aa bu diziye belki başlayabilirim katil falana rıyorlarmış sanırım pll gibi ama bu dizide erkekelr ecünnülere göre daha ön planda galiba öyleyse bakarımhadi @Çiğdem- @Yiğitt @Thequeer @berkann @Ahmed @Dosi @vadikızı parlakçıl yedilisi, veronicanın dokunduğu noktaları kıskanıp çekememezlikten riverdaleyi izlemiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 57627
pekiyi ya kalanına ne demeli hele cheryl ve veronicanın partisine gelmeyen sıvacılar @destere @MasacRE- @Doğu ve @MEnes in sıvacılık unvanları elinden alınmalı bence @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 @cookies
Grey's Anatomy 5x16
Karısı ölen adama çok üzüldüm. Derek ve Mark arasındaki kavgada şok etkisi yarattı. Mark hastahaneden gidecek mi acaba? Bu kavga birine patlamalı. Derek'de gidebilir bu bölüm baya hayal kırıklığı yaşattı.
5x18
Izzie'nin olayı göz yaşlarına boğacak gibi. Çok hüzünlü. Ölürse çok üzülürüm.
George ne yapıyor bu sezon onu anlamadım. Çok boş bu sezon hiç olayı yok onun. Keşke o ölseydi. Izzie ve Alex mutlu olmalı.
Laa sen bi ara verdin habire 2.sezon dizileri öneriyon 0 yok mu hadi olsun ilk sezon bitmiş 2.sezonu başlamasına aylar olan bir diziGreenleaf 2x1. Bölüm
harikaydı izlemeyenler @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- çok şey kaçırıyor
Greenleaf 2x1. Bölüm
harikaydı izlemeyenler @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- çok şey kaçırıyor
Dark konusunu meşgul etmeyelim daha fazla buradan yazayımLaa sen bi ara verdin habire 2.sezon dizileri öneriyon 0 yok mu hadi olsun ilk sezon bitmiş 2.sezonu başlamasına aylar olan bir dizi
Yine dönem dizisi Bakılısa bişeye benziyor da bu hafta film şöleni yapmayı düşünüyorum. Sizden ilk yorumları göreyim bideDark konusunu meşgul etmeyelim daha fazla buradan yazayım
Bunu izleyek mi? 8 bölümmüş 9 point imdb altın küreye de aday olmuş komedi dalında. Şu karışık dizilerden sonra iyi gider bence bu tarz
imdb puanı 9Dark konusunu meşgul etmeyelim daha fazla buradan yazayım
Bunu izleyek mi? 8 bölümmüş 9 point imdb altın küreye de aday olmuş komedi dalında. Şu karışık dizilerden sonra iyi gider bence bu tarz
bu sene oscar filmleri ile ilgili hiçbir etkinlikte yok forumda @OzaN da izler yazara daldı eskiden etkinlik sayesinde beş on film izliyordum her yıl...Yine dönem dizisi Bakılısa bişeye benziyor da bu hafta film şöleni yapmayı düşünüyorum. Sizden ilk yorumları göreyim bide
İyi bir bak bakalımimdb puanı 9
durum komedisiymiş
oyuncuları sevdim ama müzikal ağırlıklı gibi bir his var içimde o kısmı beni sarsar
ilk bölümüne bakacağım güzelse devam
Dün gece durum güncellemesinde ben de seslendim ama çıt yok adamda 😕 Senin aklında film vrsa izleyelim. Ben bu gece IT filmini izlicem. Uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum. İzlemediysen izle? Korku türü nadir beğenilir. Bu beğenilmiş. Sonra da Oscarlıkları izleriz?bu sene oscar filmleri ile ilgili hiçbir etkinlikte yok forumda @OzaN da izler yazara daldı eskiden etkinlik sayesinde beş on film izliyordum her yıl...
aklında varsa bu seneye ait güzel bir kaç film izleyelim oscar töreni gelmeden, en azından fikrimiz olsun kim kiminle oynaşıyor diye
Niye ayrı blog açma hevesi tuttuysa? Zaten oraya ugrayacak olanlar burdan ugrayanlar Bakalım bakalım neleri izlemiş.İyi bir bak bakalım
Film olayıyla ilgili de Ozan etkinlik konusu açmıştı aslında ama devamı gelmedi O da izleryazar'dan devam ediyor oraya bakın olmazsa @Forumdash
@Forumdash ın bana önediği diziyi bende size önereyim bu arada bu diziye konu açmadın @Harunnn60 lanetliyorum seniDün gece durum güncellemesinde ben de seslendim ama çıt yok adamda 😕 Senin aklında film vrsa izleyelim. Ben bu gece IT filmini izlicem. Uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum. İzlemediysen izle? Korku türü nadir beğenilir. Bu beğenilmiş. Sonra da Oscarlıkları izleriz?
Niye ayrı blog açma hevesi tuttuysa? Zaten oraya ugrayacak olanlar burdan ugrayanlar Bakalım bakalım neleri izlemiş.
La nerde garip garip diziler var bulup izliyorsun. Ben bugün Dark'a başlamayı düşünüyorum. İlgimi çektiydi başlamaya anca fırsat bulabilrdim.@Forumdash ın bana önediği diziyi bende size önereyim bu arada bu diziye konu açmadın @Harunnn60 lanetliyorum seni
The Good Doctor un ilk sezonunda 7. bölüme geçtim kaldı üç bölüm
hastane dizileri ve otistizm ilginizi çekiyorsa sizleride diziye bekleriz @MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Doğu @gözlemci @vadikızı @xemrexxx
başrolde otistik doktoru bates motel in kafadan kontak oğlancığı norman oynuyor hogathaya duyrulur
sen dark ı bitir önce sonra bu diziyede bir şekilde seni sürükleriz aksi takdirde kafanı ütülemeye devam ederiz nasıl olsaLa nerde garip garip diziler var bulup izliyorsun. Ben bugün Dark'a başlamayı düşünüyorum. İlgimi çektiydi başlamaya anca fırsat bulabilrdim.
Ben daha başlayamadım 3.bölüme sen sezon arasına girmişsin@Forumdash ın bana önediği diziyi bende size önereyim bu arada bu diziye konu açmadın @Harunnn60 lanetliyorum seni
The Good Doctor un ilk sezonunda 7. bölüme geçtim kaldı üç bölüm
hastane dizileri ve otistizm ilginizi çekiyorsa sizleride diziye bekleriz @MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Doğu @gözlemci @vadikızı @xemrexxx
başrolde otistik doktoru bates motel in kafadan kontak oğlancığı norman oynuyor hogathaya duyrulur