Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

ilk çağlarla ilgili bir dizi çekilirse kanalıda HBO veya starz olur umarım olur olmadık yerlere yaprak koyup moralimizi bozmazlar
)

ilk çağlarla ilgili bir dizi çekilirse kanalıda HBO veya starz olur umarım olur olmadık yerlere yaprak koyup moralimizi bozmazlar
)
royals 1.bölümü izledim elizabeth hurley kraliçe olmuş çok yakışmış
@Çiğdem- görse çatlar
ophelia cığımla göğüs göğüse çarpışırlar artık

bir de dizi hbo ya geçmeli eleanor içkiyi fazla kaçırıp masadan amasaya atlarken altı gözüktü ama siyah bant çektiler o kısma .ss

o sahnenin resmi yokmu bizde baksak ilginç bir sahneymiş yalnız siyah bant çekilmemiş olsun

scopion 1x19

toby nin aşk ı bulma formülü güzeldi
bölümün yıldızı slyvester oldu
kız @Çiğdem- ilk 20 saniyeye bak tam yerinde geliyorlar
totoş @destere sen de sonuna bak slyvesterda da sendeki gibi toto var ama çalışıyor
@cookies

Following 4. Bölüm.

İyi sayılabilecek bölümlerdenDi. Joe hala yok ve geçen sezon ile alakali çok az.

Artık Joe'nun hocası hr şeyi ayarlıyormuş. O gizemli kadının olayı çözüldü yani.

Kyne ile sevgilisi bide Mark zor anlar geçirdi. Keşke kızı atasalardı. Sevmiyorum Ryan'nin Son anda ki kurtaciligini.😡

Mike ile Max ergeni sevişti.
Zenci hesabı Soracak ama.

8.1/10

Following 3. Sezon 5. Bölüm.

İdare eder bir bölümdü.

Psikopat hocamız tamamen diziden çıkmış olmalı. Pek ısınamamıstım zaten. Sarışın kızı seviyordum iyi ki ölmedi. Kyle biraz iticiydi. Oldu umrumda olmadı.

Gazeteciyi 3. Sezon ayarlayamamıs dizi sanırım ki hiç göstermeden öldürdüler.

Bölümün sonunda Joe geldi.

Biraz daha sikiciydi ama Joe'yu gördük yetti bana. O nedenle 8.2/10

The Late Late Show with James Corden 1x1

Belki de onlarca yıl sürecek bir şovun ilk bölümü izlemiş oldum.

İzleme sebebim konukların Tom Hanks ve Mila Kunis gibi iki çok sevdiğim isim olmasıydı. İkisine de bir kez daha hayran oldum.

James Corden'ın performansını pek beğenmedim bence uzun soluklu beceremez programı ama bilemiyorum belli de olmaz zamanla alışabilir de.

Jay Leno, Meryl Streep, Allison Janney, Joel McHale, Lena Dunham, Arnold Schsjsjdssdger amca gibi pek çok ismi de görmek güzeldi.

Houdini 1x1

İzlemek istediğim dizilerden bir tanesiydi. Aslında mini dizi desek daha iyi. Çünkü sadece iki bölüm.
Belki de sinema filmi gözüyle bakmak yanlış olmaz.

İlk bölüm fena değildi. Başları biraz sıkıcıydı özellikle ilk 20 - 25 dakika. Ama bölüm ilk yarım saatten sonra gayet akıcı bir hale geldi ve geriye kalan yaklaşık 50 dakika gayet iyiydi. Dönem fena yansıtılmamış. Çok iyi diyemem ama bu kadarı da yeterli.

Adrien Brody de sevdiğim oyunculardan bir tanesi. Rol kendisine çok yakışmış. Oyunculuğu da gayet iyi. Aynı zamanda House of Cards'tan tanıdığım Kristen Connolly'yi dizide görmek de güzel.

Puanım: 8/10

Houdini 1x2 (Final)

İlk bölüme göre çok daha iyi bir bölümdü bence. Özellikle son yarım saati falan su gibi geçti izlerken. Bu bölüm ilk bölüme göre daha kısaydı ve kısa olması daha iyi olmuş.

Houdini'nin ölümü üzdü. Öldüğü sahne etkileyiciydi.

Kısacası severek izlediğim bir bölümdü. Diziyi de sevdim. Gerçekten kaliteli bir yapım olmuş.

