Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

PRİSON BREAK 1X4

Sonları yok artıklı bitiyor.

Öncelikle Haywire'den kurtulduk. Michael basit bir işle onu halletti, Fernandao geri geldi aramıza.

Avukat kız Verocina ve o yeni erkekle işi halledecekler bence, şimdiden başladılar çalışmaya.

Final kısmı süperdi. Michael ve Fernando güzel bir delik açtı ama Gizli Ajanlar işi mahvedecek.
Michael başka hapisaneye gidiyormuş.

8.5/10

PRİSON BREAK 1X5

Süper bölümdü, diziye bağlanmaya başladım.

Michael az daha hapisaneden transfer ediliyordu, bizim sevgili müdürümüz buna izin vermedi neyseki.
Tabi ajanlar karısına ötmeden müdür eve gitti ve karısıyla konuşması gerekenler olduğunu söyledi. Bakalım ne çıkacak oradan?

Michael'in kaçtığı sahneler çok iyiydi, valla her yer teyakkuza geçiyor.

Son kısım iyiydi yine, Burrows'u vaktinden önce öldürmeyi deneyecekler..

9/10

1X6

Ovvv ne bölümdü lan.

Hapisanede isyan çıktı, öyle böyle bir isyan değil tabi. Kavga edeni mi arasın, birbirlerini yaralayanı mı, gardiyanı döveni mi?

O sırada bizim Micheal ve Fernandao ise yukarıda duvar açmaya çalışıyordu, açmalarını beklerken ben gerildim resmen.

Burrows o son kısımdaki tuzağa düşmez umarım, yoksa o garibimi öldürecekler.

9.5/10

Baya hızlı çıktın.

PRİSON BREAK 1X7

Yine çok iyi bölümdü.

Çıkan isyan baya olaylı devam etti, sonlara doğru bastırılmaya başlandı. Vali ve askerler gelmese bu isyan daha da büyürdü.

Michael de o hemşireyi, Tancredi'yi kurtardı. Sırf o hemşire için ölecekti garibim.
Bu arada çok yakışıyorlar.

Duvarı deldiler bu arada.

9/10

Sarah'ı nasıl buldun burada.

PRİSON BREAK 1X8

Süper bölümdü yine, ağzım açık kaldı bazı sahnelerde.

Avukat kadın Verocina ve yanındaki erkekle tam eve girerken bomba patladı, garibim o adam öldü. Baya şaşırdım o sahnede.

İkinci olay ise LJ'nin evine yapılan baskındı. LJ'nin annesi ve babası öldürüldü, suçu da LJ'ye attılar.

Şu Bob'u öldürenlerin de tuzak kurarak başka birine suçu devirmesi üzdü, o adamın adını şimdi unuttum ama onu halletmeleri lazımdı.

9.5/10

PRİSON BREAK 1X9

Durgun bir bölümdü.

LJ babasının tavsiyesiyle Veracino'ya demir attı, onlar korur en azından bir süre onu. Bakalım ne yapacaklar, iki hafta kaldı.

LJ'yi kovaladıkları sahne iyiydi, gerilimliydi orası.

Son kısım kötü oldu, bizimkiler o yeri kazdıkları görevi kaptırdı.

7.5/10

PRİSON BREAK 1X10

İyi sayılabilecek bir bölümdü.
Micheal adamım ya.
Ne kadar dahi bir adam.Philly'e güzel bir tuzak kurdu ve Fibonacci'yi harcamadan onun işini halletti.

LJ'yi takip eden o iki adam görevden alındı, yerine yeni birisini getirdiler. O adam da bizimkilerin yerini buldu final kısmında.

Bir de başımıza o siyahi adam Darwin eksikti.

8/10

PRİSON BREAK 1X11

Güzel bölümdü.

LJ, Verocina ve o yanındaki adamın başı dertten bir kurtulmadı. O iki ajanın yerine yeni bir adam geldi, baya zor anlar yaşattı. Neyseki sonda kuyuya düştü.

Michael'in karısı çıktı geldi, Sara baya bozuldu.

Bizimkiler kaçacak fakat o ipten geçmeleri için 18 dakikaları var ve kişi başı 2 dakika. Bu sebeple birisini eleyecekler aralarından.

9/10

PRİSON BREAK 1X12

Güzel bölümdü.

Vay be lan John öldü.
T-Bag'ın işini orada ne güzel halledecekti, gitti onu orada bıraktı sonra T-Bag geldi bıçağı sapladı.

Burrows tam kaçacakları gece gardiyanı dövdü, ''büyük sorun''

9/10

PRİSON BREAK 2X4

Dizinin bölümü olmadığı için tek tek yorum yaparak vakit kaybetmek istemiyorum, o nedenle öyle ara sıra yorum yazacağım artık.

Bölüm iyiydi yine.

Federaller fena, baya da uğraşıyorlar. Birisi John'u yakaladı, hatta vurdu. Öldü herhalde, bu sefer ölmüştür diye düşünüyorum.

Bellick de Michale ve Burrows'un peşine düştü, baya damga vurdu bölüme. Elinden kaçtılar neyse ki, o kızın da yardımıyla tabi.

T-Bag boş durmuyor, bir kızın babasını öldürdü sanırsam.
O benzinlikteki polislerle konuşması da gerdi.

9/10

PRİSON BREAK 2X7

Bölümler mükemmel gidiyor gerçekten.

Bu nasıl dizi lan, her bölüm 1-2 kişi ölüp gidiyor.

Bugün de şu David'di sanırsam adı, o öldü. Sonra Sara'nın babası o vali olan adam öldü.Biri kurşunla, diğeri kendini asmış.

Bizim ekip yine bir araya geldi de sonda Fernando bizimkilere silah çekti, olmayacak şey.

9.5/10