@Tolstoyevski ilk bölüm için diyecek olursam öyle Christopher Nolan filmleri gibi karışık değil. Sadece gizem ön planda, o da dizinin türü gerektirdiği için doğal bir şey. Yani True Detective in birkaç gömlek üstü senaryo ve yönetmenlik diyelim. Oyuncular True Detective e göre biraz geride ama olsun.
Mullohand Dr. Torrent listesine ekledim yakında indiririm, Dume diye filmi varmış David Linç 'in, o nasıl?
@destere Oz u beklemek çok zor iş ama bir bakıma da iyi oluyor, 2 haftada bitirip birden boşluğa düşmek pek iyi olmazdı.
@destere ben tarih dizilerinden sadece Game of Thrones un çok seviyorum o da malum gerçek tarih değil ama olsun tarihsel ögeler içeriyor. Bir ara Leonardo Da Vinci nin dizisinin ilk 5 bölümünü izlemiştim ama devamını getirecek heyecan vermemişti. Spartacus ise tarih dizilerinden nefret etme sebebim.
Dediğin gibi keşke ilkçağlar, taş devri veya tunç devri insanlarıyla ilgili diziler olsa, tarıma geçiş filan.
Gerçi öyle pek film de yok. Bir tane vardı ismi çok garip filmdi Apocalypse mi ne Mel Gibson un yaptığı. O filmi tam izlemedim ama sanırım güzeldi, sen izledin mi?