Puanım: 9/10

Leyla ile Mecnun 24.Bölüm

Daha önce de belirttiğim gibi Leyla ile Mecnun 'û yabancı dizi kalitesinde gördüğüm için yorumumu burada yapıyorum, zaten LİM için uygun bir yorum konusu veya bölümü yok, yayındaki diziler bölümünde açılacak değil ya.

Bu bölümde benim kanımı donduran bir ayrıntı vardı. Diziyi çok özlediğim için ikinci kez başlamıştım ve bugün 24.bölüme gelmiştim.

Erdal Bakkal ve Tuzluk!!!!!

bu bölümde Mecnun kafasına sıktığı için komadaydı ve bizimkiler Eter ile bayılarak Mecnun'un kafasına giriyordu . İlk girdiklerinde karşılarına bir ayna çıkıyordu. Bu ayna aynı zamanda Mecnun un onları neye benzettiği ile ilgili bilinçaltısal bir olaydı

Mesela İskender aynada kendini Padişah olarak görmüştüm.

Erdal Bakkal ise Tuzluk olarak görmüş! Ve Mecnun ile İsmail e soruyor, onlar da "cidden tuzluğa benziyorsun" cevabını veriyorlar.

Resmen finaliyle alakalı bir ipucu. Yine de inanmak istemiyorum ve inanmıyorum her şeyin hayalden ibaret olduğuna.

8.5/10

Bu tarz programların altyazısını bulmak mümkün mü? Ben çok araştırdım ama bulamadım.

Dune'yi bilemiyorum ben sadece iki filmini izledim. Mulholland Dr. ve The Elephant Man. En yakın zamanda da Lost Highway'i izleyeceğim. Blue Velvet var bir de meşhur filmlerinden.

Yok maalesef. Anca televizyonda denk geldiklerin olursa.

Bloomberg HT'de Seth Meyers'in programı var mesela iyi konuklara rastladıkça bakıyorum.

Yok maalesef. Anca televizyonda denk geldiklerin olursa.

Bloomberg HT'de Seth Meyers'in programı var mesela iyi konuklara rastladıkça bakıyorum.
Jimmy Fallon'un programları çok iyi oluyordu rastladıkça izlerdim ama onu da kaldırdılar.

Sen James Corden'ın programını İngilizce mi izledin yoksa denk mi geldin?

Jimmy Fallon'un programları çok iyi oluyordu rastladıkça izlerdim ama onu da kaldırdılar.

Sen James Corden'ın programını İngilizce mi izledin yoksa denk mi geldin?
İngilizce izledim ben indirip.

Kalktığını bilmiyordum ben de niye rastlamıyorum hiç diyorum.
Reyting almıyor herhalde ama ben şahsen cnbc-e, e2 falan onları sırf talk show'a falan rastlarım diye çeviriyorum dizileri zaten internetten izliyoruz.

Chosen 1x1

20 dakikalık beni şaşırtan bir gizem ağırlıklı olmak üzere aksiyon,gerilim tadı aldım.

Biranda olaylar gelişti vs. Bilmiyorum başlamak istemiyorum ama çok ilgimi çekti vicdansız.

How I Met Your Mother 2x6

Seneler sonra tekrar başlayabildim.
Bu bölümde kaldığımı hatırlıyordum fakat, sanırım ikinci sezon ilk bölümden alacağım.

Lily reyis, barney reyisi izlemek komedi tadı verdi hani.

helix 7-8-9-10-11-12-13.bölümler 3.günde tamamladım sezonu
felixsever @Çiğdem- ile @destere ye tavsiye ederim diziyi

sanırsam dizi hiç bitmici her bölüm bir gün ilerliyor 235.güne gittik geldik
)) peter totoş çıktı julia vermedi buna diye dünyayı yok edecek salgından .ss sarah hamileymiş kendisi gibi güzel biş idoğrurur. daniel kendini feda etti tulok olarak devam edecek diziye.vektörleri düzelttik sonunda virüs ve tedavisinni buldukl derkene ilaria kaptı julesla virüsü.ssjulesin anası hatekkanın karısı teyzeyi 30 yıl kapsülde tutumuşlar kadınm tam çıktı derkene aynı gün öldü gitti .

kız @Çiğdem- bak dizide bu var tam senlik hoppidi hooppidi yyaparsınız