Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

aa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insana :F :F :F
kız 2x02 de çok iyiydi neyse victoria yine hamile haftaya zaman atlaması olacakmış :X yayınlanan afiş heyecanlandırdı :X @yatutarsa @cookies @mrt-06 @Aserat

DIg3aJeXgAE9ZoR.jpg

3S12B

Grey's Anatomy

George'un babası öldü. Çok dramatik bi sahneydi. Türk versiyonundan daha iyi işlenmiş. Bravo valla.:(

Merediht ile Derek sahneleri sıkıcıydı.
McSteamy Alex ve kızılın hikayesi çok iyi. Kim kime dum Duma oldu iyice.:F

@ozgur2113

3S12B

Grey's Anatomy

George'un babası öldü. Çok dramatik bi sahneydi. Türk versiyonundan daha iyi işlenmiş. Bravo valla.:(

Merediht ile Derek sahneleri sıkıcıydı.
McSteamy Alex ve kızılın hikayesi çok iyi. Kim kime dum Duma oldu iyice.:F

@ozgur2113
Yuh 3.sezona mı geçtin :F

Sarmaz diyordun ama dizi iyi izlettiriyor kendini dimi :A

Off Off Off ne bölümler izliyoruz. Çok gerilimli çok duygusal beni aldı götürdü. Doktorlardan daha iyi gerçekten.:T:

3x15 3x16

Feribot kazası efsane işlenmiş. Her karakter ayrı ayrı heyecan yaşattı. Izzie kendini kanıtladı. Harika iş çıkardı. O gerilirken ben gerildim çok iyi oynamış kız. George o çocuğu en son Cellie'nın ameliyatında bulduğunda ben rahatladım. Çok üzüldüm o kadına. Çok travmatik bi olay. Tüm olaylar çok travmatik çok etkili.
Alex'in o insanlar için çırpınışı, Addison'ın Meredith için yardımı çok dramatik bi bölümdü.:T:

10/10 @ozgur2113

Off Off Off ne bölümler izliyoruz. Çok gerilimli çok duygusal beni aldı götürdü. Doktorlardan daha iyi gerçekten.:T:

3x15 3x16

Feribot kazası efsane işlenmiş. Her karakter ayrı ayrı heyecan yaşattı. Izzie kendini kanıtladı. Harika iş çıkardı. O gerilirken ben gerildim çok iyi oynamış kız. George o çocuğu en son Cellie'nın ameliyatında bulduğunda ben rahatladım. Çok üzüldüm o kadına. Çok travmatik bi olay. Tüm olaylar çok travmatik çok etkili.
Alex'in o insanlar için çırpınışı, Addison'ın Meredith için yardımı çok dramatik bi bölümdü.:T:

10/10 @ozgur2113

En beğendiğim bölümlerden biriydi o feribot vakası. Çekimleri, oyunculuklar her şey çok iyiydi :D

Sen böyle deyince yeniden başlayasım geliyor :F

muhteşem yüzyılın çakmalarını buluyor gidip yabancı dizilerdede insan bunalır ayoll :F @mrt-06
sana @vadikızı bir tokadı çaksın da gör çakmayı :A neyse kız zoo 3x12 de geberdik zaten füzeleri yolladılar üstümüze:( bu arada kararı G5 diye bir oluşum verdi 5 büyük ülkenin temsilcileri yani dünya 5ten büyük değildir diyolla gizli mesajı çözdüm üst aklı mat etme konusunda @Doğu ve @Polat Şaşmaz ı geçtim:A @cookies @Harunnn60 @yatutarsa @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Tolstoyevski
ghfghgfhfg.png

sana @vadikızı bir tokadı çaksın da gör çakmayı :A neyse kız zoo 3x12 de geberdik zaten füzeleri yolladılar üstümüze:( bu arada kararı G5 diye bir oluşum verdi 5 büyük ülkenin temsilcileri yani dünya 5ten büyük değildir diyolla gizli mesajı çözdüm üst aklı mat etme konusunda @Doğu ve @Polat Şaşmaz ı geçtim:A @cookies @Harunnn60 @yatutarsa @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 57153
Senin izlediğin dizilerde hep türkiye işstanbul hakkında konusuyorlar :F

Preacher 2. Sezon Finali

Çok iyiydi yahu. Böyle aykırı, enteresan dizilere bayılıyorum cidden. Acaba kendi ülkelerinde bu kadar radikal bir senaryo tepki topluyor mudur merak ediyorum. Supernatural son sezonunda da bu dizinin benzeri şeyler yaşandı. Biraz yabancı forumlara bakıp bunu araştıracağım. Bizim ülkemizde böyle şeyler yapılsa ortalık ayağa kalkar. Mesela eski Türk Kültürünü gösteren yani İslamiyetten önceki Türklerin hikayelerini anlatan bir dizi bile çekemiyoruz tepki gelecek diye. Şamanizm vb şeyler bulunması engeller diye düşünüyorum -ki gerçekten öyle olur kaldıramayız. Böyle bir dizinin yapılması hayal. Bir 50 yıl geçmesi gerek. :D

Tatlım Ruth Negga yani Tulip ölecek gibi gösterdiler ancak ölmez. Angelville cadısı onu geri getirir. Cass'in hiçbir şeyden haberi yok. :D

Şu daredevillerin ortak süperkahraman dizisinde bir kadın türkçe 1 kelime söyledi bizde dublaj sanmıştık sonra yabancı dil götürdüler neyseki :F :F :F @Harunnn60
kız Tut dizisini izle 3 bölümcük çok tutulursun bence:A neyse final bölümüe damga vuran sahne şu oldu @mrt-06 forumun ayarlarını bozmuş yine dk sinden açılmazsa diye 1:40 tan başlıyor sahne resmen bir başyapıt @Tolstoyevski nin battle of bastards ına bin basar:A @cookies @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @denizz19 @xBUGRAx @MasacRE-