Aaa günahımıza girme beeSupergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmişSenin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim
Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee
Aaa günahımıza girme beeSupergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmişSenin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim
Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee
@Harunnn60 Etkileniyor sonra karakterlere bürünüyor bencede uzak tutunWhat/ If 1. ve 2. bölüm
abooovv @Harunnn60 ı bu diziden uzak tutmalı You dizisi x 500 resmen 😱 anne teyzenin psikoluk seviyesi uçuk yıllardır oğlanı takip ediyormuş , oğlanın karısının fikrine 80 milyon dolarlık yatırım yaptı 😱 @Forumdash glee deki oğlan 80 milyon dolar ediyormuş @Yiğitt de total d deki leke dizisinde 50 bin liralık teklifli dizi yapsın Anne ablamız 80 milyon dolar verdi tek gecelik işe@Çiğdem ile @serhatt oğlanın totoyu görünce bu diziye de bağlanırlar zaten@xBUGRAx senin gülbenin de Anne teyze gibi fantezileri vardır beklenir ondanelite ve you gibi bu dizide forumda patlayacak gibi konusunu açalım@Aserat @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @kerem @Dosi @vadikızı @Sherlock @MEnes @ozmoturk
kız yeni bir dizi buldum netflix te Aseudal Yeondaegi adı tam senlik aslında garip fantastik canlılar var ama çinliler başrol diye izlemezsin ırkçısın pissssssssssssssssssssssss .ss @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Sherlock @Tolstoyevski konusunu açtırayım şununAaa bu arada şu son günlerde yemekteyize bakıyorum konuklar ilgi çekiciydi ama Onur bey gitmiş Seda geliyormuş sanırım Yemekteyizi artık izlemem@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
Çinliler varsa senin sensei gibidir bu istemezkız yeni bir dizi buldum netflix te Aseudal Yeondaegi adı tam senlik aslında garip fantastik canlılar var ama çinliler başrol diye izlemezsin ırkçısın pissssssssssssssssssssssss .ss @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Sherlock @Tolstoyevski konusunu açtırayım şunun
Benim takvimim dolukız yeni bir dizi buldum netflix te Aseudal Yeondaegi adı tam senlik aslında garip fantastik canlılar var ama çinliler başrol diye izlemezsin ırkçısın pissssssssssssssssssssssss .ss @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Sherlock @Tolstoyevski konusunu açtırayım şunun
İrkcilar .ss sarışın dolgun memeli ve popolu kaslı oğlanlar olsa izlerdiniz hemen.ss inşallah angarada gidersiniz de dinazorlara yem olursunuz.sz @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 68830
Kore dizisiymiş fantastik ben bir bakayım jessica 2.bölüm izledikten sonra gece konusunu açabilirim bir araştırayım gözüme iyi gibi geldiBenim takvimim doluJessica'm gelmiş sen bana çinli yaratık öneriyorsun. Zevkine başlımmmmm
Kuduruğa Bak gözüne neresi iyi gelmiş 😱 @serhatt @ForumdashKore dizisiymiş fantastik ben bir bakayım jessica 2.bölüm izledikten sonra gece konusunu açabilirim bir araştırayım gözüme iyi gibi geldi
Şunu Van'a yapmalıydılarİrkcilar .ss sarışın dolgun memeli ve popolu kaslı oğlanlar olsa izlerdiniz hemen.ss inşallah angarada gidersiniz de dinazorlara yem olursunuz.sz @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 68830
İrkcilar .ss sarışın dolgun memeli ve popolu kaslı oğlanlar olsa izlerdiniz hemen.ss inşallah angarada gidersiniz de dinazorlara yem olursunuz.sz @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 68830
@mrt-06 @Yiğitt Avlasınlar işte izledikleri fantastik diziler gibi ne güzel maceraŞunu Van'a yapmalıydılar
teneşire gelesice
Twitter'da kore dizisi izlemeyin müslüman gençlik LGBT'ye karşı diyorlardı.Kore dizisiymiş fantastik ben bir bakayım jessica 2.bölüm izledikten sonra gece konusunu açabilirim bir araştırayım gözüme iyi gibi geldi
Onu diyen müslüman gençliğin başında @MasacRE vardır destere ben ve @Forumdash kore dizileri izlerken bize laf atıyorduTwitter'da kore dizisi izlemeyin müslüman gençlik LGBT'ye karşı diyorlardı.@xemrexxx @xBUGRAx @Forumdash
Twitter'da kore dizisi izlemeyin müslüman gençlik LGBT'ye karşı diyorlardı.@xemrexxx @xBUGRAx @Forumdash
@destere için farketmiyordu kadın-erkek demek ondan izliyor kore dizileriniOnu diyen müslüman gençliğin başında @MasacRE vardır destere ben ve @Forumdash kore dizileri izlerken bize laf atıyordu@xemrexxx
Biz dünya ya açılmak olarak yorumluyorduk
BTS de varTwitter'da kore dizisi izlemeyin müslüman gençlik LGBT'ye karşı diyorlardı.@xemrexxx @xBUGRAx @Forumdash
@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
1989 yılında Central Parkta gerçekleşen tecavüz olayının 5 masum gence suçun itelenmesini konu alıyor... Sadece 4 bölümden oluşan biyografi/mini dizi...
