Bulaşık makinesi ama ona yerleştirmede iş malumYerine bulaşık yıkayabilecek biri yok mu evde?![]()
Ben nane pul biber kara biber falan ekliyorum
İyi bari yemek yapanların olması elini rahatlatırBulaşık makinesi ama ona yerleştirmede iş malum
Bizim evde artık yemek yapanlar var ama bulaşık işi daha bende![]()
Bu da son mesajlardan birini kopyala yapıştır olmuş
Her zaman değil. Her şeyin fazlası zararİyi bari yemek yapanların olması elini rahatlatırBulaşık yıkamaktan keyif aldığını söylemiştin zaten, sorun olmaz senin için
![]()
goreceli elbette , >Bulaşık makinesi ama ona yerleştirmede iş malum
Bizim evde artık yemek yapanlar var ama bulaşık işi daha bende
------
Ben nane pul biber kara biber falan ekliyorum
Kekiki daha çok et yemeklerine ilave ediyorum.goreceli elbette , >
bulasik , kendi ^arabani elle ^yikama ,vb
- iyidir yahu - hatta strese ve bilinc acmaya da birebir 😛 ben degil , karate kid ^sensei referans dir .
(filmi izledigini varsayiyorum 🙄 😛 ) .
baharat ; saglik baglaminda> kekik ve cayanne biberi ozellikle tavsiye ederim(alerjin vs yoksa) , yogurtla da dere otu (eng; dill) keza .
@Bully , @serhatt
Evet sonrasında mutlaka açıklıyorsunBu da son mesajlardan birini kopyala yapıştır olmuş
Bu arada açıkladım
Neyse demekki benim gibi davranmak zormuş onu anladım![]()
Evet benim oluyor öyle arada. Detay yakalamada üstüme yok zatenEvet sonrasında mutlaka açıklıyorsun
Bir kez değil, birkaç kez böyle dediğin için yazdım![]()
Bizde yemekler ücretsiz yeni oldu da malum. Gerçi kesildi mi ondan emin değilim.Bu sebeple sordum.Bazı okullarda var ama sadece bir iki saatlik açarlar. Bizim okulda öyle bir şey yok. Adamlar zaten bedava yemek veriyor. Neden paralı şeyler satılsın?![]()
Yap kız. Yazık minik daha o yapsın. @BullyMaalesef
Neyse biraz daha tembellik yapayım![]()
Benim okuduğum dönemde de verilmiyordu.
Bilmiyorum. Yorgunum, zor bir görev. Forum sohbetleri de devam ediyor. Bakacağız
Yani benimki karmaşık mı 😱Bilmiyorum. Yorgunum, zor bir görev. Forum sohbetleri de devam ediyor. Bakacağız![]()
Onu biliyoruz ama sen artık sizde yemek verildiğini yazdın?Benim okuduğum dönemde de verilmiyordu.
Çok karmaşık, baya düzelmesi gerekiyor. Çalışalım bakalımYani benimki karmaşık mı 😱
Tamam bende üzerinde çalışacağım![]()
Haaa bizde derken Türkiye’de verilmeye başlandı demek istedim. Gerçi bir ara kesilmişti.Yani benimki karmaşık mı 😱
Tamam bende üzerinde çalışacağım
------
Onu biliyoruz ama sen artık sizde yemek verildiğini yazdın?![]()
Akrabalarım yemek verildiğinden hiç bahsetmedi. Neyse anlarız zamanlaHaaa bizde derken Türkiye’de verilmeye başlandı demek istedim. Gerçi bir ara kesilmişti.![]()
Bende gene pot kırdım sandım yahu diken üstündeyim.Akrabalarım yemek verildiğinden hiç bahsetmedi. Neyse anlarız zamanla![]()
Ben daha yeni çay bitirdim. Geç kaldın ona daBende gene pot kırdım sandım yahu diken üstündeyim.
Şimdi neleri kaçırdım. Çayı koy baştan başlayalım.
Kimse birşeyi izah etmiyor ya dedektif gibi iz sürüyorum.Ben daha yeni çay bitirdim. Geç kaldın ona da![]()