Yani Noel zamanı böyle ama kış döneminden yaza kadar çok ara tatiller oluyor. Bana pek vurmuyor. Çalışayım. Zorunlu izne ayrılacağım bir ara ve eksikleri tamamlamak gerekirYılın çeyreği tatil galiba.![]()
Zorunlu izin mi ? Hayrola birşeyin yok inşallah.Yani Noel zamanı böyle ama kış döneminden yaza kadar çok ara tatiller oluyor. Bana pek vurmuyor. Çalışayım. Zorunlu izne ayrılacağım bir ara ve eksikleri tamamlamak gerekir
(Bu mesaj takılı kalmış, yolladım sandım)
Var ama ben bahsetmek istemiyorum. Henüz değil. Sağlık problemleri.Zorunlu izin mi ? Hayrola birşeyin yok inşallah.![]()
Sert, karanlık ve çarpıcı demek.Yarın ve Cuma kapalı mı ?
------
Ekli dosyayı görüntüle 138380
@Dosi , @Bully çarktan çıkan sonuca bak.![]()
Rica ederim ne demek her zaman elimden geleni yapacağım.Var ama ben bahsetmek istemiyorum. Henüz değil. Sağlık problemleri.
Bu aralar gezip tozmalarım moral depolamam için
Forumda eğlenceli bu ara. En başta sana teşekkürler 🤩
Ne tür bir acı ? Fiziki acıya hayır, biber acısına evet.Sert, karanlık ve çarpıcı demek.
Sen acıya dayanıklı mısındır?![]()
Safiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
Cam, Fayans silme robotu 😄😄😄
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy
Görüşürüz çıkmam gerekiyor 🤗Rica ederim ne demek her zaman elimden geleni yapacağım.Mesajı okudum bu arada.
Pul biber çok katar mısın yemeğe?Ne tür bir acı ? Fiziki acıya hayır, biber acısına evet.![]()
Güle güle 👋Görüşürüz çıkmam gerekiyor 🤗
Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu.Pul biber çok katar mısın yemeğe?Ben aşırı olursa o yemeği yiyemem
![]()
Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.Güle güle 👋
------
Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu.![]()
Safiye MaşAllah 🧿 İşini çok iyi yapıyor.Abi senin isciler artiyor, nereden geliyor bu paranin kaynagi![]()
Safiye nasil calisiyor mu![]()
Yemeğine göre değişir ama max 2 veya 3 aşırısı mide için sıkıntı.Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.
Sen bi oturuşta kaç tane yersin?![]()
Dimi, fazlası sıkıntıYemeğine göre değişir ama max 2 veya 3 aşırısı mide için sıkıntı.![]()
Safiye MaşAllah 🧿 İşini çok iyi yapıyor.
Birde ütü yapan ve toz alan robot lazım bana 😄😄😄
Aileden rahmetli babamda severdi.Dimi, fazlası sıkıntı
Bu acı sevgisi nerden geldi peki sana?![]()
Senin zamanın geçmiş benden demesiSafiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
Cam, Fayans silme robotu 😄😄😄
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy