Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Crazy Ex-Girlfriend 1x1

En sevdiğim CW dizisi olmaya aday bir yapım olmuş. :):)

Çok şirin, tatlı bir dizi. Rachel Bloom harika. Keşke 40 dakika değil de 20 dakika olsaydı. Bakalım izlemeye devam edeceğim eğer bu tempoyu korur veya daha da güzelleşirse izlerim süresine rağmen. :)

Ayrı konu açacaktım ama Türkçe altyazısı olmadığından açmıyorum. :(

Son olarak: Yaşasın müzikaller! :)

7+ /10
bu diziye başlayacaktım @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- diziyi yerden yere vurdu soğuttular diziden? oysa başlasam izlediğim ilk CW dizisi olacaktı :)

hart of dixie 11. bölüm :) neyse dizi güzel köylünün abd versiyonu gibi @mrt-06 nın total duyularını çekebilir:A @Forumdash izlemiştir diye düşünüyorum :) 4 günde 12 bölüm izlemiş olicem 12.yi izlicem şimdi konusu tıp okumuş zoe isimli bir genç kızın kendisine tanımadığı bir adamdan mira kalan bir kliniğe gitmesiyle başlıyor. zoe new yorkta yaşamış ama klinik alabamada kırsal bir yerde sonra bu kliniği bırakan adamın meğerse babası olduğunu öğreniyor ve burada yaşamaya başlıyor. brick zoe nin babasının ortağı ve zoe yi istemiyor.brick in kızı lemon da George ile nişanlı George un zoe ye karşı kabaran yerlerinden hoşnut değil bir de lavonla wade var lavon zoe nin en yakın arkadaşı wade de zoe ye karşı kabaran başka bir memeli oğlan :)
@destere bak böyle köylü gördün mü sen hemen köye yerleşip @Çiğdem- i unutursun bence:A @Harunnn60
images010PEZJL.jpg
Rachel-Bilson-in-bed-74803.jpg

hart of dixie 11. bölüm :) neyse dizi güzel köylünün abd versiyonu gibi @mrt-06 nın total duyularını çekebilir:A @Forumdash izlemiştir diye düşünüyorum :) 4 günde 12 bölüm izlemiş olicem 12.yi izlicem şimdi konusu tıp okumuş zoe isimli bir genç kızın kendisine tanımadığı bir adamdan mira kalan bir kliniğe gitmesiyle başlıyor. zoe new yorkta yaşamış ama klinik alabamada kırsal bir yerde sonra bu kliniği bırakan adamın meğerse babası olduğunu öğreniyor ve burada yaşamaya başlıyor. brick zoe nin babasının ortağı ve zoe yi istemiyor.brick in kızı lemon da George ile nişanlı George un zoe ye karşı kabaran yerlerinden hoşnut değil bir de lavonla wade var lavon zoe nin en yakın arkadaşı wade de zoe ye karşı kabaran başka bir memeli oğlan :)
@destere bak böyle köylü gördün mü sen hemen köye yerleşip @Çiğdem- i unutursun bence:A @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 49870 Ekli dosyayı görüntüle 49871
Yok izlemedim. Ama eskiydi ki bu sen bunu bi ara daha izliyordun. 2.kere mi izlemeye başladın?

Ekli dosyayı görüntüle 49870 Ekli dosyayı görüntüle 49871
sanırım ilk bir iki bölümünü izlemiştim sonra bıraktım :) konusu ilginç başlayıp fiyaskoyla sonuçlanan dizilerden :)

Yok izlemedim. Ama eskiydi ki bu sen bunu bi ara daha izliyordun. 2.kere mi izlemeye başladın?
evet bencede dizi eskiydi:) ilk iki bölümü izlediğimde geçen yıldı sanırım :)

ilk defa izliyim (b)

sanırım ilk bir iki bölümünü izlemiştim sonra bıraktım :) konusu ilginç başlayıp fiyaskoyla sonuçlanan dizilerden :)

2 bölümde nasıl çözdün beyazsoy gibi atlaya atlaya mı gidiyon :F

ilk defa izliyim (b)

yaa doktorlu dizi değil miydi? Gossip girl iptal edilmeden önce yayınlanıryordu idye hatırlıyor o dönem sanki sen izlyorun @xemrexxx (b)

ilk defa izliyim (b)

ikinci bölümde hikaye istediğim yönde gitmeyince terkettim :) ama beyazsoy gibi tüm bölümlerin yorumunu yapmıyorum sadece ilk iki bölüm hakkındaki fikrimi söyledim :)

gossip girl iptal edilmedne önce (b) ne ara iptal oldu :A
ne bileyim ne izliyidim :F
Onlarda her bitiş bir iptal:F hiiiiiç lafı geveleme. 15 senelik dizi bitse de iptal edildi deniyor:F
ikinci bölümde hikaye istediğim yönde gitmeyince terkettim :) ama beyazsoy gibi tüm bölümlerin yorumunu yapmıyorum sadece ilk iki bölüm hakkındaki fikrimi söyledim :)
Bu bize yem atıyor yaa :F ya izledi bıraktı ya da bizede izletmek için debelenıyor:F

hart of dixie 17. ve 18.bölüm :) şimdi @Çiğdem- i diziye çekmek için bişiler yapalım bak çikinella dizide şunlar kardeş ikisi de zoe den hoşlaştı gibi :D
upload_2016-4-16_21-16-33.jpeg
justin-hartley-goes-shirtless-sexy-in-new-revenge-stills-01.jpg

ama zoe ikisini de istemedi şuna koştu
c5a37340-a067-0132-e444-0e7954aeedc0.gif

ya işte bazıları çok şanslı senin gibi karadul değil:D neyse magnoliacığım ormanda koşarkekne çok korktum bir ayı vardı ormanda iyi ki kıza musallat olmamış bir de bekarlığa veda partisi için meyveden şekerler yaptırmış her şeyin yiyeceği vardı hatta erkek şeysini bile yaptırmış annabeth yemek istedi o şeyi :A neyse magnolia for @Doğu @Harunnn60 @destere :A
Hart-of-Dixie-Magnolia.png