Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

bu diziye başlayacaktım @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- diziyi yerden yere vurdu soğuttular diziden? oysa başlasam izlediğim ilk CW dizisi olacaktı

hart of dixie 11. bölüm
neyse dizi güzel köylünün abd versiyonu gibi @mrt-06 nın total duyularını çekebilir
@Forumdash izlemiştir diye düşünüyorum
4 günde 12 bölüm izlemiş olicem 12.yi izlicem şimdi konusu tıp okumuş zoe isimli bir genç kızın kendisine tanımadığı bir adamdan mira kalan bir kliniğe gitmesiyle başlıyor. zoe new yorkta yaşamış ama klinik alabamada kırsal bir yerde sonra bu kliniği bırakan adamın meğerse babası olduğunu öğreniyor ve burada yaşamaya başlıyor. brick zoe nin babasının ortağı ve zoe yi istemiyor.brick in kızı lemon da George ile nişanlı George un zoe ye karşı kabaran yerlerinden hoşnut değil bir de lavonla wade var lavon zoe nin en yakın arkadaşı wade de zoe ye karşı kabaran başka bir memeli oğlan

@destere bak böyle köylü gördün mü sen hemen köye yerleşip @Çiğdem- i unutursun bence
@Harunnn60

Yok izlemedim. Ama eskiydi ki bu sen bunu bi ara daha izliyordun. 2.kere mi izlemeye başladın?

sanırım ilk bir iki bölümünü izlemiştim sonra bıraktım
konusu ilginç başlayıp fiyaskoyla sonuçlanan dizilerden

Yok izlemedim. Ama eskiydi ki bu sen bunu bi ara daha izliyordun. 2.kere mi izlemeye başladın?
evet bencede dizi eskiydi
ilk iki bölümü izlediğimde geçen yıldı sanırım

ilk defa izliyim

2 bölümde nasıl çözdün beyazsoy gibi atlaya atlaya mı gidiyon

ilk defa izliyim

yaa doktorlu dizi değil miydi? Gossip girl iptal edilmeden önce yayınlanıryordu idye hatırlıyor o dönem sanki sen izlyorun @xemrexxx

ilk defa izliyim

ikinci bölümde hikaye istediğim yönde gitmeyince terkettim
ama beyazsoy gibi tüm bölümlerin yorumunu yapmıyorum sadece ilk iki bölüm hakkındaki fikrimi söyledim

gossip girl iptal edilmedne önce
ne ara iptal oldu

ne bileyim ne izliyidim
Onlarda her bitiş bir iptal
hiiiiiç lafı geveleme. 15 senelik dizi bitse de iptal edildi deniyor

ikinci bölümde hikaye istediğim yönde gitmeyince terkettim
ama beyazsoy gibi tüm bölümlerin yorumunu yapmıyorum sadece ilk iki bölüm hakkındaki fikrimi söyledim
Bu bize yem atıyor yaa
ya izledi bıraktı ya da bizede izletmek için debelenıyor

Onlarda her bitiş bir iptal
hiiiiiç lafı geveleme. 15 senelik dizi bitse de iptal edildi deniyor

Bu bize yem atıyor yaa
ya izledi bıraktı ya da bizede izletmek için debelenıyor

ayol bitmiş dizi izleseniz nolicek
ayrıca önceden belli olan şey iptal olmuyor

hart of dixie 17. ve 18.bölüm
şimdi @Çiğdem- i diziye çekmek için bişiler yapalım bak çikinella dizide şunlar kardeş ikisi de zoe den hoşlaştı gibi

ama zoe ikisini de istemedi şuna koştu

ya işte bazıları çok şanslı senin gibi karadul değil
neyse magnoliacığım ormanda koşarkekne çok korktum bir ayı vardı ormanda iyi ki kıza musallat olmamış bir de bekarlığa veda partisi için meyveden şekerler yaptırmış her şeyin yiyeceği vardı hatta erkek şeysini bile yaptırmış annabeth yemek istedi o şeyi
neyse magnolia for @Doğu @Harunnn60 @destere