- Reaksiyon puanı
- 50,354
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
genius ilgimi çekti ilk bölümdenSayın admin American Gods, Genius, The Handmaid's Tale yeni başlayan diğer popüler diziler. Onlara da konu alabiliriz uygun görürseniz. @mrt-06
konusu varmı forumda @mrt-06 açsın
Bizim gittiğimiz yollar gül bahçeleriyle dolu
kız çiğdem hazır mısın Octavia nın dövüşeceği bölüme kendisiyle gurur duyuyorum ilk geldiğinde barbie bebek gibi kızdı zamanla @Doğu nun polat alemdarı gibi gördüğünü öldüren bir makineye dönüştü galiba önümüzdeki 2 bölüm de diğer 12 klanın savaşçılarını öldürüp halkını kurtaracak bu bölümleri çiğdem izleyemez herhalde tansiyonu düşer komaya falan girer sonra mort @vadikızı @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
bu sezona daha bakamadım zaten hepten hevesimi kaçırdın ayollkız çiğdem hazır mısın Octavia nın dövüşeceği bölüme kendisiyle gurur duyuyorum ilk geldiğinde barbie bebek gibi kızdı zamanla @Doğu nun polat alemdarı gibi gördüğünü öldüren bir makineye dönüştü galiba önümüzdeki 2 bölüm de diğer 12 klanın savaşçılarını öldürüp halkını kurtaracak bu bölümleri çiğdem izleyemez herhalde tansiyonu düşer komaya falan girer sonra mort @vadikızı @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
Yeni bölümler Cumartesi gecesi hazır oluyor altyazılarıyla birlikte. Sen geciktirmişsin durumu bekleme dal direk Mikasa'cığıma.3%
bu diziyi kaçırma
bu akşam izleyeceğim çok dizi var sanırım gotham yarına kalacak daha shingeki no kyujn in yeni bölümünü izleyeceğim @Tolstoyevski veya @MEnes ten bir haber alsak yeni bölüm çıkmış diye direk mikasa ya dalacağım
bu gece hallederimYeni bölümler Cumartesi gecesi hazır oluyor altyazılarıyla birlikte. Sen geciktirmişsin durumu bekleme dal direk Mikasa'cığıma.
Bu dizide bebek büyümedi mi hala 6 sezon oldu.white princess 1x04
bu bölüm margeretla elizabethe veda ederiz diyorum imdb de öyle yazıyordu bölüm sayıları @Tolstoyevski ile @OzaN ın overrated yapımlar mekanı kandırmış bizi.ss
neyse lizzy ile henry çiftt oldu sonunda cecily safozu evlendim mutlu olucam sanıyor çok salak bir kız maggie yi de evlendirip evlilik yaşına gelen tüm york kızlarından kurtuldular
jasper gözden düşmeye başladı sezon finalinden önce ölecek gibi. Burgundy deki eski ana kraliçeyle elziabethin görümcesi de henry i tahttan şutlayıp teddy isimli veledi tahta çıkarmak için ordu topladı ilk savaşı kaybettiler ama denemeye devam edecekler sonunçta birisi 1 koca-3oğul-4 torun kaybetti; diğeri babasını-3kardşini5 yiğenini ve 1 kızını kaybetti bu savaştı iki karadul tüm güçleriyle saldıracaklar elemleri kederleri sokak şeysini geçti @mrt-06
scorpion 3x23
ıssız adaya düştük sonunda pilotun hayatını kurtardıkhavai fişekten çıkan tozla
walter-paige ilişkisi garip bir hal aldı ralph de destekliyor walterı babişi yerine koydu velet ) slyvester uçak düşerken yaşadığı korkuyla diğer tüm gereksiz korkularından kurtuldu
happy nin geçmişinde bilmediğimiz çok şey varmış 4.sezon büyük ihtimal geçmişine gidicez bol bo, toby delirecek tabisi de
baby daddy 6x9
@Çiğdem- kılıklı kart sesli sondra geri döndü meğerse tucker unutmamış o musibeti ben ile türlü planlar kurup sondra ile tucker ı birleştirmeye çalıştılar
bonnie ve riley in mağaza macerası iyiydi beşiği kaptırmamak için geceden mağazaya gizlice girdiler emma da büyüdükçe diyologlar yazılmaya başlandı neyse best babaanne ve torun Ekli dosyayı görüntüle 55341
@Bully @EFE UYSAL sizin macun bu diziyi uyarlatmıştı kötü olmamalı size göre yani izleyin bence @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash
senede 20 bölüm yaptıkları için 2 sezon eşitti 1 yıl oluyorBu dizide bebek büyümedi mi hala 6 sezon oldu.
onca senedir izliyorsun regl a bir konu açtıramadınmıreign 4x12
Hain Darnley ile Knox amca anlaştı haftaya Mary'e karşı darbe girişimi olacak, inşallah kazasız belasız atlatırız bu arada Knox amcanın papaz olması ve Darnley i yönlendirerek paralel devlet kurması ayrıntısı da gözümden kaçmadı; olaylar 1565 te oluyor ama 450 yıl sonra bile tekrar edebiliyor neyse en azından bu sefer girişim yapılan kişi mary olduğu için bişi demiyeyim @Doğu @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @mrt-06
açıldıysa bile bilmiyorum nerelerdedir o konu neyse son 4 bölüm zatenonca senedir izliyorsun regl a bir konu açtıramadınmı
oylarımı gönderdim tosbağa öff sendende kurtuldukaçıldıysa bile bilmiyorum nerelerdedir o konu neyse son 4 bölüm zaten
sen birşey anlatıcaktın merakta ettim ayollOha @Forumdash OUAT ın konusu ve kadrosu ful değişiyor heralde seneye ilk bölüme bakarım devamını getirmem eğer öyle olursa 😱 bomba gibi sezon finaliydi @mrt-06 @Çiğdem- kesinlikle izlemelisiniz
Neydisen birşey anlatıcaktın merakta ettim ayoll
bir kızdan özür dileyecekmişsinya özelden anlatıcaktın yardımcıolucaktım kız kim ne yaptın kıza merak ettim ayoll
scorpion 3x25 sezon finalini de yaptık survivor gibiydi ıssız adada geçti son 2 bölüm ekip ayrıldı birleşti derkene medeniyete döndüler neyse en son sahnede paige ile walt vuslata erdi 3 senenin ardından şunu da şuraya koyayım belki @destere @sürgünüm @Forumdash @mrt-06 @Bully i falan çeker diziyebir kızdan özür dileyecekmişsinya özelden anlatıcaktın yardımcıolucaktım kız kim ne yaptın kıza merak ettim ayoll
senin tuhaf dizilerini senden baska izleyen olmuyor cnmscorpion 3x25 sezon finalini de yaptık survivor gibiydi ıssız adada geçti son 2 bölüm ekip ayrıldı birleşti derkene medeniyete döndüler neyse en son sahnede paige ile walt vuslata erdi 3 senenin ardından şunu da şuraya koyayım belki @destere @sürgünüm @Forumdash @mrt-06 @Bully i falan çeker diziye
Ekli dosyayı görüntüle 55425