Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

bir şey yok aslında öylesine yazdım :D hannibal ı pek sevmem de :A
Sevmemene şaşırdım. :D Senin sevmen lazım aslında böyle seri katilli kanlı şeyleri. :D Dizi bana Dexter'ı hatırlattı tabii mukayese bile edilemez ama iyi dizi gibi bence. :D

Sevmemene şaşırdım. :D Senin sevmen lazım aslında böyle seri katilli kanlı şeyleri. :D Dizi bana Dexter'ı hatırlattı tabii mukayese bile edilemez ama iyi dizi gibi bence ya. :D
ben de :( oysaki seveceğimi düşünmüştüm. kanlı şeyleri severim de hannibal çok ağır. :D bana çok övüldü dizi başlamadan önce belki ondan olabilir :A yine de 3. kez yeniden başlamayı düşünüyorum bir iki aya :X

ben de :( oysaki seveceğimi düşünmüştüm. kanlı şeyleri severim de hannibal çok ağır. :D bana çok övüldü dizi başlamadan önce belki ondan olabilir :A yine de 3. kez yeniden başlamayı düşünüyorum bir iki aya :X
Aynen dizi baya ağır ya. :D İnşallah bu sefer seversin. :D

Coupling 2x1

Özlemişim diziyi. Çok sağlam bir dönüş yaptılar çok komikti. :D

Jeff iyi güldürdü bölüm boyunca. :D

Gelmiş geçmiş en gerizekalı dizi karakteri olabilir. İç ses - dış ses uyumsuzluğu çok iyiydi. :D

9/10

Coupling 2x2

Dizi süper gidiyor, bu kadar sevdiğimi unutmuşum. :D Saf komedi tam olarak bu dizide yapılan oluyor, gerçekten güldürüyorlar. :):)

Bu bölümde Steve öne çıktı. İlkine göre birazcık daha düşük bir bölümdü ama yine de:

9/10

Hannibal

1x2

Güzel bir bölümdü yine.

Her ne kadar ağır bir dizi de olsa olaylar geçekten hızlı ilerliyor bence. Bu bölümkü eczacı adamın yakaladığı kurbanlara yaptığı şeyler çok zekiceydi. :D

Puanım: 8.5/10

The Vampire Diaries 1.Sezon 10.Bölüm :
Çok iyi başlamadı. Ama sonları süperdi. Elena da vampir olacak bence.:D

Coupling 2x3

Bu bölüm diğer iki bölüme göre bariz daha düşüktü. Pek güldürdüğü söylenemez ama sıkılmadan izledim yine. :):)

7 ile 8 arasında bir yerlerden:

8/10

last ship 7.bölüm
sonunda bağışıklılığı olan biribulundu
maymunları telef ettiler .ss
rus donanması herhalde final ka olacak

pll 5*9

dominion 8.bölüm

tyrant 6.bölüm

matador 1.bölüm

başlarda bizim adanalı gibiydi oyunculuk yoktu birkaç ağır çekim falan :F sonradan açıldı ilk bölüm için puanım yapımcıyı a düşünürek

7/10

@Çiğdem- pek parlak yok ama seversin sen :F

yenimi başladı hiç haberım yok konusu ne 🙂🙂
1.bölümü yayınlandı
narkotik polisi biri istihbarat tarafından özel bir görev için aliniyi karşılığına hapisteki kardeşi serbest bırakılacak sonracına 4 haftalık görev deniyor ama bölüm sonunda 1 yıla uzuyor. tony diye bir ajanı alıp los angelesta futbol kulübüne sokuyorlar kulubün sahibi güçlü bir insan pis işler yapmış tony de onun açıklarını bulacak

1.bölümü yayınlandı
narkotik polisi biri istihbarat tarafından özel bir görev için aliniyi karşılığına hapisteki kardeşi serbest bırakılacak sonracına 4 haftalık görev deniyor ama bölüm sonunda 1 yıla uzuyor. tony diye bir ajanı alıp los angelesta futbol kulübüne sokuyorlar kulubün sahibi güçlü bir insan pis işler yapmış tony de onun açıklarını bulacak
konusu ilgi çekici vlla yarın bir göz atmaya çalışırım dizi yokluğunda bakılabilir yanı
şuan teen wolf dısında yayın yapan dizim yok 🙂🙂

Coupling 2x5

Patrick bu sefer bölümün yıldızı gibiydi. Telefon sahnesi çok iyiydi. En sonu da güldürdü. :D

8 ile 9 arasında bir yerlerden:

9/10

Spartacus: Gods of the Arena 1*6

freedoooooooooooooooom!
diona cım :T kaçtı ama yakalandı. idam sahnesi çok acıklıydı :(
en son sahnede batiatus ve karısını o halde görünce neşem yerime geldi :A
9.5/10

Coupling 2x6

Dizinin sezon ortalamasına göre biraz daha düşük bölümdü ama yine de sıkmadan izlettirdi, bazı yerlerde güldürmeyi de başardı. :):)

8/10

@yatutarsa sen daha önceden izlememiş miydin ya Spartacus'ü? :D

Coupling 2x6

Dizinin sezon ortalamasına göre biraz daha düşük bölümdü ama yine de sıkmadan izlettirdi, bazı yerlerde güldürmeyi de başardı. :):)

8/10

@yatutarsa sen daha önceden izlememiş miydin ya Spartacus'ü? :D
gods of the arena yı es geçmiştim spartacus öncesi diye son bir bölüm kalmıştı izleyeyim dedim. :D blood and sand de 2. sezondayım