Sokak Hayvanları İçin El Ele !!!

Ya köpek benim değil ama fotoğraf çektirmek istedim kadının elinden aldım marketten ben kasiyerlik yapıyorum ya kadın yere bırakmak istemedi dedim ver bana ya tam adamına geldin sen.
Adı da yogi
aa benim oyuncak ayımın adıda yogi bir çok konuda belirtmiştim 13yıldır beraberiz

Yahu Yakup sen bir insan olarak o sevimli pıtırcığı görmeyecek sevmeyecek kadar kötü olamazsın yani benim seni tanıdığım kadarıyla böyle biri olmanın mümkünatı yok.
bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben.
bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim.

Öyle mi ne kadan güzel bu bildiğin gerçek yogiydi zaten. Kadın içeri girerken köpek değil mi diye sormamak için zor tuttum kendimi.
ahh evet 10 yaşındayken ben almıştı babacığım 13 yıldır her gece birlikte yatıyoruz yanı o olmadayan uyuyamıyorum çocukken ayı yogi çizgi filmini çok sevdiğim için öyle koymustum ama diğer kadınlarda benim gibi düşünüyor sanırım

bu arada evet boz ayı yavrusu gibi görünüyor yüz hattı aynı vlla hahahah

bu sevmemelik kötülüğü göstermez ki. mizacıma ters benim. daha civcivi elime alamam ben.
bu tür durumlardan bahsediyorum, günün şu saatinde aforizma kasacak değilim.
Ya civciv görecem ve ona dokunamayacağım üzülürüm ki ona nasıl dokunamam ben. Sen de pek olmuyor bu ekstrem durumlar herhalde.

Acaba yanında olsam alıştırabilir miydim hayvanlara seni
Çünkü ben hiç sevmeyen birçok insana aşıladım hayvan sevgisini.
alışmam bence. daha karşımda bi kedinin dolanmasına dayanamıyorum.. kampüste onlar yüzünde rıhtıma inmek istemiyordum
her yerde kedi..