Aaa hiç te gerek yok pll ecünnüsü diyince yatağında n fırlayıp @xemrexxx nasılda gemiş konuyaGüya başlayacaktı Başlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük Başlamadı sanırım. Yazın başlarsa düşük başlar
Aaa hiç te gerek yok pll ecünnüsü diyince yatağında n fırlayıp @xemrexxx nasılda gemiş konuyaGüya başlayacaktı Başlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük Başlamadı sanırım. Yazın başlarsa düşük başlar
Kiz basladi hatta 3-4 bolum yayinlandi
Aaa dizi araştırdım ama uygun bulamadım bu riveldale yemi baksak @destere de CW e çekmiş oluruzGüya başlayacaktı Başlasa spn flash filan izlerken alttan tanıtımları görürdük Başlamadı sanırım. Yazın başlarsa düşük başlar
inşallah gece rüyana kaçarlarAaa ben soğudum şimdi de diziden 😕😕😕
Aaa sen dizinin oğlanlarından haber et .Ainşallah gece rüyana kaçarlar
Aaa bune ayoll yaşlı başlı adamlarkız oğlanlar küçük kalıyor da babaları tam senlik birini sen diğerini @vadikızı sonunusunu da @Dosi alsın bence hepiniz mutlu olun
Ekli dosyayı görüntüle 58813Ekli dosyayı görüntüle 58814
kız zaten bunlar afiştekilerin babalarını oynuyor dizide afiştekiler değilAaa bune ayoll yaşlı başlı adamlar
Afişte genç oğlanlar görünüyordu
Hahah Aaa ben sana o oğlanları soruyorum hepsini kendinemi ayırdın yinekız zaten bunlar afiştekilerin babalarını oynuyor dizide afiştekiler değil
ayol hepsi -96-97-98 li kendime niye ayırayım senin gibi sapık mıyım çoluk çocuğa bakayımHahah Aaa ben sana o oğlanları soruyorum hepsini kendinemi ayırdın yine
Hahahah doğru sana kıllı hanzolar lazımayol hepsi -96-97-98 li kendime niye ayırayım senin gibi sapık mıyım çoluk çocuğa bakayım
kız hanzo dedin de senin bellamy dönüyormuş nisan ayında ay resmen game of thrones gibi oldu utanmasa yazın yayınlayacaklar diziyi @Forumdash @destere @Harunnn60 @turkuazzHahahah doğru sana kıllı hanzolar lazım
Aaa @turkuazz Şubat diyordu Bunun son sezonunu izlemedim başlamadan bakmak zorundayım eğer bakamadan yeni sezon gelirse diziyi bırakmam gerekicekkız hanzo dedin de senin bellamy dönüyormuş nisan ayında ay resmen game of thrones gibi oldu utanmasa yazın yayınlayacaklar diziyi @Forumdash @destere @Harunnn60 @turkuazz
sen de haklısın bellamy i oynayanoğlana biraz daha baksan o da yumuşayacakAaa @turkuazz Şubat diyordu Bunun son sezonunu izlemedim başlamadan bakmak zorundayım eğer bakamadan yeni sezon gelirse diziyi bırakmam gerekicek
Aaa daha 1 hafta var sayılır en iyisi şu diziyi izliyeyim Bellamy i görünce izleme hevesim arttısen de haklısın bellamy i oynayanoğlana biraz daha baksan o da yumuşayacak
@destere koş la yine boynuzlanıyonAaa daha 1 hafta var sayılır en iyisi şu diziyi izliyeyim Bellamy i görünce izleme hevesim arttı
Oooo güzel sanırım ben son sezonu izlemeden yeni sezon başlamıcak Cw patronuna kıyak geçiyor
Ortadaki diğer ikisinden daha iyikız oğlanlar küçük kalıyor da babaları tam senlik birini sen diğerini @vadikızı sonunusunu da @Dosi alsın bence hepiniz mutlu olun
Ekli dosyayı görüntüle 58813Ekli dosyayı görüntüle 58814