Aaa onu biliyorum başka diyorsun sandımyok gııı bu dönem dizisi değil gençlik dizi bak senin gibi orta yaşlı kadınlara meraklı archie oğlan vardı başrollerde unuttun mu
![]()
Aaa onu biliyorum başka diyorsun sandımyok gııı bu dönem dizisi değil gençlik dizi bak senin gibi orta yaşlı kadınlara meraklı archie oğlan vardı başrollerde unuttun mu
![]()
Bu şey değil mi ya @destere nin manitası odun bey@MasacRE- Nerede görünmüyor oda , kış gelince beni forumun ortasında yakmasınlar diyemi kaçıyor Kütük bey napıyor![]()
![]()
T @S.G.A.T. @Forumdash @gözlemci @Harunnn60
![]()
Yazık ya sol bacağında ismi de yazıyor bide
Hahahah Aaaa iyice serpilde seni kışın forumun ortasında yakacaz demiştim çocuk foruma gelmiyor artıkYazık ya sol bacağında ismi de yazıyor bide![]()
Damgalı inekler gibi
![]()
Odun parçasıydı kalas olmaya gitmiş o yüzden yokturHahahah Aaaa iyice serpilde seni kışın forumun ortasında yakacaz demiştim çocuk foruma gelmiyor artık![]()
![]()
![]()
Kısaymış aslında 7 bölüm ama şu aralar filmleri izlemeyi düşünüyorum. Dizi olarak önceden devam ettiklerimi izlerim herhalde şu an izleyeceğimi sanmıyorum yani daha sonra olabilir ama listeye eklerizGodless diye bir dizi varmış @Forumdash netflixde, ilk sezonu ve western tam aradığım şeyimdb puanıda 8.5 güzel gibi duruyor ben ilk bölüme dalayım diyorum
@Çiğdem- bize konu açsın diye üç beş arkadaş bulmam lazım izleyecek@MasacRE- @gözlemci @MEnes @Doğu @xemrexxx sizinde kulağınızı çınlatayım belki eşlik eden olur bana
![]()
Tam kendine göre bir dizi bulmuşsunQueer Eye 1.bölüm
5 tane gay, 1 tane hetero erkeğin hayatını baştan yaratıyor; beslenme, flört,kültür vb. her konuda alışkanlıklarını değiştiriyorlar
kız resmen bizim foruma uyarlayabilirz bunu @Thequeer @Yiğitt @serhatt @Ahmed @YıldırıM 5 lisi @MasacRE- @destere @MEnes @S.G.A.T. @gözlemci @Halef vb. hayatını baştan yaratır@Çiğdem- @Dosi @yatutarsa @berkann @vadikızı @cookies @Aserat @xBUGRAx
Bu ne la fıkra gibi şaka gibi.Queer Eye 1.bölüm
5 tane gay, 1 tane hetero erkeğin hayatını baştan yaratıyor; beslenme, flört,kültür vb. her konuda alışkanlıklarını değiştiriyorlar
kız resmen bizim foruma uyarlayabilirz bunu @Thequeer @Yiğitt @serhatt @Ahmed @YıldırıM 5 lisi @MasacRE- @destere @MEnes @S.G.A.T. @gözlemci @Halef vb. hayatını baştan yaratır@Çiğdem- @Dosi @yatutarsa @berkann @vadikızı @cookies @Aserat @xBUGRAx