- Reaksiyon puanı
- 40,229
- Puanı
- 1,060
Ne tür bir acı ? Fiziki acıya hayır, biber acısına evet.Sert, karanlık ve çarpıcı demek.
Sen acıya dayanıklı mısındır?![]()
Ne tür bir acı ? Fiziki acıya hayır, biber acısına evet.Sert, karanlık ve çarpıcı demek.
Sen acıya dayanıklı mısındır?![]()
Safiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
Cam, Fayans silme robotu 😄😄😄
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy
Görüşürüz çıkmam gerekiyor 🤗Rica ederim ne demek her zaman elimden geleni yapacağım.Mesajı okudum bu arada.
Pul biber çok katar mısın yemeğe?Ne tür bir acı ? Fiziki acıya hayır, biber acısına evet.![]()
Güle güle 👋Görüşürüz çıkmam gerekiyor 🤗
Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu.Pul biber çok katar mısın yemeğe?Ben aşırı olursa o yemeği yiyemem
![]()
Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.Güle güle 👋
------
Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu.![]()
Safiye MaşAllah 🧿 İşini çok iyi yapıyor.Abi senin isciler artiyor, nereden geliyor bu paranin kaynagi![]()
Safiye nasil calisiyor mu![]()
Yemeğine göre değişir ama max 2 veya 3 aşırısı mide için sıkıntı.Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.
Sen bi oturuşta kaç tane yersin?![]()
Dimi, fazlası sıkıntıYemeğine göre değişir ama max 2 veya 3 aşırısı mide için sıkıntı.![]()
Safiye MaşAllah 🧿 İşini çok iyi yapıyor.
Birde ütü yapan ve toz alan robot lazım bana 😄😄😄
Aileden rahmetli babamda severdi.Dimi, fazlası sıkıntı
Bu acı sevgisi nerden geldi peki sana?![]()
Senin zamanın geçmiş benden demesiSafiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy
Safiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
Hayırlı olsun Gülben'inSafiye den sonra Gülbenide aldım 😅😂🤣😅
Güle güle 👋
------
Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu.![]()
sevgili @Dosi 'ye de dun yorum da yazdigim cayanne biberi benim ^biber listem de ilk sirada . klasik pul biberini ise - aliskanlik dan kullanirim(corbalar vs) .Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.
Sen bi oturuşta kaç tane yersin?![]()
biber mi hiç sevmemsevgili @Dosi 'ye de dun yorum da yazdigim cayanne biberi benim ^biber listem de ilk sirada . klasik pul biberini ise - aliskanlik dan kullanirim(corbalar vs) .
^cin biberi nedir yeni duydum , orj ismi nedir ?
🙄
tanim ; bildigim , asya ve latinler > genel aci ^biber konusun da farkli level'de ler .
@xemrexxx
hmm.biber mi hiç sevmem![]()
Ataşehir Belediyesi hizmet veriyor.Hafta içi hergün 2 tabldot yemek veriyor.Plastik saklama kabında.Belediye nerde yemek veriyor? @12.Adam
Gelmedin hainGüle güle 👋
------