anlamaya değer bir mevzu yok zatenkız nerelerdeydin adın çok geçti ama forumda aktif olmadığım için mevzuları anlayamadım![]()
sana twitter adresi verdim messengeri kapatirken ama gelmedin
anlamaya değer bir mevzu yok zatenkız nerelerdeydin adın çok geçti ama forumda aktif olmadığım için mevzuları anlayamadım![]()
iyi bari ara verme yine deanlamaya değer bir mevzu yok zaten
sana twitter adresi verdim messengeri kapatirken ama gelmedinorayida bir süre askıya aldım tatildi sağlık meseleleri derken sonra yine yolumuz düştü buraya
![]()
niyeki?
kız iyi bari annenle babanla kalıyorsun @Çiğdem- inkiler artık hogathadan bıkmış evden kovmak istiyorlarmış ama yüzsüz çikinella anlamamazlıktan geliyormuşniyeki?
yok artık gitmek yok ama eskisi gibi çok aktif olmayacak olsamda günlük bakmaya çalışacağım
yıllar sonra annemle babamla aynı evde kalmanın keyfini yaşıyorum bu aralar
sen etiketlemeye devam et. Bazen rotarlı dönüş yapacak olsamda senin etiketlerin hepsine muhakkak dönüş yaparımo konudaki tututum daha geçerli
![]()
Annem çok kovmaya çalıştıda babamı bir kap yemekle kandırıyorumkız iyi bari annenle babanla kalıyorsun @Çiğdem- inkiler artık hogathadan bıkmış evden kovmak istiyorlarmış ama yüzsüz çikinella anlamamazlıktan geliyormuş![]()
annen çok haklı kendisine hürmetlerimi iletiyorumAnnem çok kovmaya çalıştıda babamı bir kap yemekle kandırıyorum![]()
![]()
![]()
hhaha aa o nasıl dizi ismi bee isimi şöyle okuyorumannen çok haklı kendisine hürmetlerimi iletiyorumneyse ben yeni bol ecünnülü dizim Clique yi izlemeye gidiyorum 2.bölüme geçtim sen de burada kızlara büyü yap
![]()
Clique 1. bölüm
ay resmen bir başyapıt harkiulade fevkaledenin fevkinde bir dizi6 bölümcük ilk sezonu bence @destere dönünce totosuyla ezer bölümleri bitirir
@Çiğdem- kız sen de izle ecünnü dolu ama ecünnüler kötü yola düşüyor sen, @vadikızı ve @Dosi şanslısınız çirkin olduğunuz için kötü yola da düşemezsiniz
Pll in ergenikten çok Ab grubuna yönelik versiyonu gibi @mrt-06 @Forumdash @MelankoliK
ilk bölümde oğlanın biri popo ve meme gösteriyor kızla şaparken siz de gelin @YıldırıM @Yiğitt @Thequeer
kaknem @Aserat ; overrop sevici @Tolstoyevski ve @OzaN da izlemeli
afişi görünce @Doğu ve @MasacRE- zaten izler
@ozgur2113 @xBUGRAx @cookies @yatutarsa @MayısKralı
@denizz19 sen de izle kırgınlara tüyo verirsni bu diziden
![]()
onun ilginç bir yanı kalmadı ki her yanını gördükKhaalesi'mi bir izleyebilsem bakarım buna da:/ @xemrexxx
Ben göremedimonun ilginç bir yanı kalmadı ki her yanını gördük![]()
The Walking Dead 5 - 6 - 7 - ci sezonları izliyordum bi süredir. Baya aradan sonra izledim.
Genel yorumlarsam.
5-ci sezon ortalama idi, sıkılmadım.- 7/10
6-cı sezon çok beğendim, çok muhteşem bölümler vardı. Bu 3 sezon arasında en iyisi idi bence.8.5/10
7-ci sezon ise resmen nasıl uzatırız diye çekmişler.O sopalı adamdan gına geldi, ne kadar uzatdılar Allah aşkına. Çok sıkıldığım zap yaparak geçdiğim çok bölüm vardı. - 5/10
Evlenecek kişiye üzülüyorum.![]()
niyeki?
yok artık gitmek yok ama eskisi gibi çok aktif olmayacak olsamda günlük bakmaya çalışacağım
yıllar sonra annemle babamla aynı evde kalmanın keyfini yaşıyorum bu aralar
sen etiketlemeye devam et. Bazen rotarlı dönüş yapacak olsamda senin etiketlerin hepsine muhakkak dönüş yaparımo konudaki tututum daha geçerli
![]()
hhaha aa o nasıl dizi ismi bee isimi şöyle okuyorum![]()
![]()
![]()
last ship 4x2Zenci lezbiyenbenceblmm defendrs bisin öyle bakarım belki
Hahah ne için savaşıyorlar peki.last ship 3x2
dünyada kıyamet kopacak; 7 milyar insandan 5 milyarı gebermiş ama gavur izmir sağlam çıkmış bu durumdan helal olsunneyse o ka şehrimiz varken izmirin sağlam çıkmasını üst akıl oyun bozucuları @Polat Şaşmaz ve @Doğu yorumlamalı
@beyazsoy olsa iyi saçmalardı aman yorumlardı
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 56974
Ekli dosyayı görüntüle 56973
kıyameti atlattık ama bu sefer de kıtlık ortaya çıktı dünyada artık bitki yetişmiyor gibi son kalan tohumları kapmaya çalışıyoruzHahah ne için savaşıyorlar peki.![]()
Birde gavur izmir derler yine iş başa düşünce izmir mücadele veriyor.kıyameti atlattık ama bu sefer de kıtlık ortaya çıktı dünyada artık bitki yetişmiyor gibi son kalan tohumları kapmaya çalışıyoruzson tohumlar cezayideymiş oraya gidiyoruz artık hayırlısı
![]()
ayol işte gavur amerikanın dizisi gavur izmiri övüyor ayol sen de hiç büyükresmi göremiyorsunBirde gavur izmir derler yine iş başa düşünce izmir mücadele veriyor.![]()
la en son dizi haberlerine bak bir de asrın transferi varBirde gavur izmir derler yine iş başa düşünce izmir mücadele veriyor.![]()
aa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insanavictoria 2x01
vee diana rigg 2.sezonun ilk bölümünden efsane bir giriş yaptıbilmeyenler için kendisi Game of Thronestaki Olenna Tyrell oluyor
burada da formundan bir şey kaybetmemiş, Lehzen ve kraliçe Victoria ile baya eğlenceli sahneleri olacak gibi
osmanlıyla ilişkilere 3.sezon girecek gibi dizi bekleyip görelim
neyse efsane sahne @Çiğdem- izle de oyunculuk gör cadoloz
@Harunnn60 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @Tolstoyevski @OzaN @yatutarsa @denizz19 @Aserat @vadikızı @cookies @berkann
günde 50 kere sana cevap veriyorum da aakanlar basmıyor bu dizilerden niye bassınaa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insana![]()
![]()
![]()