Diziyi dram olarak ele alinması gayet mantıklı olmuş. Ama nihayetinde çocukluğu/gençliği hapishanede geçirmiş kişiler var. Bunların işlediği suçtan çok bu kayıp zamanın işlenmesini, dramatize edilmesini çok isterdim. 4 bölüm olması yetmedi bana
Mesela son 2 bölüm 2 karakter üzerinden yoğunlaşilmişti. Gayet güzel bölümlerdi.(Hele son bölüm) İlk bölüm suçlamayla geçiyordu. 14 yaşindaki çocuk, arkadaşini korumak için ardı sıra giden saf bir cocuga zoraki itiraf beyanati aldirma sahneleri üzücüydü.
En çok acı çeken karakter Korey'miş. Bu karakter en çok üzüldüğüm oldu. Robert adamsın adam ?
Dizide keyfimi kaçiran bi olay oldu. Gerçek katilin Korey'in oldugu hapishaneye tam 2 kere düşmesi. Ve sonradan olayı itiraf etmesi. İlk gördüğü zaman neden itiraf etmemiş? Son 20 dakkaya sığdırmaları sanki erken final kakarı verilmiş dizi gibi. Alalacele bitiyordu.
D.Trump'ın da "idam geri gelsin" diye ülkede proveke etmesi ve bunu reklamlarla desteklemesi 😱 Karakterlerin gerçek karakterlere hiç benzemeyişiBunlar da başka bi ayrıntı
9/10
Chernobly mi bu mu
1989 yılında Central Parkta gerçekleşen tecavüz olayının 5 masum gence suçun itelenmesini konu alıyor... Sadece 4 bölümden oluşan biyografi/mini dizi...
Diziyi dram olarak ele alinması gayet mantıklı olmuş. Ama nihayetinde çocukluğu/gençliği hapishanede geçirmiş kişiler var. Bunların işlediği suçtan çok bu kayıp zamanın işlenmesini, dramatize edilmesini çok isterdim. 4 bölüm olması yetmedi bana
Mesela son 2 bölüm 2 karakter üzerinden yoğunlaşilmişti. Gayet güzel bölümlerdi.(Hele son bölüm) İlk bölüm suçlamayla geçiyordu. 14 yaşindaki çocuk, arkadaşini korumak için ardı sıra giden saf bir cocuga zoraki itiraf beyanati aldirma sahneleri üzücüydü.
En çok acı çeken karakter Korey'miş. Bu karakterden en çok üzüldüğüm oldu. Robert adamsın adam ?
Dizide keyfimi kaçiran bi olay oldu. Gerçek katilin Korey'in oldugu hapishaneye tam 2 kere düşmesi. Ve sonradan olayı itiraf etmesi. İlk gördüğü zaman neden itiraf etmemiş? Son 20 dakkaya sığdırmaları sanki erken final kararı verilmiş dizi gibi. Alalacele bitiyordu.
D.Trump'ın da "idam geri gelsin" diye ülkede proveke etmesi ve bunu reklamlarla desteklemesi 😱 Karakterlerin gerçek karakterlere hiç benzemeyişiGerçek olay ortaya çıkınca tazminat olarak 41M dolar almişlar...Bunlar da başka bi ayrıntı
9/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?