Güzel şeylerle başlayalım yoruma.
Harrison tam babasının oğlu, Harrison da Hannah'yı sorunca Debra'nın "Both of you" demesi kahkaka attırdı. Dexter aynı zamanda çok iyi bir durum komedisi olabiliyor bazen.
Gelelim Hannah'ya, gelmesine sevindim hem yüzünü görmek iyi geldi hem de diziye heyecan geldi ama kadın full zarar.
700 milyon dolarlık serveti olan adamı öldürdü boru mu bir şekilde ortaya çıkar, bu inşallah ilerde Dex'in başını ağrıtmaz.
Zach giderek kendinden nefret ettirmeye devam ediyor. Dexter'ın en büyük hatası oldu herhalde onu masasından indirmek, velet ilk krizde öldürüveriyor, severdim Cassie'yi.
Ayrıca Dexter'a uzanan eller kırılsın diyorum, dayak yediği sahnede ben yemişim gibi oldum
Adam gerçekten aşık Hannah'ya o olaydan sonra kalktı ve "Bana bunu yaptıysa Hannah'ya ne yapar" dedi ama Hannah bu aşkı hakediyor mu tartışılır?
Kiti'nin orada çalışmasına şaşmamalı sokakta öyle gezse bakılmayacak cinsten
Masuka'ya "baba" dediği sahnede Masuka'nın bakışı gülümsetti.
Bu arada Dexter, Zach'e ileride olacağı durumu anlatırken "Yanına kar kalacak" dedi kötü bir şey yapıyor sanki .ss (Evet, Dexter'ı o kadar içselleştirdim ve sevdim ki adam öldürmesi kötü bir şey gibi gelmiyor.
)