kız yanlız dizide o işsiz güçsüz biriOrtadaki diğer ikisinden daha iyi![]()
kız yanlız dizide o işsiz güçsüz biriOrtadaki diğer ikisinden daha iyi![]()
Alacam demedim ama para sıkıntı değilkız yanlız dizide o işsiz güçsüz biri![]()
Bana hiçbir şey bu dandik CW dizilerini izletemez![]()
Aaa sen şu Kütüğe bak hele
Malum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değilizAaa sen şu Kütüğe bak hele![]()
![]()
![]()
kız onlar da engelleniyormuşMalum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değiliz![]()
Dünyanın en iyi fantastik dizileri CW deMalum sahneler için başka siteler var, onlar için bu dizilere katlanacak değiliz![]()
Birçok Vpn'i engellemişler, dün @Forumdash da çıldırıyordukız onlar da engelleniyormuş![]()
Zevksizlikte zirvesin resmen
Aaa ben çocuktum Supernatural vardı olgunlaştık hala var dünyanın en iyi dizisi çocuklarımlada izleyecem inş yeni bölümleriZevksizlikte zirvesin resmen![]()
Ben çocukken Arka Sokaklar vardı, hala da var. O da Türkiye'nin en iyi dizisi o zaman bu mantıklaAaa ben çocuktum Supernatural vardı olgunlaştık hala var dünyanın en iyi dizisi çocuklarımlada izleyecem inş yeni bölümleri@xemrexxx
En iyisi demede @pompy yatağının altına bomba koysunBen çocukken Arka Sokaklar vardı, hala da var. O da Türkiye'nin en iyi dizisi o zaman bu mantıkla![]()
İlkin subat deniliyordu ama Nisan ayında baslayacakmış diziAaa @turkuazz Şubat diyorduBunun son sezonunu izlemedim başlamadan bakmak zorundayım eğer bakamadan yeni sezon gelirse diziyi bırakmam gerekicek
![]()
24 Nisanmıs mayıs diyelim biz onaİlkin subat deniliyordu ama Nisan ayında baslayacakmış dizi![]()
Bu daha iyi aslında bu şekilde 5.sezona yetişirsin24 Nisanmıs mayıs diyelim biz onaAma son sezonu izlemem için bence iyi olmuş uzatmaları
![]()
![]()
The Originalsta o civarlar başlar
![]()
Aaa zamaında izlemedim şimdi üşeniyorum ama bir başlasam bir çırpıda izlerimBu daha iyi aslında bu şekilde 5.sezona yetişirsinoriginalsinde Nisan da başlayacağı konuşuluyor
![]()
Ya sorma izlemeyince artık zor oluyor diziyi izlemekAaa zamaında izlemedim şimdi üşeniyorum ama bir başlasam bir çırpıda izlerim
Senle dizi yorumlamayı özledim Originals gelsede yorumlasak![]()
Hhahaha Ayy sen gerçekten 1 numarasın cnmkız az kalsın unutuyordum
harrow 1.bölüm: forever ın fantastik olmayanı gibi adam yine adli tıpta çalışıyorbu sefer kötü şeyler yapmış grçmişte. karısı var boşanmışlar kızı ile sorunlu falan
point: 8.5
neyse size bir izleme nedeni verip kaçıyorum iyi haftalar herkese@Çiğdem- @destere @Yiğitt @yatutarsa @cookies @Ahmed @Thequeer @vadikızı @serhatt @YıldırıM @Forumdash @Dosi @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 58823