Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Bende 2013 yılında izlemistim gerçekten cok güzel bir dizi. 2016'yi merakla bekliyorum. ♡

PRİSON BREAK 3X1

Bu dizide aksiyon, olay hiç bitmez mi?

Michael reyiz bu sefer de Sona adlı hapisaneye düştü, burası nasıl bir yer lan öyle. Korktum valla, tipler falan.
O kavga sahneleri süper, Micheal adamı yere yıktı, o ajan Alex sayesinde kurtuldu

Şimdi de Michael'in oradan birisini kaçırmasını istiyorlar, LJ ve Sara'yı rehin almışlar.

9/10

shadowhunters 3.bölüm
clary da gölge avcısı oldu
işaretleri falan çizdiler kıza
simonı kurtardılar ama vampir oldu galiba çlocuk
alec, jace yi kıskanıyor gibi bakalım neler yapacak

valentine pek gözükmedi
isabelle süperdi

@destere bu dizide bir isabelle var erkeklerden her türlü bilgiyi alıyor şeyiyle
şey kısmını izle de gör tam senlik sahneler
))

magicians 2.bölüm
kady hain çıktı ya la dışarıdakilere okuldan şeyler veriyor.ss
bu dışarıdakiler julia yıı da ele aldı bakalım julia neler yapavcak
eliot ve margo kafa insnalar

penny totoş biri ama okuldan gitmedi bakalm quentinle tekrar çalışacaklar mı
quentin daha totoş gitti hocaya kandı hocayla eski müdürün planı ne bakalım

scorpion 2x15
walterın randevu planı pek iyi gitmedi ve oldukça komikti kızn üstünebomba bağlayıp geri gönderdiler sonra .ss neyse olayların arkasında homelandden attırdıkları kel adam varmış neyse ki öldü
cabe in topuklu ayakkabıları koemdiydi neredeyse happy ve kendisini öldürtüyordu

2 bölüm pll, 1er bölüm shannara, shadowhunters ve magiciansla ergenik dizi ihtiyavımı karşıladım 2 haftalık @Forumdash napıyor acaba medcezir ve kpa sı da bitti

@Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı

PRİSON BREAK 4X7

Güzel gidiyor dizi, finale gidiyoruz bakalım.

Olaylar iyice karıştı, her yerden birileri çıkıyor.
3. sezondaki o siyah saçlı kadın yine kendini ortaya çıkardı.

Bu arada Michael reyizin burnu kanıyor, annesi gibi beyin tümörü olabilirmiş ve annesi gibi 31'nde ölebilirmiş.
Annesi de 31 yaşında ölmüş, baya genç ölmüş kadın.

8/10

PRİSON BREAK 4X8

Güzel bölümdü.

O Asyalı genç çocuğu çok sevmiştim başta ama o da hain çıktı, bizimkileri maalesef sattı.
O siyahi adam da onu öldürdü, işe yaradı.

Bizimkiler siyahi adamı yanında götürdü, Alex onu bir güzel öldürsün.

8.5/10

PRİSON BREAK 4X9

Efso bölümdü.

Bellick öldü mü ya?
Bildiğimiz öldü adam. O ilk başlarda hiç sevmezdim kendisini, 3. sezonda sevmeye başlamıştım. Üzüldüm ölümüne.

Alex reyiz süperdi yav, o zenci pisliğe bir güzel işkence yaptı, sonra da denize attı.

9.5/10

PRİSON BREAK 4X10

Beklediğim olay gerçekleşti.

Micheal'de annesinde olan tümör varmış ve büyümeye başlamış, doğuştanmış.
Ve ameliyat olmazsa ölecekmiş.

Bellick reyizi de uğurladık, üzüldüm.

Bu arada Fernando'nun o bastığı mayın şeyi de diziye heyecan kattı, iyi ki de patlamadı.
Aslında Gretchen ölürdü, rahatlardık.

9/10

PRİSON BREAK 4X12

Ben şok. 😱
Self kandırdı mı lan bizimkileri.
Gözüm tutmuştu o adamı aslında, niye böyle bir hainlik yaptı.

Bu dizide kimin iyi, kimin kötü olduğu belli olmuyor. Mesela Alex kötüydü, şimdi sevdiğim iyi karakterlerden.

Bakalım napacak bizimkiler.

9/10

4x16

Bir bu eksikti diyorum yani.

Michael ve Lincoln'un annesi çıktı şimdi de başımıza.
Bunlar örgüt gibi, önce babası, şimdi annesi.
Yakında bir kardeşleri daha çıkarsa şaşırmam.

Sara geldi Michael kurtardı ne sevindim orada.

8.5/10

4X17

Güzel bir bölümdü yine.

Lincoln ve annesi tanıştı. Sonda niye annesi Lincoln için vurun dedi.
Kadın da iyi bir tip vardı halbuki.

Sara ve Michael olayları iyiydi, o kamyonetten iyi kaçtılar.

8.5/10

Ezel 1x27 1x28

Özellikle 27 çok iyiydi. Merak unsuru her an tetikte, kurgu mükemmel. Dizi resmen oyunculuk okulu, bu kadar usta isimlerin tek bir çatı altında toplanmış olması da dizinin en büyük başarılarından. Özellikle Ali'yi canlandıran Barış Atay'ın oyunculuğunu çok seviyorum, adam resmen karakteri yaşıyor. Cengiz'in meşhur "Hadddi beeh!" repliği de akıllara kazındı.

Olumsuz olarak

Çok fazla zorlama var. Ezel in kafasına sıkacakken iki saat beklemesi sonucu vazgeçilmesi, Tefo örneği keza öyle. Adam kafaya silahı dayıyor ama yarım saat bekliyor, sonra Tefo kurtuluyor. Gerçek hayatta çoktan kafaya sıkılmıştı.

Dayı'nın düşmanları yavaş yavaş ortaya çıkıyor, bakalım gençlik döneminin anlatıldığı bölümler de ilk sezon kadar mükemmel olacak mı.

8.7
8.3

PRİSON BREAK 4X19

Bu sezonu pek beğendiğim söylenemez genel anlamda, izlerken sıkıldığımı hissediyorum.

Sara hamile çıktı vaysss
Aslında birkaç bölümdür test falan yapıyordu da pozitif çıktı bugün, Michael'in annesi de anladı.

Michael ve Burrows öz kardeş değil miymiş? 😱 Yoksa kadın bizimkilerin birliğini bozmak için mi öyle diyor?

8/10

PRİSON BREAK 4x20

Güzel bölümdü.

Bizimkilere tuzak kuruldu, otelde sıkıştılar falan oralar baya iyiydi.
O eski sezonları hatırlattı.

T-Bag, Sara'nın evini bastı ve iş birliği yapacağız dedi, ne isteyecek kim bilir?

Son sahne güzeldi, böyle bir anne olamaz.

8.5/10

The Newsroom 1x2

İnternette ki o müthiş diye tabir edilen video sonrası aylar önce ilk bölümünü izlemiştim.

Dizide ki karakterleri seçen arkadaşı daha doğrusu karakterleri seçen arkadaşı tebrik etmek lazım, zıtlıklarla okadar iyi bir takım oluşturmuş ki. Bildiğin rüyatakım gibi. Özellikle anakarakterin sevgilisinin aksanını dinlemek benim için onurdur.

Man Seeking Woman 1x1

Uzun zamandır izlemek istediğim ve seveceğimi düşündüğüm bir diziydi. Özellikle Leyla ile Mecnun'a benzetilip absürt komedi denilmesinden dolayı ama bu kadar absürtlük bana fazla geldi.

Dizi, sevgilisini Hitler'e kaptıran bir adamın dramını anlatıyor.
Gorilli kısımlar felaketti. Hitler'li kısımlar yine ilgimi çekti ama kurtarmaya yetmedi.

Bu arada aslında biraz daha şans verme niyetindeydim, ikinci bölüme de başladım. Fakat ikinci bölümün yarısında çıktım, absürtlük çok abartılmış. Katlanılamaz saçmalık halini almış.

4/10

@Titanium Mackenzie candır.

The Newsroom'un konusu: https://fav10.net/forum/threads/the-newsroom-dizi-yorumları.236360/

buraya mı yazıyorduk konusu olmayan dizileri acaba ?

Jericho adlı 2006 yapımı diziyi izlemeye başladım bayağı heyecanlı ilerliyor konu 3 bölüm birden bitirdim .. imdb den puanınada baktım 8 puanda hatta aynı isimli 2016 yapımı dizi 6.4 puanda yani benim izlediğim daha kaliteliymiş .. felaket konulu bir dizi abd ye nükleer bomba düşer sadece bir kasaba halkı kutulmuştur işte bombanın patlamasıyla oluşan radyasyon dalğalarına karşı kasabalının cansiperane direnişini gözler önüne seriyor ..

yani eğer benimle birlikte izleyecek arkadaşlar varsa @OzaN konu açabilir dizi hakkında.... tabi herzamanki gibi izleyecek kimseyi bulamayacağımda yinede etiketleyeyim bakarsınız bu sefer konu açılması için gerekli sayıyı buluruz

@sürgünüm @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @turkuazz @MelankoliK @mrt-06 @vadikızı @cookies

Vay konu güzelmiş, o kadar dizi araştırrması yapıyorum hiç denk gelmemişim bu diziye.