Sevmemene şaşırdım.bir şey yok aslında öylesine yazdımhannibal ı pek sevmem de
Sevmemene şaşırdım.bir şey yok aslında öylesine yazdımhannibal ı pek sevmem de
ben deSevmemene şaşırdım.Senin sevmen lazım aslında böyle seri katilli kanlı şeyleri.Dizi bana Dexter'ı hatırlattı tabii mukayese bile edilemez ama iyi dizi gibi bence ya.
Aynen dizi baya ağır ya.ben deoysaki seveceğimi düşünmüştüm. kanlı şeyleri severim de hannibal çok ağır.bana çok övüldü dizi başlamadan önce belki ondan olabiliryine de 3. kez yeniden başlamayı düşünüyorum bir iki aya
inşallah. bu son şansı dizininAynen dizi baya ağır ya.İnşallah bu sefer seversin.
yenimi başladı hiç haberım yok konusu ne 🙂🙂matador 1.bölüm
başlarda bizim adanalı gibiydi oyunculuk yoktu birkaç ağır çekim falansonradan açıldı ilk bölüm için puanım yapımcıyı a düşünürek
7/10
@Çiğdem- pek parlak yok ama seversin sen
1.bölümü yayınlandıyenimi başladı hiç haberım yok konusu ne 🙂🙂
konusu ilgi çekici vlla yarın bir göz atmaya çalışırım dizi yokluğunda bakılabilir yanı1.bölümü yayınlandı
narkotik polisi biri istihbarat tarafından özel bir görev için aliniyi karşılığına hapisteki kardeşi serbest bırakılacak sonracına 4 haftalık görev deniyor ama bölüm sonunda 1 yıla uzuyor. tony diye bir ajanı alıp los angelesta futbol kulübüne sokuyorlar kulubün sahibi güçlü bir insan pis işler yapmış tony de onun açıklarını bulacak
gods of the arena yı es geçmiştim spartacus öncesi diye son bir bölüm kalmıştı izleyeyim dedim.Coupling 2x6
Dizinin sezon ortalamasına göre biraz daha düşük bölümdü ama yine de sıkmadan izlettirdi, bazı yerlerde güldürmeyi de başardı.
8/10
@yatutarsa sen daha önceden izlememiş miydin ya Spartacus'ü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?