ayol bizim forum kaliteden ne anlar anlasa seni dişi üye diye kaydeder misenin tuhaf dizilerini senden baska izleyen olmuyor cnm
ayol bizim forum kaliteden ne anlar anlasa seni dişi üye diye kaydeder misenin tuhaf dizilerini senden baska izleyen olmuyor cnm
Sen önce gothama yetişşene ayoll yaırm dizilerin varken birde gidip yeni dizilere baslıyorsun dizide dizi olsa kim bilir nasıldırAnne with an E
1. Bölüm
harikaydı ilk bölüm
çilli kızın maceralarını izlemek isteyenleri özellikle çağırıyorum diziye
@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE-
ama bu daha benlik gibi duruyordu harika doğa manzaraları var çiftlik hayatını seviyorumSen önce gothama yetişşene ayoll yaırm dizilerin varken birde gidip yeni dizilere baslıyorsun dizide dizi olsa kim bilir nasıldır
aa ne anlatıyor aile dizisi deme inanmamama bu daha benlik gibi duruyordu harika doğa manzaraları var çiftlik hayatını seviyorum
dizinin başrolü bu sempatik tıfıl kızaa ne anlatıyor aile dizisi deme inanmam
aaa çinli kız diye bunumu diyorsun tamam izle ozaman cnm şu veletlerin dizisi vardıya hanı onun gibi çocuk ağırlıklı sanırım her izlediğinde kızlar çocuk olsa keşkedizinin başrolü bu sempatik tıfıl kız
yani tahmin ettiğin sebeplerden dolayı değil diziyi izleme sebebim ben doğal hayatı seviyorum sessiz sakin ve muhteşem doğal manzaralar eşliğinde devam ediyor dizi birde tıfıl kızla evlatlık edinmek isteyen ihtiyar amca ve teyze arasındaki diyaloğlar çok güzel
çinli değil hogatha yine yanlış anladın kelimeyi çilli kız dedimaaa çinli kız diye bunumu diyorsun tamam izle ozaman cnm şu veletlerin dizisi vardıya hanı onun gibi çocuk ağırlıklı sanırım her izlediğinde kızlar çocuk olsa keşke
hahha aa çinli diye okuyorum bende oyüzden biraz klıma tuhaf şeytler gelmişti tövbe tövbeçinli değil hogatha yine yanlış anladın kelimeyi çilli kız dedim
kim bu ecünnü be bir okalvalık canı varReign 4x13
çok şükür darbe gecesini de atlattık darbe Mary e karşı olduğu için ben Çiko örgütünden şüphelenmiştim ele başları @Çiğdem- den açıklama bekliyorum
neyse dizinin sümbül ağası rizzio yu kaybettik, mary i zina ile suçlayıp hapse tıkacaklardı bothwell i bulamayınca suçu gay rizzio ya attılar namıssızlar hepsi bıçakladı adamı.ss son nefesine kadar sadıktı mary e
Elizabeth yine elizabeth kalacak gibi Ferdinard da terkediyor kadını neyse Gideon la gizli gizli yaşarlar artık da şu hizmetçi kızın mesaj gönderdiği adam kim acep
Fransa sarayında da Narcisse ile catherine teyzem tekrar birleşti bu birleşmeyi gören Nicole, Henry den taraf olacak gibi kralı devirecekler bakalım finalden önce görecekmiyiz bu arada nicole tam bir yılan yeni favorim @mrt-06
@cookies @vadikızı @destere @Harunnn60
Reign 4x13
çok şükür darbe gecesini de atlattık darbe Mary e karşı olduğu için ben Çiko örgütünden şüphelenmiştim ele başları @Çiğdem- den açıklama bekliyorum
neyse dizinin sümbül ağası rizzio yu kaybettik, mary i zina ile suçlayıp hapse tıkacaklardı bothwell i bulamayınca suçu gay rizzio ya attılar namıssızlar hepsi bıçakladı adamı.ss son nefesine kadar sadıktı mary e
Elizabeth yine elizabeth kalacak gibi Ferdinard da terkediyor kadını neyse Gideon la gizli gizli yaşarlar artık da şu hizmetçi kızın mesaj gönderdiği adam kim acep
Fransa sarayında da Narcisse ile catherine teyzem tekrar birleşti bu birleşmeyi gören Nicole, Henry den taraf olacak gibi kralı devirecekler bakalım finalden önce görecekmiyiz bu arada nicole tam bir yılan yeni favorim @mrt-06
@cookies @vadikızı @destere @Harunnn60
Ben bu diziyi bitirmedim ama bu bölümü izlemiştim. Ben izlerken bir tek sanırım @OzaN izliyordu? Öyle hatırlıyorum Sex sahneleri var ama abartılı cinsten değil umut dalını kesmek istemem ama bi sense8 değileasy de ilginç sahneler varmış izlemek lazımdı ama imdb si çok düşük @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- ne yapsak acaba
Ekli dosyayı görüntüle 55689
hhahah tövbe estafurullah bu dizi diye şeymi izliyor 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60easy de ilginç sahneler varmış izlemek lazımdı ama imdb si çok düşük @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- ne yapsak acaba
Ekli dosyayı görüntüle 55689
Baya zayıf diziydiBen bu diziyi bitirmedim ama bu bölümü izlemiştim. Ben izlerken bir tek sanırım @OzaN izliyordu? Öyle hatırlıyorum Sex sahneleri var ama abartılı cinsten değil umut dalını kesmek istemem ama bi sense8 değil
pozsyonlar ilginçti o açıdan bir bakayım demiştimde imdb zaten beni soğuttu diziden yani sahneler konu kalitesiyle birlikte bir anlam ifade ediyor konu kalitesi yoksa kurtarmazBen bu diziyi bitirmedim ama bu bölümü izlemiştim. Ben izlerken bir tek sanırım @OzaN izliyordu? Öyle hatırlıyorum Sex sahneleri var ama abartılı cinsten değil umut dalını kesmek istemem ama bi sense8 değil
yoo yanlış anlamışsın hogatha bu komedi dizisi
hhahah aa senin aile dizilerinden biri olsa gerekpozsyonlar ilginçti o açıdan bir bakayım demiştimde imdb zaten beni soğuttu diziden yani sahneler konu kalitesiyle birlikte bir anlam ifade ediyor konu kalitesi yoksa kurtarmaz
yoo yanlış anlamışsın hogatha bu komedi dizisi
evet yani o gördüğün manzara karı koca arasında oluyor yani helali yani ondanda kıl kapacak değiliz aile içi sevgi ve şiddet içiçe verilmişhhahah aa senin aile dizilerinden biri olsa gerek