Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

kız nerelerdeydin adın çok geçti ama forumda aktif olmadığım için mevzuları anlayamadım :F
anlamaya değer bir mevzu yok zaten :A
sana twitter adresi verdim messengeri kapatirken ama gelmedin :A orayida bir süre askıya aldım tatildi sağlık meseleleri derken sonra yine yolumuz düştü buraya :D

iyi bari ara verme yine de :D @destere gelmeden gitme :F
niyeki?
yok artık gitmek yok ama eskisi gibi çok aktif olmayacak olsamda günlük bakmaya çalışacağım :D
yıllar sonra annemle babamla aynı evde kalmanın keyfini yaşıyorum bu aralar :Z
sen etiketlemeye devam et. Bazen rotarlı dönüş yapacak olsamda senin etiketlerin hepsine muhakkak dönüş yaparım :A o konudaki tututum daha geçerli :A

niyeki?
yok artık gitmek yok ama eskisi gibi çok aktif olmayacak olsamda günlük bakmaya çalışacağım :D
sen etiketlemeye devam et. Bazen rotarlı dönüş yapacak olsamda senin etiketlerin hepsine muhakkak dönüş yaparım :A o konudaki tututum daha geçerli :A
kız iyi bari annenle babanla kalıyorsun @Çiğdem- inkiler artık hogathadan bıkmış evden kovmak istiyorlarmış ama yüzsüz çikinella anlamamazlıktan geliyormuş :F

Clique 1. bölüm

ay resmen bir başyapıt harkiulade fevkaledenin fevkinde bir dizi :oley: 6 bölümcük ilk sezonu bence @destere dönünce totosuyla ezer bölümleri bitirir:A @Çiğdem- kız sen de izle ecünnü dolu ama ecünnüler kötü yola düşüyor sen, @vadikızı ve @Dosi şanslısınız çirkin olduğunuz için kötü yola da düşemezsiniz:A Pll in ergenikten çok Ab grubuna yönelik versiyonu gibi @mrt-06 @Forumdash @MelankoliK :bhr: ilk bölümde oğlanın biri popo ve meme gösteriyor kızla şaparken siz de gelin @YıldırıM @Yiğitt @Thequeer :A kaknem @Aserat ; overrop sevici @Tolstoyevski ve @OzaN da izlemeli :D afişi görünce @Doğu ve @MasacRE- zaten izler:bhr: @ozgur2113 @xBUGRAx @cookies @yatutarsa @MayısKralı

@denizz19 sen de izle kırgınlara tüyo verirsni bu diziden:A

clique_bbc_three_group.jpg

Zenci lezbiyenbence:F blmm defendrs bisin öyle bakarım belki

The Walking Dead 5 - 6 - 7 - ci sezonları izliyordum bi süredir. Baya aradan sonra izledim.
Genel yorumlarsam.
5-ci sezon ortalama idi, sıkılmadım. :D - 7/10
6-cı sezon çok beğendim, çok muhteşem bölümler vardı. Bu 3 sezon arasında en iyisi idi bence. :D 8.5/10
7-ci sezon ise resmen nasıl uzatırız diye çekmişler. :D O sopalı adamdan gına geldi, ne kadar uzatdılar Allah aşkına. Çok sıkıldığım zap yaparak geçdiğim çok bölüm vardı. - 5/10

Evlenecek kişiye üzülüyorum. :A

niyeki?

hhaha aa o nasıl dizi ismi bee isimi şöyle okuyorum :A :A :A

Zenci lezbiyenbence:F blmm defendrs bisin öyle bakarım belki
last ship 4x2

dünyada kıyamet kopacak; 7 milyar insandan 5 milyarı gebermiş ama gavur izmir sağlam çıkmış bu durumdan helal olsun :bhr: neyse o ka şehrimiz varken izmirin sağlam çıkmasını üst akıl oyun bozucuları @Polat Şaşmaz ve @Doğu yorumlamalı :A @beyazsoy olsa iyi saçmalardı aman yorumlardı :A @cookies @vadikızı @Harunnn60 @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @xBUGRAx
cvbcvbcvnbvcn.png

cvcvbvcbvc.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
last ship 3x2

dünyada kıyamet kopacak; 7 milyar insandan 5 milyarı gebermiş ama gavur izmir sağlam çıkmış bu durumdan helal olsun :bhr: neyse o ka şehrimiz varken izmirin sağlam çıkmasını üst akıl oyun bozucuları @Polat Şaşmaz ve @Doğu yorumlamalı :A @beyazsoy olsa iyi saçmalardı aman yorumlardı :A @cookies @vadikızı @Harunnn60 @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @denizz19 @Billy Kane @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 56974
Ekli dosyayı görüntüle 56973
Hahah ne için savaşıyorlar peki. :F

@xemrexxx Last Ship'te ikinci sezonda kaldım galiba. Unutmuşum diziyi. :F Bu İzmir kısmını gördükten sonra hatırladım, bakayım diziye bir ara.

victoria 2x01

vee diana rigg 2.sezonun ilk bölümünden efsane bir giriş yaptı :X bilmeyenler için kendisi Game of Thronestaki Olenna Tyrell oluyor:X burada da formundan bir şey kaybetmemiş, Lehzen ve kraliçe Victoria ile baya eğlenceli sahneleri olacak gibi :X osmanlıyla ilişkilere 3.sezon girecek gibi dizi bekleyip görelim:X neyse efsane sahne @Çiğdem- izle de oyunculuk gör cadoloz:A @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @Tolstoyevski @OzaN @yatutarsa @denizz19 @Aserat @vadikızı @cookies @berkann

victoria 2x01

vee diana rigg 2.sezonun ilk bölümünden efsane bir giriş yaptı :X bilmeyenler için kendisi Game of Thronestaki Olenna Tyrell oluyor:X burada da formundan bir şey kaybetmemiş, Lehzen ve kraliçe Victoria ile baya eğlenceli sahneleri olacak gibi :X osmanlıyla ilişkilere 3.sezon girecek gibi dizi bekleyip görelim:X neyse efsane sahne @Çiğdem- izle de oyunculuk gör cadoloz:A @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @Tolstoyevski @OzaN @yatutarsa @denizz19 @Aserat @vadikızı @cookies @berkann
aa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insana :F :F :F