Aaa onu biliyorum başka diyorsun sandım CW e bulaştırmışlar Neflixten gelmiş sanırımyok gııı bu dönem dizisi değil gençlik dizi bak senin gibi orta yaşlı kadınlara meraklı archie oğlan vardı başrollerde unuttun mu
Aaa onu biliyorum başka diyorsun sandım CW e bulaştırmışlar Neflixten gelmiş sanırımyok gııı bu dönem dizisi değil gençlik dizi bak senin gibi orta yaşlı kadınlara meraklı archie oğlan vardı başrollerde unuttun mu
Bu şey değil mi ya @destere nin manitası odun bey@MasacRE- Nerede görünmüyor oda , kış gelince beni forumun ortasında yakmasınlar diyemi kaçıyor Kütük bey napıyor T @S.G.A.T. @Forumdash @gözlemci @Harunnn60
Okadar ismi yazıyor @MasacRE- işte ayoll lakabı Kütük ona özel tasarladım @Harunnn60Bu şey değil mi ya @destere nin manitası odun bey
Yazık ya sol bacağında ismi de yazıyor bide Damgalı inekler gibi
Hahahah Aaaa iyice serpilde seni kışın forumun ortasında yakacaz demiştim çocuk foruma gelmiyor artıkYazık ya sol bacağında ismi de yazıyor bide Damgalı inekler gibi
Odun parçasıydı kalas olmaya gitmiş o yüzden yokturHahahah Aaaa iyice serpilde seni kışın forumun ortasında yakacaz demiştim çocuk foruma gelmiyor artık
Kısaymış aslında 7 bölüm ama şu aralar filmleri izlemeyi düşünüyorum. Dizi olarak önceden devam ettiklerimi izlerim herhalde şu an izleyeceğimi sanmıyorum yani daha sonra olabilir ama listeye eklerizGodless diye bir dizi varmış @Forumdash netflixde, ilk sezonu ve western tam aradığım şey imdb puanıda 8.5 güzel gibi duruyor ben ilk bölüme dalayım diyorum
@Çiğdem- bize konu açsın diye üç beş arkadaş bulmam lazım izleyecek @MasacRE- @gözlemci @MEnes @Doğu @xemrexxx sizinde kulağınızı çınlatayım belki eşlik eden olur bana
Tam kendine göre bir dizi bulmuşsunQueer Eye 1.bölüm
5 tane gay, 1 tane hetero erkeğin hayatını baştan yaratıyor; beslenme, flört,kültür vb. her konuda alışkanlıklarını değiştiriyorlar
kız resmen bizim foruma uyarlayabilirz bunu @Thequeer @Yiğitt @serhatt @Ahmed @YıldırıM 5 lisi @MasacRE- @destere @MEnes @S.G.A.T. @gözlemci @Halef vb. hayatını baştan yaratır @Çiğdem- @Dosi @yatutarsa @berkann @vadikızı @cookies @Aserat @xBUGRAx
Bu ne la fıkra gibi şaka gibi. Bu diziyi izleyeceğim gün öldüğüm gündür.Queer Eye 1.bölüm
5 tane gay, 1 tane hetero erkeğin hayatını baştan yaratıyor; beslenme, flört,kültür vb. her konuda alışkanlıklarını değiştiriyorlar
kız resmen bizim foruma uyarlayabilirz bunu @Thequeer @Yiğitt @serhatt @Ahmed @YıldırıM 5 lisi @MasacRE- @destere @MEnes @S.G.A.T. @gözlemci @Halef vb. hayatını baştan yaratır @Çiğdem- @Dosi @yatutarsa @berkann @vadikızı @cookies @Aserat @xBUGRAx