Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

yanlız sizin supergirl kocasının vücudu kıskanıp boşanma davasını kendi açmış olabilir :F onun sızan fotolarında münasaip olmayan yerleri kıl doluydu oğlanda kıl tüy yok hiç 😱 @Çiğdem le @destere osla daha derinlemesine incelemeyle yorum yaparlardı :(
Hiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım:F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Hiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım:F
supergirl in zaten fotoları düştü ya şu applela ilgili olan skandalda :F bu dizide de oğlan orasını burasını bir karısına bir yasşlı kadına açıp duruyor @Çiğdem le @destere olsa iyi analiz ederlerdi bu fantezi işlerinde onlar ka iyi değilim :F

supergirl in zaten fotoları düştü ya şu applela ilgili olan skandalda :F bu dizide de oğlan orasını burasını bir karısına bir yasşlı kadına açıp duruyor @Çiğdem le @destere olsa iyi analiz ederlerdi bu fantezi işlerinde onlar ka iyi değilim :F
Supergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmiş:F Senin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim:(

Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee:F

What/ If 1. ve 2. bölüm

abooovv @Harunnn60 ı bu diziden uzak tutmalı You dizisi x 500 resmen 😱 anne teyzenin psikoluk seviyesi uçuk yıllardır oğlanı takip ediyormuş , oğlanın karısının fikrine 80 milyon dolarlık yatırım yaptı 😱 @Forumdash glee deki oğlan 80 milyon dolar ediyormuş @Yiğitt de total d deki leke dizisinde 50 bin liralık teklifli dizi yapsın Anne ablamız 80 milyon dolar verdi tek gecelik işe :F:F @Çiğdem ile @serhatt oğlanın totoyu görünce bu diziye de bağlanırlar zaten :A @xBUGRAx senin gülbenin de Anne teyze gibi fantezileri vardır beklenir ondan :F:F elite ve you gibi bu dizide forumda patlayacak gibi konusunu açalım :X @Aserat @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @kerem @Dosi @vadikızı @Sherlock @MEnes @ozmoturk

oğlanlar fenaaa :bhr:

• Güldürdün
@xemrexxx bide alman yaşlı gacı bulsak bu iş tamamdır. :A Kafamız rahat eder :A
D7VYRb0XsAAfMfg.jpeg

designated survivor 3.sezon ilk 5 bölüm

lyor ve kendra gitmiş üzüldüm :( yeni personel müdürü hiç güven vermiyor .ss başkan yardımcılığı pozisyonu emily nin hakıydı .ss sense8 deki ablayı burada başkanın baldızı olarak görmek iyi oldu :X

neyse bu sene diziye hareket getiren karakter lorranine teyze olmuş aynı @Çiğdem @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Dosi @vadikızı vb. 60 yaşındaki hali gibi :X parlaklara parayı veriyor istediğini alıyor :A başkan yardımcısı olarak da aaron ı seçtirdi kudurmuş karı .ss emily min hakkını yedi .ss şu turuncu kafalı kadın oluyor kendisi ; alttaki de başkan yardımcısı olarak seçtiği .ss iyi ki gerçek hayatta böyleleri yönetmiyor ülkeleri :A @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @cookies @ozmoturk @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @mrt-06
68477

68476

designated survivor 3.sezon ilk 5 bölüm

lyor ve kendra gitmiş üzüldüm :( yeni personel müdürü hiç güven vermiyor .ss başkan yardımcılığı pozisyonu emily nin hakıydı .ss sense8 deki ablayı burada başkanın baldızı olarak görmek iyi oldu :X

neyse bu sene diziye hareket getiren karakter lorranine teyze olmuş aynı @Çiğdem @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Dosi @vadikızı vb. 60 yaşındaki hali gibi :X parlaklara parayı veriyor istediğini alıyor :A başkan yardımcısı olarak da aaron ı seçtirdi kudurmuş karı .ss emily min hakkını yedi .ss şu turuncu kafalı kadın oluyor kendisi ; alttaki de başkan yardımcısı olarak seçtiği .ss iyi ki gerçek hayatta böyleleri yönetmiyor ülkeleri :A @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @cookies @ozmoturk @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 68477

Ekli dosyayı görüntüle 68476
vay buruşuk, alltaki oğlan nasıl yediriyor kendini bu sümsüğe :A

• Güldürdün