Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Entourage 1x8 (Sezon Finali)

Eh işte fena bölüm değildi.

Scarlett Johansson sürprizi iyiydi.

Daha fazla yorumu sezon yorumunda yaparım.

6/10

Once Upon A Time 3x08

Dizi artık baymışken çok güzel topoarladılar helal olsun ya, ters köşeler, yüksek tempo.. Kesinlikle sezonun en iyi bölümüydü şimdiye kadar. Rumpelstiltskin'in çocukluğunu ve hakkındaki sırları öğrendik. Kendisi zaten benim favroi kahramanım olduğu için, bölüm hiç bitmesin istedim
Ayrıca senaristlercim artık şu Peter Pan'i ya çıkarın ya da başka oyuncu bulun acayip irrite edici bir tip ya, gözlerini belerte belerte kötü olduğunu sanıyor bir de

İlk dakikadan itibaren tempo yükseldi, ama sonlara doğru Peter Pan'in gerçekte dünyanın en sümsüküs insanı olduğunu öğrendik. Peter Pan, Rumpy'nin babası çıktı be 😵 😵 Rumpelstiltskin'in oyuncağının adı Peter Pan'miş de ona değer verdiği için kendi ismi yapmışmış
Ayrıca Neal, artık Rumple'ın üstüne gitme adamın ciğeri yanıyor zaten
Puanım; 9,1/10

Dexter 1*2

Dizinin heyecanı arttı ama biraz karışıktı bölüm yine de Dexter'cım büyüledi.

Buzun içindeki tırnaklar çok fenaydı içim gitti. Ayrıca dizinin jeneriği çok güzel.
Bir de Dexter ceza veren insanların önce yanağına bir çizik atıyor aklıma takıldı.
sonu güzel bitti.

9/10

Son düzenleme:
Bu dizi yi seneye izleyeceğim , @Forumdash önermişti bana

Once Upon A Time 3x11

HARİKAYDI! İşte benim Vans Apın E Taym'mım
Hem hüzünlü hem de çok heyecanlı bir bölümdü. Regina ve Rumpel sizi çok seviyom.
Mükemmel kurgulanmış bir bölümdü! En çok Pan'den kurtulduğumuza seviniyorum ama. Ya da o fare suratlı oyuncudan
Regina ve Rumpel kesinlikle kasabanın gerçek kahramanları lan! Sonunda Henry inandı Regina'nın sevgisine, ne muhteşem anne bu k,adın ya, gider ayak Emma'ya bile kıyak yaptı
Emma ve Henry, Storybrooke hakkında her şeyi, bölüm sonunda Hook hatırlatmaya çalışsa da olmadı malesef
Ayrıca Emma seni zaten hiç sevmiyom bir de üstüne üstlük Hook'u harcıyorsun!

Puanım ; 9,9

ben de bir tuhafım

8*5 te cassie için ne gereksiz karakter demişim 8*7 de ölünce severdim cassie yi demişim. herhalde ölünce rita yı sevmem gibi ona da sempati duymaya başlamışım

Lie to Me 1x4

Çok yorum yapılacak bir dizi değil aslında, gözlem yeteğeni kullanıyorsun ve nasıl anlatacaksın sıkıntı orası, bundan sonra yorum getiren bölümler için yazarım sadece.

Dizinin Giriş themesini çok beğeniyorum. Bunun dışında videoyu izlemenizi izlerim, diziye başlamak isteyenler, tanımak isteyenler. Spoiler içermez.

Lie to Me 1x5

İnsanlar Değişir imajını daha güzel bir noktaya taşıyıp bunu herkes yapamaza getirdiler. Ve gerçekten çok harika ders verici bir bölümdü diğer bir öge ise Şuan ki olduğumu nokta kazandığımız çok iyi olduğumuz şeyler bize zarar verdiğini düşündüğümüz insanlarındır Şeklindeydi.

Bu gerçekten harika bir tespit ve son derece doğru ve etkileyici. Bu bölüm 2 olay vardı, birini bir tık aşağıda tutup durumu iyice kavrayalım diye yapılmıştı.

Çok etkliendim bu bölüm.

Arrested Development 4x1

Yıllar sonra yayınlanan yeni sezona başladım sonunda.

Yıllar geçince tabii dizi yeniden başlamış gibi olmuş, bölümün başlarını pek beğenmedim hayal kırıklığına doğru ilerlerken gittikçe açıldı ve çok iyi bir hale geldi.

Meaby'nin büyümesi hoş olmamış, sadece ondaki değişikliği yadırgadım.

Bölümler 25-30 dakika civarına çıkmış herhalde. Bölüm sayısı az olduğundan itirazım olmaz bu duruma.

8/10

Arrested Development 4x2

Açık ara dizinin şu ana kadarki en kötü bölümüydü.

George Sr. ve Oscar'ı zaten pek sevmem, bütün bölüm onları izlemek sıkıcıydı. Her bölümü bir karaktere ayırmak kötü karar olmuş. Fakat diğer karakterleri genel olarak sevdiğimden pek sorun olmaz gibi.

5/10

hell on wheels 4x3. bölümü izledim yine süperdi, her bölümü harika dizinin

@OzaN dediğin gibi yalnız izlediğim dizilerde artık bu adrese yazıyorum
artık bulmakta zorlanmıyorum konuyu

hell on wheels 4x4 üde izledim dün akşam yine harikaydı ..özellikle 1800 lü yılların amerikası o toplumdaki özgür ruh, güçlünün ayakta kalışı, güçsüzün elenmesi daha bir doğal gibi

Son düzenleme:
Nikita 2x6

Percy gibi bir düşman, kötü karakter görülmemiştir heralde, öldüğü yerden tekrar ayağa kalkmaya kararlı.

Nikita tam sevindiydi kızcağız ama oyun oynandı, Alex'ciğim (
) Nikita'nın hayatını kurtarsada kendini deşifre etmiş oldu. Percy'nin dışarı çıkması an meselesi bence. Aksiyon coming.
Birkoff ilk sezonun sonu ve bu sezon etkisini çok gösteriyor, reyislerden diyebiliriz.

Arrested Development 4x3

Güzelim efsane diziyi harcamışlar sanırım bu sonradan çekilen sezonla. İkinci bölüm için açık ara dizinin en kötü bölümü demiştim, bu bölüm ondan da kötüydü.
Neyse ki imdb'ye bakarsak diğer bölümler çok daha iyiymiş, umarım öyledir.

Michael'sız, George Michael'sız, Gob'suz, Meaby'siz bir Arrested Development istemiyoruz ey yapımcılar.

Umarım bir daha bu kadar düşük puan vermek zorunda kalmam diziye:

4/10

Bu arada bu dizi tv2 de yayınlanıyor
haberin olsun