Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

tam PLL biterken yeni ergen cinayet temalı dizimi buldum inşallah CW kitlesine kurban gitmez malum @Çiğdem- ve @Forumdash izlemiyor.ss
@mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi
buna ben başlamıştım geçen hafta sen söyleyince hatırladım devamını izlemeyi unutmuşum ilk bölümü bitirmiştim :)
hepsi muhteşem olsa da ben beth e aşığım :) veronica olsun cherrly olsun hatta veronica nın anası bile yani idare eder bir bir tip ama benim açıımdan dizinin daha doğrusu ilk bölümün gülü beth dir :)
ayrıca dizide @Çiğdem- lik şeylerde var bukle totolu oğlanda bayağı bol :)

buna ben başlamıştım geçen hafta sen söyleyince hatırladım devamını izlemeyi unutmuşum ilk bölümü bitirmiştim :)
hepsi muhteşem olsa da ben beth e aşığım :) veronica olsun cherrly olsun hatta veronica nın anası bile yani idare eder bir bir tip ama benim açıımdan dizinin daha doğrusu ilk bölümün gülü beth dir :)
ayrıca dizide @Çiğdem- lik şeylerde var bukle totolu oğlanda bayağı bol :)
karakterlerin analarına bile bakıyor yazık be ne yokluk çekiyor bu destere:A @Doğu @MasacRE- @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash

karakterlerin analarına bile bakıyor yazık be ne yokluk çekiyor bu destere:A @Doğu @MasacRE- @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash
ama harbiden anasıda güzel değilmiydi :)
yalnız beth çok güzel ve sempatikti
f39a5fa570d37890737c39c05b9e8c6a.jpg

off off nerde hatırlattın ilk defa bir CW dizisi izleyeceğim bu gidişle :) nerdeyse @Forumdash ve @Çiğdem- in gittiği kötü yola düşürecek beth bizi :)

ama harbiden anasıda güzel değilmiydi :)
yalnız beth çok güzel ve sempatikti
f39a5fa570d37890737c39c05b9e8c6a.jpg

off off nerde hatırlattın ilk defa bir CW dizisi izleyeceğim bu gidişle :) nerdeyse @Forumdash ve @Çiğdem- in gittiği kötü yola düşürecek beth bizi :)
cw emi geliyormuş bu cadoloz benden izin almışmı ayoll :A :A :A

cw emi geliyormuş bu cadoloz benden izin almışmı ayoll :A :A :A
cw kanalındaki riverdale dizisinden bahsediyoruz işte :) gelmişimi var nerdeyse sezon yarılanmış :)

dşzisinin 11.bölümü yayınlandı günaydın hogatha:A
konusuda bayağı ilginç gizem sır vesaire :) mesela o jason mıdır nedir o oğlana kim dürttüde oğlan kayboldu :) ben o yanındaki kızdan çok pis şüpheleniyorum :)

@mrt-06 işe yarar şeyleri açmaz hiç umutlanma :) ama artık ben konu açılmasını beklemiyorum yorumda yapmıyorum genele ayak uydurdum:) @xemrexxx gibi tüm sezonu bitirip kısa bir bahsetsem yeterli :)
benle izlediğin dizilere yap lucifere falan :A

gothamı izleyip yorum yaptım mesala sende izle dönüş yap :A

@mrt-06 işe yarar şeyleri açmaz hiç umutlanma :) ama artık ben konu açılmasını beklemiyorum yorumda yapmıyorum genele ayak uydurdum:) @xemrexxx gibi tüm sezonu bitirip kısa bir bahsetsem yeterli :)

beth benimdir onu bir not düşelim öyle bişey sorayım:)
izledinmi riverdale i :)
İlk 3 bölüm izlemiştim. Bölün sonu bi sırla bitiyorsa sonraki bölüm gerçeği öğreniyorsun. Zamansızlıktan izleyemedim. Aslında yazlık dizi havası var zaanlaması bana uymadiği için bıraktım. Pll izleyen biri bunu ekmek arası götürür :X

benle izlediğin dizilere yap lucifere falan :A

gothamı izleyip yorum yaptım mesala sende izle dönüş yap :A
gotham ı iyi hatırlattın yine :)

İlk 3 bölüm izlemiştim. Bölün sonu bi sırla bitiyorsa sonraki bölüm gerçeği öğreniyorsun. Zamansızlıktan izleyemedim. Aslında yazlık dizi havası var zaanlaması bana uymadiği için bıraktım. Pll izleyen biri bunu ekmek arası götürür :X
zaten pll havası var dizide o yüzden CW ye rağmen diziye dalmak geliyor içimden :) izlersem ilk cw kazam olacak :)