Hiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım
Hiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım
supergirl in zaten fotoları düştü ya şu applela ilgili olan skandalda bu dizide de oğlan orasını burasını bir karısına bir yasşlı kadına açıp duruyor @Çiğdem le @destere olsa iyi analiz ederlerdi bu fantezi işlerinde onlar ka iyi değilimHiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım
Supergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmiş Senin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim
Çok cahilsin resmen bilmemen ayıp 😱Supergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmiş Senin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim
Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee
Şu gereksiz bilgiiyi bildiğin için övünüyorsan bişey demiyorum sanaÇok cahilsin resmen bilmemen ayıp 😱
cw nin fandazdik dizilerini ezbere bilen biri gereksiz bilgiden bahsetmemeliŞu gereksiz bilgiiyi bildiğin için övünüyorsan bişey demiyorum sana
Senin rivaldeleye spinoff yapıoz kess sesini Kanal sana çalişiyor bu aralarcw nin fandazdik dizilerini ezbere bilen biri gereksiz bilgiden bahsetmemeli
ayy neyse ben gidip almancamı geliştireyim @kerem i @Harunnn60 evine sürmek için yola çıkarım seneyeSenin rivaldeleye spinoff yapıoz kess sesini Kanal sana çalişiyor bu aralar
Dil öğrenecem diye kötü yola düşme deayy neyse ben gidip almancamı geliştireyim @kerem i @Harunnn60 evine sürmek için yola çıkarım seneye
oğlanlar fenaaaWhat/ If 1. ve 2. bölüm
abooovv @Harunnn60 ı bu diziden uzak tutmalı You dizisi x 500 resmen 😱 anne teyzenin psikoluk seviyesi uçuk yıllardır oğlanı takip ediyormuş , oğlanın karısının fikrine 80 milyon dolarlık yatırım yaptı 😱 @Forumdash glee deki oğlan 80 milyon dolar ediyormuş @Yiğitt de total d deki leke dizisinde 50 bin liralık teklifli dizi yapsın Anne ablamız 80 milyon dolar verdi tek gecelik işe @Çiğdem ile @serhatt oğlanın totoyu görünce bu diziye de bağlanırlar zaten @xBUGRAx senin gülbenin de Anne teyze gibi fantezileri vardır beklenir ondan elite ve you gibi bu dizide forumda patlayacak gibi konusunu açalım @Aserat @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @kerem @Dosi @vadikızı @Sherlock @MEnes @ozmoturk
gündüz izle orucun bozulsunoğlanlar fenaaa
ORUÇ ??gündüz izle orucun bozulsun
o ka imam hatip mezunusun tutmuyon mu 😱ORUÇ ??
İŞTE GİZLİ İBADETTEo ka imam hatip mezunusun tutmuyon mu 😱
ayy neyse ben gidip almancamı geliştireyim @kerem i @Harunnn60 evine sürmek için yola çıkarım seneye
Emoş almancayı şimdi böyle konuşuyordur. @Harunnn60 @serhatt @Dosi @xBUGRAx @Aserat @ozmoturk @MasacREDil öğrenecem diye kötü yola düşme de
vay buruşuk, alltaki oğlan nasıl yediriyor kendini bu sümsüğedesignated survivor 3.sezon ilk 5 bölüm
lyor ve kendra gitmiş üzüldüm yeni personel müdürü hiç güven vermiyor .ss başkan yardımcılığı pozisyonu emily nin hakıydı .ss sense8 deki ablayı burada başkanın baldızı olarak görmek iyi oldu
neyse bu sene diziye hareket getiren karakter lorranine teyze olmuş aynı @Çiğdem @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Dosi @vadikızı vb. 60 yaşındaki hali gibi parlaklara parayı veriyor istediğini alıyor başkan yardımcısı olarak da aaron ı seçtirdi kudurmuş karı .ss emily min hakkını yedi .ss şu turuncu kafalı kadın oluyor kendisi ; alttaki de başkan yardımcısı olarak seçtiği .ss iyi ki gerçek hayatta böyleleri yönetmiyor ülkeleri @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @cookies @ozmoturk @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 68477
Ekli dosyayı görüntüle 68476
ilk bölümde @Çiğdem ablanın sevdiği türden sarışın bir memeli oğlana bastı parayı attı otel odasına tam senin hayalin bir de işin bitti gidebilirsin diyip zarfı tıkadı elinevay buruşuk, alltaki oğlan nasıl yediriyor kendini bu sümsüğe