anlamadığın ne cnm 🙂🙂🙂Yaa Sarah gibi güzel bi kız bulamadilarmi
Bu aradasarah adada hiyanet ediyimi bu bölüm bisiler gosterdiler ama bişi anlamadim çünkü bazi yerleri atlaya atlaya gidiyorum
anlamadığın ne cnm 🙂🙂🙂Yaa Sarah gibi güzel bi kız bulamadilarmi
Bu aradasarah adada hiyanet ediyimi bu bölüm bisiler gosterdiler ama bişi anlamadim çünkü bazi yerleri atlaya atlaya gidiyorum
Bu kız ihanet ediyimi sarah napmaya calisiyi izliyim ama anlamiyim .ssanlamadığın ne cnm 🙂🙂🙂
izleyicilere zaten o merakı vermeye çalısıyorlar cnm sarahın hain olup olmadığını yanı o soru iaşretini size vermeye çalısıyorlar şimdi söylersem tüm heyecan kaçarBu kız ihanet ediyimi sarah napmaya calisiyi izliyim ama anlamiyim .ss
Yok be bu bölüm bisiler oldu ama hen hiç bişi anlamadim çünkü benim aklim simdiki zamanda kaliyorizleyicilere zaten o merakı vermeye çalısıyorlar cnm sarahın hain olup olmadığını yanı o soru iaşretini size vermeye çalısıyorlar şimdi söylersem tüm heyecan kaçar
arrowun 1.sezon yorum konusu vardı burada boşu boşuna yazdırmısıms ana 2.sezon konusunu görünce hatırladımYok be bu bölüm bisiler oldu ama hen hiç bişi anlamadim çünkü benim aklim simdiki zamanda kaliyor
İzlemeye tekrar başlamışsın.Hannibal 1x9
8.5/10vaaay abigail vaay 😱 meğer haberi varmış cinayetlerden hatta kızları kendi ayarlıyorumuş. pek de masum gibi duruyor dışarıdan.
hannibal çok güzel yemek yapıyor
will'in 3.5 saati gitmiş iyi kaza falan yapmamış o arada
Sözlerin diziye bakış açımı değiştirdi.İzlemeye tekrar başlamışsın.
Sakın bırakma ikinci sezonu ilk sezona göre daha iyi.
Sözlerimi kıymete aldığın için teşekkür ederim.Sözlerin diziye bakış açımı değiştirdi.Üç bölüm izledim bugün
Ben de teşekkür ederim diziye döndürmeye çalıştığın için.Sözlerimi kıymete aldığın için teşekkür ederim.Şunu bir kez daha söyleyeceğim Dexter'dan ayır bu diziyi kıyaslama kabul etmez ama bu türü sevdiğine göre yoklukta iyi gider.
Chuck'un başrolündeki hatunu Dexter ve 24'den hatırlıyorum. Çok hoş kadın.Ben de teşekkür ederim diziye döndürmeye çalıştığın için.Aynen şu sıralar hem böyle kanlı ölümlü dizileri sevdiğimden hem de Chuck'a çok yüklenmemek istediğimden iyi gidiyor Hannibal
Aynen çok hoş.Chuck'un başrolündeki hatunu Dexter ve 24'den hatırlıyorum. Çok hoş kadın.
Live Another Day bölümlerinde yar aldı. 9. sezon 12 bölümden oluşuyor.Aynen çok hoş.Dexter ve Chuck'ı izledim belki 24'u da izlerim ama çok sonradan dahil oldu galiba?
toplamda 3-5-7-15 gönderme falan yaptı şunun şurasındaBu dizi gönderme yapmak zorunda mı?
Dizide konu bulamıyorlar zaar başka dizilere şey ediyorlar.toplamda 3-5-7-15 gönderme falan yaptı şunun şurasında
gönderme dediğim adı geçiyor işteSüperdir Chuck'ın göndermeleri
[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e19[/HASHTAG]
9.5/10Vay anasını ne bölümdü be 😱 Bentley giderayak sevgimi kazandıNeredeyse kendini feda edecekti.. Büyük cesaret.
Esmer sakallı arkadaş güzel plan yapmış hiç şüphelenmedim ondan. Sevgilisinden ayrıldığını söyleyen kız yapmıştır diye düşündüm en başta sonra da Bentley'den şüphelendim ama ikisi de çıkmadı. Olayın arkasında Vivian varmış :/ Melek gibi bir kızdı ama sırf babasıyla görüştürülmedi diye gemileri yakmış anlaşılan.
Yeni bir intersect olursa Ellie Bartowski olur
Ee 20. Bolumu naptin onu yorumlamamissin daChuck s04e21
Süper bölümdü. Çok güldümHem çok güldüren hem de bir yandan hüzünlendiren bir bölümdü.
General'e yalan söylemeyi iyi düşündüler ama Chuck da gitti en olmayacak şekilde söyledi bir düğün planlayıcısı için devletin tüm birimleri harekete geçti.Çok eğlenceliydi onu yakalama çalıması falan.
Sarah'nın çakma taklidi yardırdı
Ekli dosyayı görüntüle 43250
Güldüren yanı bunlardı ama aynı zamanda Sarah'nın babası ile olan ilişkisi de yürek burktu. Sondaki hareketi süperdi. Adam yıllarca biriktirmiş para Sarah için
onu yorumlayasım gelmediEe 20. Bolumu naptin onu yorumlamamissin da
Anladimonu yorumlayasım gelmedi
çiko anca cw dizileri izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?