Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@Forumdash ın bana önediği diziyi bende size önereyim bu arada bu diziye konu açmadın @Harunnn60 lanetliyorum seni :)
The Good Doctor un ilk sezonunda 7. bölüme geçtim kaldı üç bölüm

hastane dizileri ve otistizm ilginizi çekiyorsa sizleride diziye bekleriz @MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Doğu @gözlemci @vadikızı @xemrexxx :)

başrolde otistik doktoru bates motel in kafadan kontak oğlancığı norman oynuyor hogathaya duyrulur :)

Hastane dizilerini çok severim ben mutlaka izlicem bu ara diziye vereceğim kendimi:F

@Forumdash ın bana önediği diziyi bende size önereyim bu arada bu diziye konu açmadın @Harunnn60 lanetliyorum seni :)
The Good Doctor un ilk sezonunda 7. bölüme geçtim kaldı üç bölüm

hastane dizileri ve otistizm ilginizi çekiyorsa sizleride diziye bekleriz @MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Doğu @gözlemci @vadikızı @xemrexxx :)

başrolde otistik doktoru bates motel in kafadan kontak oğlancığı norman oynuyor hogathaya duyrulur :)
Dizi osla izlesek diyorduk ama Hastane dizileri ne türk ne yabancı ilgimi çekmiyor :A @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE-

Türk aksiyon yabancı fantastik olucak :A :A :A

Godless diye bir dizi varmış @Forumdash netflixde, ilk sezonu ve western tam aradığım şey :) imdb puanıda 8.5 güzel gibi duruyor ben ilk bölüme dalayım diyorum :)

@Çiğdem- bize konu açsın diye üç beş arkadaş bulmam lazım izleyecek:) @MasacRE- @gözlemci @MEnes @Doğu @xemrexxx sizinde kulağınızı çınlatayım belki eşlik eden olur bana :)
@MasacRE- Nerede görünmüyor oda , kış gelince beni forumun ortasında yakmasınlar diyemi kaçıyor Kütük bey napıyor :A :A :A T @S.G.A.T. @Forumdash @gözlemci @Harunnn60
76mPqN.jpg

Kütük hangisi oluyor :A
la hep derim kaliteli dizileri izliyorum diye neyse CW'nin @Çiğdem- ve @Forumdash ın izlemediği dizisi Riverdale'nin spin off dizisi geliyormuş daha 2.sezonun ortasındaki dizi için büyük başarı:oley: neyse karakterimiz Sabrina olacakmış çocukken izlediğimiz tatlı cadı sabrianın ta kendisi diyolla ya da bir benzeri o kısımları tam şettiremedim yani translate edemedim böylece @pompy reyis de diziye başar artık nanik yaparız foruma:A @destere @mrt-06

la hep derim kaliteli dizileri izliyorum diye neyse CW'nin @Çiğdem- ve@Forumdash ın izlemediği dizisi Riverdale'nin spin off dizisi geliyormuş daha 2.sezonun ortasındaki dizi için büyük başarı:oley: neyse karakterimiz Sabrina olacakmış çocukken izlediğimiz tatlı cadı sabrianın ta kendisi diyolla ya da bir benzeri o kısımları tam şettiremedim yani translate edemedim böylece @pompy reyis de diziye başar artık nanik yaparız foruma:A @destere @mrt-06
Ben Amerika versiyonu sevmiyorum Belçika dizisi ve isveç dizileri seyrediyorum Avrupa tarzı diziler

la hep derim kaliteli dizileri izliyorum diye neyse CW'nin @Çiğdem- ve@Forumdash ın izlemediği dizisi Riverdale'nin spin off dizisi geliyormuş daha 2.sezonun ortasındaki dizi için büyük başarı:oley: neyse karakterimiz Sabrina olacakmış çocukken izlediğimiz tatlı cadı sabrianın ta kendisi diyolla ya da bir benzeri o kısımları tam şettiremedim yani translate edemedim böylece @pompy reyis de diziye başar artık nanik yaparız foruma:A @destere @mrt-06
Kütük hangisi oluyor :A
İsmi yazıyor bacağında görmüyormusun @Harunnn60 :A :A :A

Aaa evet ne kalite gerçekten nerede tuhaf izlenmeyen dizi var sen oradasın taçlı kadınlar
:A :A :A @xemrexxx