Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

hart of dixie 17. ve 18.bölüm :) şimdi @Çiğdem- i diziye çekmek için bişiler yapalım bak çikinella dizide şunlar kardeş ikisi de zoe den hoşlaştı gibi :D
Ekli dosyayı görüntüle 50004
justin-hartley-goes-shirtless-sexy-in-new-revenge-stills-01.jpg

ama zoe ikisini de istemedi şuna koştu
c5a37340-a067-0132-e444-0e7954aeedc0.gif

ya işte bazıları çok şanslı senin gibi karadul değil:D neyse magnoliacığım ormanda koşarkekne çok korktum bir ayı vardı ormanda iyi ki kıza musallat olmamış bir de bekarlığa veda partisi için meyveden şekerler yaptırmış her şeyin yiyeceği vardı hatta erkek şeysini bile yaptırmış annabeth yemek istedi o şeyi :A neyse magnolia for @Doğu @Harunnn60 @destere :A
Hart-of-Dixie-Magnolia.png
aaa tövbe estafurullah :F:F:F

meyveden şekerler yaptırmış her şeyin yiyeceği vardı hatta erkek şeysini bile yaptırmış annabeth yemek istedi o şeyi :A

hart of dixie 2x1 2x2 2x3
2.sezon çok iyi başladı lemon nikah masasında terkedilince bir açıldı bir saçıldı babaannem gibi giyinirken bir anda yarı çıplak dolaşmaya başladı kızcağız bu sahneleri kaçıran @destere münasip bir kazıkla ilişkiye girsin inşallah :))))
sonra zoe seçenekleri 2ye indirdi george diyor kalbi ama bir yandan da wade ye kunçun kunçun ediyor ne dersin @Çiğdem- ablası zoe kimi seçsin :A 1 mi 2 mi :A

e153b4a0-0608-0132-702e-0add9426c766.gif

hart of dixie 2x1 2x2 2x3
2.sezon çok iyi başladı lemon nikah masasında terkedilince bir açıldı bir saçıldı babaannem gibi giyinirken bir anda yarı çıplak dolaşmaya başladı kızcağız bu sahneleri kaçıran @destere münasip bir kazıkla ilişkiye girsin inşallah :))))
sonra zoe seçenekleri 2ye indirdi george diyor kalbi ama bir yandan da wade ye kunçun kunçun ediyor ne dersin @Çiğdem- ablası zoe kimi seçsin :A 1 mi 2 mi :A

e153b4a0-0608-0132-702e-0add9426c766.gif

zoe parlağı madem bu kadar azmış:) gidip bir kazığa otursun anca öyle gevşer oğlancık :)

lafımı geri aldım:) zoe için kendim yastık olurum değmesin bir yerlerine nazar :) ama kabahat bende değil madem zoe buda niye oraya parlak resmi doldurdun emre :)

bu arada dede iyi çalışıyor doğu :)
dedelere gelesice.ss memeli oğlanlar çiğdem için dizi cw dizisi memeli oğlanları görünce çikinella hemen atlar diye düşünüyorum sizin izlemeniz zor :))) gerçi sana serenayı izlettim de gg ye başlamadın senin alt takımlar sorunlu demek ki @Doğu @Harunnn60 flan kesin başlardı serenayı görünce:A @Forumdash zaten benden önce atılmıştır diziye:A

dedelere gelesice.ss memeli oğlanlar çiğdem için dizi cw dizisi memeli oğlanları görünce çikinella hemen atlar diye düşünüyorum sizin izlemeniz zor :))) gerçi sana serenayı izlettim de gg ye başlamadın senin alt takımlar sorunlu demek ki @Doğu @Harunnn60 flan kesin başlardı serenayı görünce:A @Forumdash zaten benden önce atılmıştır diziye:A
İyice sıyırdık ben kaçayım olay tehlikeli boyutlara ulaşmadan :A

bu nasıl video la ! hiç nefes almadan baştan sona yalaşurlar :)

Yazık günah değerli kardeşlerim nimetlerle şeaapıyorlar bunlaaar siyonist bunlar paraleeell :A :A
bak @destere kaçtı konudan tabi @Çiğdem- le çok takıldı kesin çikinella gibi serenayı kıskanıyor :A zaten çikinella son 10 yılda en fazla 5 tane CW dizisi izlememiştir biri de bu :A neyse serenacığım otobüste bile yapıyor helal olsun abd de bile gençlerimizi yıldan çıakrıyorlar diye iftira atmışalrdı kıza:A

bak @destere kaçtı konudan tabi @Çiğdem- le çok takıldı kesin çikinella gibi serenayı kıskanıyor :A zaten çikinella son 10 yılda en fazla 5 tane CW dizisi izlememiştir biri de bu :A neyse serenacığım otobüste bile yapıyor helal olsun abd de bile gençlerimizi yıldan çıakrıyorlar diye iftira atmışalrdı kıza:A
Aynısını metrobüste/metroda hayal ettim de bunları yapacak hacimsel alanı bırak alacak nefes yok :A İşte gençlik işte özgürlük RTE istifa :A

Yazık günah değerli kardeşlerim nimetlerle şeaapıyorlar bunlaaar siyonist bunlar paraleeell :A :A
burda bahsettiğin nimet ekmek mi ? kız mı :))

aslında konudan kaçmamda böylesine değerli şeyleri (doğu ya göre böylesi nimetleri :) ) işe yaramaz parlakların kaptığını görmek insanın ister istemez zoruna gidiyor :) en iyisimi hiç izlememek :)

burda bahsettiğin nimet ekmek mi ? kız mı :))

aslında konudan kaçmamda böylesine değerli şeyleri (doğu ya göre böylesi nimetleri :) ) işe yaramaz parlakların kaptığını görmek insanın ister istemez zoruna gidiyor :) en iyisimi hiç izlememek :)
güzellikler şaptıkça çoğalırmış yani paylaştıkça :D neyse görüyon mu çikinella konuya girmiyor biliyor ki ne zaman etiketlesem ya memeli oğlan görüp tansiyonu fırlayacak ya da boobslu kızlar görüp kıskançlık krizine girecek o yüzden bu konuya uğramıyor :A

hart of dixie 2x11
brick amca 60 ından sonra 30-35 lik kız buldu her gece yapıyor namıssızşar olan var olmayan var .ss
george forever alone modunda:A
lemonla annabeth başarıdan başarıya koşuyor :D
zoe ile wade de iyice çift oldu.ss

neyse memeli oğlanları paylaştık @Çiğdem- başlamadı şimdi başka memeleri paylaşıp @destere @Harunnn60 @Doğu koalisyonunu diziye çekmeye çalışalım :A @cookies @vadikızı @Forumdash
gel pis pisi:A
mircea-monroe_6396524.jpg

dgfdgdfgfd.png
images
upload_2016-4-20_15-25-19.jpeg

hart of dixie 2x11
brick amca 60 ından sonra 30-35 lik kız buldu her gece yapıyor namıssızşar olan var olmayan var .ss
george forever alone modunda:A
lemonla annabeth başarıdan başarıya koşuyor :D
zoe ile wade de iyice çift oldu.ss

neyse memeli oğlanları paylaştık @Çiğdem- başlamadı şimdi başka memeleri paylaşıp @destere @Harunnn60 @Doğu koalisyonunu diziye çekmeye çalışalım :A @cookies @vadikızı @Forumdash
gel pis pisi:A
mircea-monroe_6396524.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 50063
images
Ekli dosyayı görüntüle 50064
Maxim dergisine verdiği poz için bakılır ama aynınetkiyi yaratacak poz verir mi bilemem:X