Aaa hiç te gerek yok pll ecünnüsü diyince yatağında n fırlayıp @xemrexxx nasılda gemiş konuyaGüya başlayacaktıBaşlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük
Başlamadı sanırım. Yazın başlarsa düşük başlar
![]()
Aaa hiç te gerek yok pll ecünnüsü diyince yatağında n fırlayıp @xemrexxx nasılda gemiş konuyaGüya başlayacaktıBaşlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük
![]()
Kiz basladi hatta 3-4 bolum yayinlandi![]()
Aaa dizi araştırdım ama uygun bulamadım bu riveldale yemi baksakGüya başlayacaktıBaşlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük
![]()
inşallah gece rüyana kaçarlarAaa ben soğudum şimdi de diziden 😕😕😕
Aaa sen dizinin oğlanlarından haber etinşallah gece rüyana kaçarlar![]()
Aaa bune ayoll yaşlı başlı adamlarkız oğlanlar küçük kalıyor da babaları tam senlikbirini sen diğerini @vadikızı sonunusunu da @Dosi alsın bence hepiniz mutlu olun
Ekli dosyayı görüntüle 58813Ekli dosyayı görüntüle 58814![]()
kız zaten bunlar afiştekilerin babalarını oynuyor dizideAaa bune ayoll yaşlı başlı adamlar
Afişte genç oğlanlar görünüyordu![]()
Hahah Aaa ben sana o oğlanları soruyorum hepsini kendinemi ayırdın yinekız zaten bunlar afiştekilerin babalarını oynuyor dizideafiştekiler değil
![]()
ayol hepsi -96-97-98 li kendime niye ayırayım senin gibi sapık mıyım çoluk çocuğa bakayımHahah Aaa ben sana o oğlanları soruyorum hepsini kendinemi ayırdın yine![]()
![]()
![]()
Hahahah doğru sana kıllı hanzolar lazımayol hepsi -96-97-98 li kendime niye ayırayım senin gibi sapık mıyım çoluk çocuğa bakayım![]()
kız hanzo dedin de senin bellamy dönüyormuş nisan ayındaHahahah doğru sana kıllı hanzolar lazım![]()
![]()
![]()
Aaa @turkuazz Şubat diyordukız hanzo dedin de senin bellamy dönüyormuş nisan ayındaay resmen game of thrones gibi oldu utanmasa yazın yayınlayacaklar diziyi
@Forumdash @destere @Harunnn60 @turkuazz
![]()
sen de haklısın bellamy i oynayanoğlana biraz daha baksan o da yumuşayacakAaa @turkuazz Şubat diyorduBunun son sezonunu izlemedim başlamadan bakmak zorundayım eğer bakamadan yeni sezon gelirse diziyi bırakmam gerekicek
![]()
Aaa daha 1 hafta var sayılır en iyisi şu diziyi izliyeyim Bellamy i görünce izleme hevesim arttısen de haklısın bellamy i oynayanoğlana biraz daha baksan o da yumuşayacak![]()
@destere koş la yine boynuzlanıyonAaa daha 1 hafta var sayılır en iyisi şu diziyi izliyeyim Bellamy i görünce izleme hevesim arttı![]()
![]()
![]()
Oooo güzel sanırım ben son sezonu izlemeden yeni sezon başlamıcak Cw patronuna kıyak geçiyor
Ortadaki diğer ikisinden daha iyikız oğlanlar küçük kalıyor da babaları tam senlikbirini sen diğerini @vadikızı sonunusunu da @Dosi alsın bence hepiniz mutlu olun
Ekli dosyayı görüntüle 58813Ekli dosyayı görüntüle 58814![]()