demek.

Bir şey bekleme diyorsun da hiçbir şey olmadan devam edesi gelmiyor insanın. En azından bir umut vermesi lazım.
2. sezonu da sevmezsem 3'e geçme ihtimalim epey zayıf açıkçası.
2.sezon daha iyi birinciye göre
Sen fazla ara vermeden başla 2.sezona, karakterlere tam anlamıyla alışınca seveceksin diziyi

asıl sana yazıklar olsun sen locke'ı seviyor muydun.
safi zarar adam zerre yararı yok kimseye
Locke sevilmez mi ya adamın dibiydi. Nasıl yararı yok ya şu an pek örnek veremiyorum uzun zaman olduğundan ama neredeyse her zaman herkesin yanında olmuştur.

Aaron'a beşik bile yapmıştı diye hatırlıyorum.

3. Sezona Kadar Karışık Spoiler
birkaç tane domuz avladı bi de beşik yaptı sıkıntıdan başka da bi şey yok
adam sayid fransız kadının sinyalini bulunca adamı bayılıttı, jack in kaçış için kullancağı denizaltıyı havaya uçurdu mikhail in mekanını da patlattı.
Sırf adadan kurtumasınlar diye çünkü beyefendi adada olunca sakat olmuyormuş bencil

Adadan kaçsalardı da dizi mi bitseydi. Reyis olmasa dizi olmazdı.

Adadan kaçsalardı da dizi mi bitseydi. Reyis olmasa dizi olmazdı.
Ahaha
Öyle bakmamak gerek.
Locke olmadan da gayet devam ederdi diziyi. Adamı gördükçe bu diziye niye devam ediyorum diyorum kendi kendime

Kadınlardan da en sevdiğim Claire idi. Çok farklı sevmişiz diziyi.

Tabii bir de Ana Lucia reyisi severdim. Şimdi kesin o da en sevmediğin karakterlerdendir.

Kadınlardan da en sevdiğim Claire idi. Çok farklı sevmişiz diziyi.

Tabii bir de Ana Lucia reyisi severdim. Şimdi kesin o da en sevmediğin karakterlerdendir.
Sen çok yanlış gelmişsin ozan.

Kate varken neyini sevdin Claire'ın Libby hatta Shannon bile daha çok işe yarardı herhalde.

Ana Lucia'yı da ilk başlarda sevmiyordum ama sonlara doğru sempatimi kazandı kerata.

Sen niye işe yaramasına bakıyorsun ki. Gören de adadakilerden birisin sanacak.

Sen niye işe yaramasına bakıyorsun ki. Gören de adadakilerden birisin sanacak.
işe yaramayan kadını ne yapayım ben. dizinin yarısını hamile tripleri yarısını da anne tripleriyle geçirdi şuana kadar
Ben de izleyiciyim sonuçta adadan biri sayılırım.