Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Supergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmiş
Senin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim

Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee
Aaa günahımıza girme bee
O fotoları destereye attım ama utandı demiştin
Ben ise hiç bakmamıştım ne oldunu hala bilmem

@Harunnn60 Etkileniyor sonra karakterlere bürünüyor bencede uzak tutun
@Forumdash

Aaa bu arada şu son günlerde yemekteyize bakıyorum konuklar ilgi çekiciydi ama Onur bey gitmiş Seda geliyormuş sanırım Yemekteyizi artık izlemem
@mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
kız yeni bir dizi buldum netflix te Aseudal Yeondaegi adı tam senlik aslında garip fantastik canlılar var ama çinliler başrol diye izlemezsin ırkçısın pissssssssssssssssssssssss .ss @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Sherlock @Tolstoyevski konusunu açtırayım şunun

Çinliler varsa senin sensei gibidir bu istemez
@Harunnn60 @Forumdash

Benim takvimim dolu
Jessica'm gelmiş sen bana çinli yaratık öneriyorsun. Zevkine başlımmmmm

İrkcilar .ss sarışın dolgun memeli ve popolu kaslı oğlanlar olsa izlerdiniz hemen.ss inşallah angarada gidersiniz de dinazorlara yem olursunuz.sz @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 68830
Benim takvimim dolu
Jessica'm gelmiş sen bana çinli yaratık öneriyorsun. Zevkine başlımmmmm
Kore dizisiymiş fantastik ben bir bakayım jessica 2.bölüm izledikten sonra gece konusunu açabilirim bir araştırayım gözüme iyi gibi geldi

Muhteşem Kraliçe / Queen Seon Deok

TRT1'de yeniden yayınlanmaya başladı. Bende bu fırsatı kaçırmadım tabii. Gerçekten Kore'nin en iyi filmlerinden biri. Senaryosuyla, yönetmenliğiyle çok çok iyi bir dizi. Baştan sona planlı. Şu son 2 bölüm zirve ya gerçekten senaryo anlamında çok iyi dizi. Karakter gelişimleri olağanüstü. Aksiyon sahneleriyle olsun draması ve komedisiyle defalarca izlenmeyi hak ediyor. Emeklerine sağlık. Gönül isterdi saçma dublajdan izlememek ama böyle gidecek gibi duruyor.

Reactions: mrt-06 and Çiğdem

1989 yılında Central Parkta gerçekleşen tecavüz olayının 5 masum gence suçun itelenmesini konu alıyor... Sadece 4 bölümden oluşan biyografi/mini dizi...

Diziyi dram olarak ele alinması gayet mantıklı olmuş. Ama nihayetinde çocukluğu/gençliği hapishanede geçirmiş kişiler var. Bunların işlediği suçtan çok bu kayıp zamanın işlenmesini, dramatize edilmesini çok isterdim. 4 bölüm olması yetmedi bana

Mesela son 2 bölüm 2 karakter üzerinden yoğunlaşilmişti. Gayet güzel bölümlerdi.(Hele son bölüm) İlk bölüm suçlamayla geçiyordu. 14 yaşindaki çocuk, arkadaşini korumak için ardı sıra giden saf bir cocuga zoraki itiraf beyanati aldirma sahneleri üzücüydü.

En çok acı çeken karakter Korey'miş. Bu karakterden en çok üzüldüğüm oldu. Robert adamsın adam ?

Dizide keyfimi kaçiran bi olay oldu. Gerçek katilin Korey'in oldugu hapishaneye tam 2 kere düşmesi. Ve sonradan olayı itiraf etmesi. İlk gördüğü zaman neden itiraf etmemiş? Son 20 dakkaya sığdırmaları sanki erken final kararı verilmiş dizi gibi. Alalacele bitiyordu.

D.Trump'ın da "idam geri gelsin" diye ülkede proveke etmesi ve bunu reklamlarla desteklemesi 😱 Karakterlerin gerçek karakterlere hiç benzemeyişi
Gerçek olay ortaya çıkınca tazminat olarak 41M dolar almişlar...Bunlar da başka bi ayrıntı

9/10

Reactions: Yiğitt and MasacRE
@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx

@bazinga sana ayrıca öneriyorum çünkü blogunda yok
:

Chernobly mi bu mu

Reactions: Forumdash