Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

komediyle aram yok pek bir baby daddy i izlemiştim yabancılarda aria kurtarmaz tek başına bir tane de hannooş kılıklı bişi lazım:A
Oğlan baby dadydeki değil diye izlemiyon dimi:A salt komedi değil ki romantik karışık. Diziyi övdüğümü sanma şimdi bence de leş bi dizi:A

sen vampir günlüklerine alışmısken hız kesme bence :A

hem git gelde güngün izleyelim bugün 1. bölümü yorumlayıp yarın 2.bölümü mesala öyle aksatmadan birlikte gideriz :A @Harunnn60 ile biz ıron fisti öyle yapıyoruz bitirdik sayılır :F
Kız abla orda ne izleyeceğim. :F

Vampir, SPN bunlara ek Big Bang Theory var az gibi geldi sanki. :A

Kız abla orda ne izleyeceğim. :F

Vampir, SPN bunlara ek Big Bang Theory var az gibi geldi sanki. :A
7 sezonluk vampir günlükleri 4 sezonluk originals ek olarak 12 sezonluk spn zaten tek basına tren gibide :F :F :F okaar diziyle baş edebilirim diyorsan the 100 e de ozaman basla sen memlekettteyken bende izler yorumlarım :F

7 sezonluk vampir günlükleri 4 sezonluk originals ek olarak 12 sezonluk spn zaten tek basına tren gibide :F :F :F okaar diziyle baş edebilirim diyorsan the 100 e de ozaman basla sen memlekettteyken bende izler yorumlarım :F
Farklılık iyidir diye dedim Orijinal'si Eylül'deki takvime aldım anca 4. sezona gelirim. :A The 100'ü de indirirsem sana söylerim. :A

11.bölümü izledim :F Yprum yaparım gece :F
Bende 12 ye yorum yapacam ama sen 11 i yorumlada öyle yapayım :F

Farklılık iyidir diye dedim Orijinal'si Eylül'deki takvime aldım anca 4. sezona gelirim. :A The 100'ü de indirirsem sana söylerim. :A
Aslına bakarsan vampir günlüklerini önce izlemen daha doğru evet zaten oradakıler burdada olucak :A

izlerim diyorsan the 100 de basla ozaman cnm çok uzatmadan o9nuda halletmek lazım :A

Bende 12 ye yorum yapacam ama sen 11 i yorumlada öyle yapayım :F

Aslına bakarsan vampir günlüklerini önce izlemen daha doğru evet zaten oradakıler burdada olucak :A

izlerim diyorsan the 100 de basla ozaman cnm çok uzatmadan o9nuda halletmek lazım :A
Orijinals çok daha güzel dediniz ya o yüzden yeni sezon takvimine aldım hani kışın daha güzel diziler çıkıyor ya. :F Hayalimden bir kanal kurdum kafamda takvim falan yapıyorum yayın akışım var neyse çok da şizofrenliğimi ortaya çıkarmıyım. :A

Orijinals çok daha güzel dediniz ya o yüzden yeni sezon takvimine aldım hani kışın daha güzel diziler çıkıyor ya. :F Hayalimden bir kanal kurdum kafamda takvim falan yapıyorum yayın akışım var neyse çok da şizofrenliğimi ortaya çıkarmıyım. :A

ay bitti güzelim Reign dizisi :( finalde Mary infaz edildi, ama oğluşu hem iskoçya hem ingiltere kralı oldu ve iki ulusu birleştirdi:D neyse mary ölürkene Francis ine kavuştu bu kısımlar @Yiğitt ve @Çiğdem- lik :A
bnbvnbvnbvn.png

ay neyse biz safiye sultanın biricik dostu 1.Elizabeth finali kazançlı bitirdi :))) bu arada bu dizi bittiğine göre CW'nin kalitesinin %50 si gitti kalan %50 nin yarısı Riverdalede yarısı THE100 de:X @Forumdash @vadikızı @cookies @Harunnn60
cbvcnbbvnbvnbv.png
Harunnn60

ay bitti güzelim Reign dizisi :( finalde Mary infaz edildi, ama oğluşu hem iskoçya hem ingiltere kralı oldu ve iki ulusu birleştirdi:D neyse mary ölürkene Francis ine kavuştu bu kısımlar @Yiğitt ve @Çiğdem- lik :A
Ekli dosyayı görüntüle 55854

ay neyse biz safiye sultanın biricik dostu 1.Elizabeth finali kazançlı bitirdi :))) bu arada bu dizi bittiğine göre CW'nin kalitesinin %50 si gitti kalan %50 nin yarısı Riverdalede yarısı THE100 de:X @Forumdash @vadikızı @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 55855 Harunnn60
ohhh cw i lekeleyen bir diziden daha kurtulduk :Z:Z:Z @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06

The Walking Dead 5 - 6 - 7 - ci sezonları izliyordum bi süredir. Baya aradan sonra izledim.
Genel yorumlarsam.
5-ci sezon ortalama idi, sıkılmadım. :D - 7/10
6-cı sezon çok beğendim, çok muhteşem bölümler vardı. Bu 3 sezon arasında en iyisi idi bence. :D 8.5/10
7-ci sezon ise resmen nasıl uzatırız diye çekmişler. :D O sopalı adamdan gına geldi, ne kadar uzatdılar Allah aşkına. Çok sıkıldığım zap yaparak geçdiğim çok bölüm vardı. - 5/10